Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor !

Ioana, tocmai m-am uitat la pozele cu Mirunica ta...asa m-am mai inviorat putin...e o galusca mica si frumoasa...sa-i dai 100 de pupici din partea mea...
Te cred ca esti obosita...cumnatii mei(au un baiatel superb de 1 an si 8 luni)aratau ca niste zombi in primele luni...Marco pur si simplu nu dormea noaptea...
Ai sa vezi ca in curind, Miruna nu se va mai trezi asa des noaptea si te vei putea odihni si tu...

Pupici multi pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

piccaflor, mersic de incurajari. Ai dreptate, ar trebui sa ma semnez cu "Zombie Ioana".

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Unde a disparut toata lumea???...
Eu maine la ora 17 am programare la ginecolog...abia astept sa vad ce-mi zice...sper sa ma lamureasca si in legatura cu spermograma sotului meu...
Si am si o problemuta...uriciosii astia de rushi,care au venit pe 28,nu vor sa plece...ieri trebuia sa fie ultima zi...daca imi vin si maine,ce fac?
Sa amin iar programarea nu pot...sper sa se rezolve....

Va pupic dulce pe toate si mai ziceti si voi ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Asa e, Piccaflor, a disparut toata lumea...
Eu insa perseverez, intru mereu sa vad daca a mai scris cineva...
La mine situatia nu e prea roz, fac acum tratament cu antibiotice, de la care mi-a reaparut minunata candida , iar dupa acest tratament adica luna viitoare ma asteapta, sper eu, ultima HSG .
Partea proasta este ca la ultima analiza a prolactinei a iesit ft mare: macroprolactinemie; nici macar nu am gasit termenul acesta pe google. Dna dr mi-a zis ca trebuie sa fac RMN-ul, sa vad daca nu cumva este vb de o tumoare benigna, care se poate opera .
Eu nu prea vreau sa cred asta, asa ca voi lua in continuare brocriptina si repet analiza, sper totusi sa fie vb de o eroare...
Asta mai lipsea!!!
De maine din nou la munca, s-a dus minunata mea vacanta...
Pupici!!!

Mergi la inceput

TERRAPIN imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin toate astea...
Stiu ca e normal sa fii agitata dupa astfel de vesti,dar incearca sa-ti aduni tot curajul si sa nu te dai batuta...e foarte posibil sa fie vorba de o eroare,in ceea ce priveste macroprolactinemia...repeta analiza....
Mama mea a fost operata de 2 ori la sini,de mastoza chistica...si atit au speriat-o medicii inainte de operatie(ba ca e tumora benigna,ba ca e posibil sa fie maligna etc)ca era terminata saraca ...
Asa ca nu-ti face tot felul de ginduri negre si repeta analiza...
Cit despre candida,am tras si eu de citeva ori cu ea...ultima data,acum vreo 2 ani,nu mai reuseam sa scap de ea...daca-ti spun cum mi-a trecut,n-o sa-ti vina sa crezi:m-am spalat vreo 2-3 zile cu sapun pt spalat rufele...nu glumesc...mi-a zis si mie o tipa de aici...sapunul pe care l-am folosit eu se numeste Sole...nu stiu daca e si Romania...
Te pupic si sper sa se rezolve totul...

MURA,NATASHA,KLA,BUBULINA si restul lumii,unde sinteti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor! Eu nu am mai scris pentru ca nu am cu ce sa ma laud. Luna asta am luat o pauza, iar in ziua 21 fac analizele de tiroida si repet prolactina. Nu mai fac nici tratamentul cu brocriptina deocamdata, dar tin regim de slabire si iau vitamine. In functie de rezultatul analizelor voi stii ce sa fac in continuare.
Terrapin, am vazut ca si tu te lupti cu un rezultat naspa la prolactina. Tie nu ti-a dat sa faci si analizele de tiroida? Eu m-am dus la endocrinolog caci nu aveam de gand sa iau Brocriptina aiurea, mai ales dupa ce am citit mai multe despre prolactina si cum poate creste. Mie mi-a dat tomografie in cazul in care analizele de tiroida ies bine. Tu ai fost la endocrinolog? Ai facut vreodata laparoscopie?
Va pup si succes! Intr-o zi o sa iasa soarele si pe strada noastra!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Am fost la ginecolog azi......anul trecut am fost operata de polip pe uter si se pare s-a refacut...mi-a zis sa repet si PAP testul...
Asa ca pe 18 luna asta, trebuie sa imi faca o ecografie pelviana pt a avea confirmarea polipului si PAP testul...
Cit pt problema infertilitatii,trebuie sa ma programez pt o ISTEROSALPINGOGRAFIE...am inteles ca consta in introducerea unui lichid ,pt a vedea daca nu cumva trompele sint infundate...
Sotul meu trebuie sa mearga la un control urologic si sa repete spermograma...
Si cind vom avea toate aceste rezultate, ne vor spune ce trebuie sa facem...
BUBULINA,tu ziceai ca ai fost operata de polip?

Va pupic dulce pe toate si sper ca voi sa veniti cu vesti mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Bubulina, sa stii ca eu am facut toate dozarile hormonale, din ziua 4, 14 si 21 nu stiu daca TSH-ul este analiza concludenta pt tiroida ( stiu ca inseamna hormon de stimulare tiroidiana). Oricum dintre toate numai prolactina este problematica. Eu cred ca ultimul rezultat nu a fost concludent, pentru ca prolactina a iesit ft mare si au refacut-o iesind mai mica. Eu voi lua din nou brocriptina cum mi-a prescris-o Dna. Dr. (1/2 pastiluta de 2 ori/zi), efectele secundare eliminandu-se treptat; la urmatoarea menstruatie voi repeta aceasta analiza, sa vad sigur daca chiar este in neregula.
cat despre laparoscopie, tocmai am facut-o acum 2 sapt, rezultatele nefiind tocmai roz; adica am anexa dreapta distrusa iar trompa stanga nu a putut fi desfundata la aceasta interventie.
Picccaflor tu vei face HISTEROSALPINGOGRAFIE, am facut-o si eu acum 3 luni si trebuie sa o repet luna viitoare, poate poate binevoieste trompa stanga sa se desfunde odata.
Intr-adevar ti se introduce o substanta de contrast, este o procedura destul de incomoda, mai ales daca trompele nu sunt permeabile, poate durea un pic; fetele care au avut trompele ok spun ca au simtit o durere mica, ca la ciclu. Pe mine m-a durut un pic mai mult pt ca trompa dr era terminata.
Speram sa nu mai fac vreodata aceasata interventie, dar se pare ca nu am de ales, asa ca...sunt alaturi de tine!!!
Natasha, Mura, Kla, chiar mi-e dor de voi!!! Si de Ioana, dar pe ea o intelegem, e ocupata cu Miruna .
Va pupic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari gagici!!!!

sunt aici prezenta,nu va scapati voi asa usor de minenumai ca am o gripa urata de tot de care nu ma mai pot scapa si ma striga patul incontinuu.....nici nu pot sa stau in fund pe scaun ca ma dor toate oasele!
eu mai am putin pana pe 24 cand merg la eco pt FIV....ufff....abia astept...nu mai am rabdare!

PICCAFLOR-am facut si eu histerosalpingografia si nu ma durut cand mi-a facut-o dar cand am ajuns acasa nici sa respir nu mai puteam saa tare ma durea......chestia e ca aici nu face nici un fel de anestezie inainte si poate de aia m-a durut asa rau....dar eu am mai facut cateva si in romania cu anestezie si nu m-a durut deloc.....nu te speria ca o sa treaca ai sa vezi!

despre CANDIDA asta sa va zic ca si eu am acum....dar nu e o surpriza eu daca o luna nu o am in cealalta luna sigur imi apare ....am facut o gramada de tratamente dupa care imi trece si iar apare...nici nu mai stiu ce sa fac.....iar daca da doamne doamne sa raman gravida cu FIV nu stiu zau ce fac....am auzit de la o tipa ca daca imi "introduc"cate o seringa de 4 mm/seara de iaurt natural ma scap de ea.....sincer am incercat si mi-a trecut dar dupa o sapt iar mi-a aparut....sa-mi zice-ti si mie daca stiti ceva tratament eficace pt asta ca nu o mai suport!
mi-as face spalaturi cu bicarbonat dar am auzit ca distruge flora mai ales ca eu am un ph-5,5 acid.....

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor!
piccaflor, am facut intr-adevar un chiuretaj pentru polip uterin cand eram prin anul 2 de facultate. De atunci insa mie nu mi s-a mai refacut. Tin minte ca mi-a facut si biopsie si a iesit OK.
Eu am facut in aprilie HSG si pentru mine a fost groaznic pentru ca eu am trompa stanga infundata. Nici nu am luat nimic inainte pentru durere, dar nici aia de la spital nu mi-au dat nimic. Din cate stiu depinde foarte mult daca trompele sunt infundate, caci in momentul introducerii lichidului cu presiune daca exista obstacole pe parcurs apare durere, daca nu, nu. Eu nu pot decat sa-ti urez multa multa bafta si daca te duci sa o faci, mai bine sa iei ceva inainte contra durerii (nu ca mine).
Terrapin, mie la HSG nici nu mi se vede deloc trompa stanga pe film. Am avut acum cativa ani o anexita si din cate se pare, mi-a afectat anexa stanga. Ca sa nu mai zic ca la monitorizare eco ovarul stang facea nani. Avand o singura trompa functionala, ma bate gandul sa fac si eu laparo, dar sincer, imi este teama. Eu nu am facut niciodata nici o operatie, nici macar banala apendicita.
Analizele o sa le fac luni, in ziua 21. Va tin la curent.
Pana atunci va pup!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput