Mamici de septembrie-octombrie (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bafta multa Romanei !!!

Ii tinem pumnii sa fie totul ok cu ea si bebe.
Este prima mamica la a doua sarcina care naste.
Sunt emotionata.

Cristina, 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multa bafta Romana sa nasti cit mai usor!

Marta, multumim de informatii , te rugam sa ne tii la curent !

Ma duc la alta tura de cumparaturi , ieri doar am privit in magazine !

Jadi
Aproape 34

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Romana, tinem pumnii!!!

Martta, multumim pentru vesti! Unde era mesajul lui pufulet?

Marlena, eu am cumparat de la Chicco, arata ca cele pentru demachiat, se lipesc pe san. N-am avut nevoie pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Romana, iti tinem pumnii !

Carmi 33 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Tonnia: la "copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani"...Deocamdata, nici o alta veste!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna burticutelor .

Felicitari noilor mamici, sa dea Dumnezeu sa va fie copilasii sanatosi, voiosi si mincaciosi. Si voi la rindul vostru sa fiti sanatoase si sa aveti mult laptic pentru bb-ei. Va doresc toate cele bune si aveti grija de voi. Iata niste pentru pitici si pentru voi.

Fetelor care mai avem de asteptat - putere si rabdare, hai ca nu mai avem asa mult si le ajungem din urma.

Un we placut in continuare.

miine fix 34s

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Hai Romana ! Bafta! Noi iti tinem pumnii!
Si uite asa Cristina o sa ne lamureasca si pe noi Romana cum e a doua oara.

Anca 36 trecute fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bafta multa Romana, asteptam vesti.

Oana, neata, te-ai trezit? Si eu citisem 6 saptamani de mi s-au bulbucat ochii ca la melc. Dar m-am gandit ca or stii doctorii mai bine ca noi...

Mysweetest, eu am luat tampoane da la Avent, din acelea care se arunca. Stiu ca au si spalabile. Bafta si tie in contiuare si rabdare, rabdare, ca stie bebe cand e cel mai bine sa soseasca.

Si eu sunt obsedata ca mi se rupe apa noaptea si o sa patez salteaua, ce ziceti de asta? Ma gandeam sa pun o protectie impermeabila intre cearceaf si saltea.

Intre timp cred ca o sa ne nasca pisica, are o burta de de-abia se misca si e tare plouata. S-a aciuat la noi in curte asta-vara, credem ca au abandonat-o fostii proprietari. Si pt ca e draguta si prietenoasa am adoptat-o. Nefiind castrata (aici se castreza pisicile imediat ce e posibil)a ramas "grea" cum a intrat in calduri. I-a facut sotzul casuta in curte si de vreo doua zile sta mai mult inauntru, inainte era mereu la plimbare si venea numai sa manance. Ieri am ras cu el ca-si cauta manusile de cauciuc, "s-o asiste" in caz de nevoie.
Asa e omul, cand nu are destule pe cap isi da singur de lucru.

Pa fetele, pupaturi si o duminica placuta,
Anto, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Romana, felicitari! Abia astept sa citesc detaliile!
Am vrut sa-mi iau lectura astazi, mai precis sa iau si eu o "mama si copilul", ca tot am intrat in s36 si mai am putin, numai bine sa ma documentez.
Ei bine, n-am reusit: sunt doua tipuri: una cu multe ilustratii si care pare ok, de Elisabeth Fenwick, (zic ca pare ok pt ca n-am avut rabdare s-o rasfoiesc temeinic, fiind in Cora si neavand unde sa stau jos)si cealalta, "mama si copilul" de Emil Capraru; aceasta mi-a fost recomandata de o prietena, cica pe ea au pus-o s-o ia din spital, ca ar fi buna la capitolul motricitate si alimentatie.... Eu, va marturisesc, am stat 1/2 ceas citind din ea la Diverta si... era sa adorm!! Este scrisa ca un tratat de medicina, cu un limbaj cam greu comestibil, si am mai si gasit cate ceva mai curios, de ex. ca autorul nu e de acord cu decalotarea la baietei, cica nu ar fi nevoie.....
In fine, ca o nepriceputa ce sunt, va intreb si eu: ce parere aveti, merita sa dam banii pe vreuna din ele?

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Gata m-am trezit.
Waw Romana, iti tinem pumnii sa iasa bebelusul usor si repede.

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput