Mamici de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 10
oana0204 spune:
Fetelor nu-mi vine sa cred. Prima noaptea dupa luni de zile in care m-am trezit numai o sngura data. INCREDIBIL!!! O fi linistea dinantea furtunii? Oricum deseara stiu ca e de garda d-ra mea si are o inducere (am aflat miercuri la cabinet). Si apoi are sotul un coleg care isi tot doreste sa nasc de ziua lui-adica astazi ![]()
Karmenutza, sper ca ai gasit covorase pe placul tau.
Antonia, aici se gasesc altfel de protectii pentru saltele: http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2447292&cat=136294&type=1&dept=5427&path=0%3A5427%3A86325%3A414100%3A136294 care se pun intre saltea si cearsaf.
Cristina, ma bucur ca ne facusi pustoaice si pe veteranele ramase pe baricade. Si mie imi place foarte mult sa fac cadouri.
Carmi, fetele care ati inteles 6 saptamani...aveti circumstante atenuante.![]()
Facem galerie si pentru pisica Antoanelei. Este si ea o mamica de sept-oct chiar daca nu e inscrisa pe lista noastra. Hai pisica
(apropo, cum se numeste?)
Jadi sa ne povestesti cum a fost la cumparaturi si ce ti-ai luat.
Raluca si eu am primit o gramada de recomandari pentru cartea lui Capraru si prin urmare mi-am luat-o din primavara 2004, inainte de a veni aici. Dar din cate am citit eu din ea nu mi se pare a avea un limbaj prea academic sau greu accesibil. Iar in legatura cu decalotarea la baietei.. sunt de acord cu el.
Oana D - saptamana 39
Foto
Gina M spune:
Buna dimineata Onuta!Cum te mai simti?
Ramona,te asteptam acasa sa ne impartasesti povestea nasterii tale si sa ne prezinti puisorul. ![]()
Jessica Priscilla 34s & 1/7 zile in : 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Gina M spune:
Fetelor,haide-ti sa ne unim cu toatele sa ne rugam si sa facem galerie Oanei si Marlenei,"sa nasca odata si ele dom"le " Veteranele noastre scumpe - la nastere cu voi.

!
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
cge spune:
Oana, esti mortala la faza ca si pisica Antoanelei este mamica de sept-oct.![]()
![]()
Oana si Marlena, aveti grija poate nasteti maine, e sarbatoare religioasa mare![]()
Fetele, mai stiti ceva de Nanadana ?
Cristina, 36 fix
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by cge
Oana si Marlena, aveti grija poate nasteti maine, e sarbatoare religioasa mare
Fetele, mai stiti ceva de Nanadana ?
Cristina, 36 fix
Daaaa, e Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul-Inaintemergatorul Domnului. Si asa imi doream eu sa nasc in zi de sarbatoare si Sf Ion este ocrotitorul familiei noastre.

Am intrebat si eu de Nanadana dar vad ca nimeni nu stie nimic. Cine stie..
Oana D - saptamana 39
Foto
karmenutza spune:
Gata, fetele!
Operatiune "covorul" s-a incheiat cu succes. pana la urma am revenit la cele din Bucur. Dupa indelungi cautari si kilometrii facuti cu masina in toate cele 4 zari ale Bucurestiului. Unde aveau pret bun si modele frumoase, nu aveau dimensiunile. Pt. ca mie imi trebuiau unele (2) de o dimensiune si unul mai mare de alta dimens. Dar ACELASI model. Si unde aveau toate dimensiunile erau niste preturi de vorbeai singur.
De atunci si pana acum, am spalat si geamurile, si soata mea a imbracat usa in autocolant, pe care l-am luat tot azi, desi nu era in plan. Deci azi finalizam camera bebelushei, care va fi si a noastra.
Raluca, si eu mi-am luat cartea aia. Pe fiu-miu dupa aia l-am crescut, pentru ca eu eram mica si nu stiam nimic. Dar atunci am avut-o imprumutata de la cineva si am dat-o inapoi. Acuma este dat in ea alt mod de alimentatie. Atunci se diversifica hrana sugarului de la 2 luni 1/2 cu suc de morcovi. Acuma scrie ca nu se da nimic pana la 4 luni. Cum o fi mai bine? Lui i-am dat si nu am avut probleme cu el cu stomacul niciodata.
Romana, cred ca ai nascut deja. Sa-ti traiasca bebeul, sa fie sanatos si cumintel.
jadi spune:
Acum m-am trezit din somnul de dupa amiaza care s-a prelungit spre seara. Am fost la Metro si la Selgros, de la metro m-am agatat cu un fotoliu tip balansoar si un scaunel de tinut picioarele,modele obisnuite din piele artificiala kknie. Din selgros am cumparat niste mincare. Si pentru ca tot era cald afara, ne-am oprit la hotel parc si am stat 2 ore la piscina. A fost frumos dar ma cam doare noada fundului ca nu sint chiar comode sezlongurile.
Am ajuns acasa frinta, am facut dus, am mincat si am dormit aproape 1 ora.
Aaaaaa , ieri am intrat in posesia unei camere video, nimic sofisticat digital sau supercinestiece, un Hi8 adus de un prieten din elvetia... ne-am bucurat mai ales ca prima camera ne-au furat-o cind ne-au spart apartamentul in 2000 si am ramas cu casetutele inregistrate iar anul trecut in canada am cumparat una similara dar nu am fost multumiti de ea si dupa ce am tras 2 casetute am dat-o inapoi... de dimineata ne-am vizionat concediul de miere din turcia din 99 si cel de anul trecut din canada... ce diferenta de greutate si fete, hehe.
AMR-istele nu va ingrijorati o sa nasteti atunci cind o fi sa fie
Acum o astept pe sora mamei sa aterizeze ca de miine incep curatenia. Plus trebuie sa mergem sa ne vizitam nepotul ca nu l-am vazut de vreo 3 zile,
Jadi
Aproape 34
iaca_poze
locca spune:
Multumesc, Miflore! O sa ma duc la jolidoanele de cartier. Eu acum stau la mama in militari asa ca in dr. taberei ar fi aproape.
In rest nimic. Deja m-am resemnat ca bebelusul meu va fi balanta, hihi :))
ruxandra (39+)