Mamici de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 14
miflore spune:
Oana, se pare ca sunt in pauza, vorba ta!
Eu adorm pe la 11, ma trezesc la 12-1, urmeaza pauza, apoi adorm pe la 3-4 pana pe la 7 si dup-aceea depinde, uneori mai atipesc, alteori, nu; se pare ca mi-am facut aceasta regula...ma antrenez de pe-acum!![]()

Mihaela 35++
oana0204 spune:
Vineri noapte m-am trezit de 2 ori numai. Sambata noapte o data. Oare in noaptea asta nu o sa ma trezesc deloc? Sau nu o sa dorm deloc? ![]()
Oana D - saptamana 39
Foto
kristinutza spune:
felicitari, romana!!!
miflore, si eu am vazut-o pe andreea berecleanu in carrefur, la lucrusoare de copii. avea o burta maaare.
nu mai am somn ca am intrat in panica: daca nasc si n-am totul gata?
am atatea de luat... azi (ma rog, duminica) a fost zi de vizita si de iesit la terasa, in ambele cazuri s-au gasit binevoitori si patzite sa ma informeze ca se apropie momentul si ca peste o saptamana deja... s-ar putea... uau, nici nu pot sa ma gandesc. 
gata, ma apuc de bagaj si de cumparat lucrusoare pt copil ca nu mai merge asa! ![]()
voi sunteti pregatite din sapt. 36?
cristina 35
miflore spune:
Kristinutza, welcome to club!![]()
Si eu am intrat un pic in priza si sunt tot in saptamana 36; nu se stie niciodata cand va fi momentul; pt. bagajul de spital am tot, mi-am spalat si rucsacelul, doar ca trebuie sa le bag in el; nu am tot ce-mi trebuie pt. cand scot bebelina afara din maternitate; tinand cont ca va fi septembrie (cu toate ca depinde de vreme) cu ce imbraci tu bebelusul? Ar trebui ceva mai gros peste body, nu?
Ce nu am dar asta se cumpara rapid atunci, daca n-ai suficient lapte trebuie cumparat Humana 1 si ii dau asistentele completare (asa se procedeaza in Polizu); n-am luat inca, asta oricum se gaseste peste tot si astept intai recomandarea doctorului; si inca ceva, am doar garmastan, oare trebuie si bephantene? cica garmastan se foloseste la mamici iar bephantene la bebelusi;
Soon, soon, a venit seara!!!![]()

Mihaela 35++
kristinutza spune:
hai ca m-ai speriat si mai tare, miflore.
habar n-am cu ce imbrac bebe la plecare... nu stiu ce fac daca n-am lapte... iar cu garmastan si bephantene... 
sunt in faza in care caut pe net disperata carucior. si tare am impresia ca o sa cam imi fac majoritatea cumparaturilor prin comanda pe net. o fi bine, n-o fi bine
ma pierd in magazinele "reale".
pana acum am patut, un biberon, o suzeta, servetele umede pampers si scutece pampers si o jucarioara, iar pt mine o camasa de alaptat. urmeaza sa intru in posesie de pompa, cadita, scaun pt mashina. maaai, hai ca nu-i chiar groaznic... 
he he. eu ma sperii, eu ma linishtesc...
si de ce sa ma sperii, ca doar nasc fix la termen! in octombrie! ![]()
cristina inconstienta 35
kristinutza spune:
a propos, voi ce situri cu produse pt copii/mamici frecventati? sunteti multumite? ati comandat? (pm) ce parere aveti despre cumparaturile pe net? eu am impresia ca unele lucruri e ok sa le comanzi (de ex biberoane, tampoane sani), la altele tre' sa cam "pui mana" (patut, carucior, hainutze).
cristina 35
kristinutza spune:
haideti ca nu mai scriu ca vad ca-s singura bufnitza pe la ora asta si termin singura pagina a 10-a...
incerc sa dorm ca peste 3 ore plec la analiza de sange.
vampirii!!!
cristina 35
miflore spune:
Pai Kristinutza, nu stai chiar asa de rau, de ce te sperii! SI vorb-aia mai avem pana nastem cel putin 3 saptamani, nu? La spital nici nu-ti trebuie mare lucru, sa-ti cumperi vata si niste comprese sterile si vreo 2 camasi de noapte cu nasturi in fata; mai trebuie pampers pentru bebe, eventual un gel de dus tot pt. BB pt. cand il spala asistenta (in chiuveta, cred); asta de fapt nu stiu daca e necesar in spital, nu stiu exact cu ce-i spala; sutien de alaptat si tampoane pt. sani (sa nu-ti patezi camasutele) si ce-ti trebuie tie pt. uz normal (sapun, periuta de dinti, prosop papuci, etc); astea daca te superi le iei pe toate intr-o zi!!!
Si eu o sa comand maine (adica azi) de pe net tot felul de maruntisuri gen forfecuta pt. unghii, descongestionant nazal, set perie+ pieptan, set de perii de spalat bibe si tetine, scoici pt, san, aparatori pt. san si altele...
Mihaela 35++
Mihaela 35++
oana0204 spune:
Urmatorul capitol ne asteapta aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56272" target="_blank">aici 
soon, soon 
Oana D - saptamana 39
Foto