Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefany spune:

Buna fetelor,
Imi cer scuze ca nu v-am mai scris de atata timp, cred ca ati si uitat de mine...
Am foarte multe pe cap in ultima vreme si nu mai am timp de absolut nimik, mai mult de cat atat netu' imi face si el probleme...
Am citit cateva din mesajele postate de voi pe forum si imi dau seama ca lucrurile nu sunt asa de roz pe cat ma asteptam eu sa le gasesc.
Imi pare sincer rau pentru asta, dar eu sunt optimista si ma gandesc ca pana la urma o sa fie bine.
Ultima oara cand am intrat pe forum va spuneam ca mi-am facut programare la dna dr Mihalache. Mi-am facut niste analize si se pare ca ar fi totul ok. Va multumesc mult ca m-ati ajutat sa imi fac programarea asta, dna dr mi s-a parut super, chiar asa un medic dragutz nu prea am mai vazut, sincer!

Va pup pe toate si sa dea D-zeu sa gasesc si vesti bune cand mai intru pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Salutare la toate fetele!
Terapin, bine ca tu esti bine. Sa fim optimiste, totusi, putea fi si mai rau, dar cum ziceai si tu macar acum sti ce si cum e.
De speriat nu ma sperii prea tare cu vestile tele, ti-am mai spus ca eu am mai facut un laparo acum aproape trei ani.Chestia cu clisma am patit-o si eu, o data a avut dr. o urgenta si m-a amanat, apoi s-a stricat aparatul, iar eu ma gandeam ca o sa-l testeze pe mine, etc. si tot felul de prostioare. Dar in final a fost bine, parca ma descriai pe mine cand vorbeai de colega ta de salon, mie imi era foame, in rest n-aveam nimic, ma miscam mai greu, cam ca un robotel, dar nu ma durea nimic. Am facut insa cu alt doctor, sper sa nu fie mai rau acum.
Mura, tu erai cea care ne impulsionai si ne dadeai curaj, ce e cu tine, sper sa-ti treaca.
Natasha, la fel si cu tine, curaj! Eu si-asa sunt cam pleostita, macar sa va incurajez pe voi.
Va pup si mai intrati si voi pe-aici ca eu am lipsit din Buc. dar ma gandeam ca am f. mult de citit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Mihaela, ai dreptate: nu o sa fie mai rau la tine daca faci Laparo cu alt medic; totul depinde de reactia organismului. Eu am reactionat urat in urma operatiei, dar acum sunt super bine. Cicatricile sunt ca niste mici zgarieturi...
Mi-e teama ce-i drept de a 2-a HCG, dar cu siguranta voi trece si peste asta. Ideea e ca picasem intr-o stare de deprimare cand am aflat cat de mici sunt sansele de a ramane insarcinana.
Am hotarat deci, sa nu-mi mai torturez organismul cu toate aceste interventii si sa o las mai moale, dar nu sa renunt definitiv.
Pentru moment nu-mi pot permite FIV, asa ca nu pot decat sa le urmaresc pe fetele care o vor face si sa le tin pumnii sa reuseasca.
Am inceput sa ma gandesc tot mai des la adoptie iar lucrul acesta mi-a redat linistea sufleteasca: intr-o zi voi avea cu siguranta un copil, adoptat sau nascut de mine, chiar nu conteaza, va fi al meu si il voi iubi din tot sufletul...
Va pup dulce pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!

Mihaela iti doresc din suflet sa te simti bine dupa Laparo...asa e,fiecare organism reactioneaza in mod divers...tu avind deja o Laparo la activ vei fi mai curajoasa ,nu-i asa?

Terrapin ma bucur ca te simti mai bine si ca ti-a mai revenit optimismul...
Chiar daca sint sanse mici de a ramine insarcinata,tu continua sa speri...nu se stie niciodata...nu-ti aduce anul ce-ti aduce ceasul,nu?
Si eu gindesc la fel ca tine in ceea ce priveste adoptia...

Kla,Natasha,Mura si celelalte fete,unde ati disparut?
Stefany n-am uitat de tine

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Explicati-mi si mie, unde e policlinica cfr2?

Mergi la inceput

Draga Rocado,
Policlinica este in incinta Spitaluiui CFR2, vis a vis de Sofitel, la Piata Presei Libere, adresa exacta Bd. Marasti, nr. 63-65.
Cum intri pe poarta spitalului, ai in stanga si in dreapta ta cate un gang. Intri pe cel din dreapta si mergi tot inainte; in fata vei vedea o cladire veche cu 2 intrari( scari cu un fel de mocheta verde la intrare), scrie ceva cu Administratia acolo. Eu de ex. pt gineco, si cred ca policlinica se afla la etajul 2.
Eu am bajbait mult cand am mers prima data dar tot am gasit-o...
Succes!!!

Mergi la inceput

Terrapin Multumesc

Mergi la inceput

Terrapin Am gasit, m-am descurcat foarte usor, datorita informatiilor de la tine. Multam mult

Mergi la inceput

Cu multa placere Rocado, ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.
Fetelor, unde ati disparut??? Nu mai spune nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor!

Am din nou net, si v-am citit. Am intrat sa va incurajez, sa fiti optimiste, cu siguranta exista macar un bebe pentru fiecare pus deoparte, doar ca uneori drumul pina la el este mai anevoios. Sper din tot sufletul ca pina la sfirsitul anului sa fiti cu toate .

PS: Eu sint binisor; sint foarte obosita, bebe se trezeste de 2-3 ori pe noapte pentru pampers nou si haleala, iar eu nu pot sa dorm ziua sa recuperez. Inca nu m-a "prins" depresia post-partum, poate totusi scap de ea, ca asta imi mai lipseste acum.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput