Mamici de martie-aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
dananita spune:
'Neatza!![]()
Nanuk, Zuzilici, Liliprejbeanu, bine ati venit! Sarcina usoara si fara probleme va doresc!
Tina, sunt alaturi de tine!
PUPATURI
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
Pispirica spune:
Buna Dimineata!
Ce mai faceti fetelor? Vad ca vorbiti de analize. Am fost si eu sa mi le fac si draguta aia de mi-a luat sangele, dupa ce ca mi-a luat 8 eprubete mi-a spart si ambele vene. Ca n-a fost in stare sa isi faca meseria corespunzator. Si dupa ce mi-a luat tot sangele din vene toata ziua joi mi-a fost rau de n-am mai stiut de mine. Am avut mari ameteli de nu ma puteam tine pe picioare, asa ca am plecat de la servici mai devreme. Noroc ca e seful in concediu.
Si ca sa ma linistesc dragutul meu sot m-a dus la Calimanesti la aer curat la niste prieteni de-ai nostri, asa ca tot we m-am linistit, am dormit pe saturate si am mancat la fel.
Dupa ce am citit tot ce-ati scris zilele astea am inceput sa fiu un pic ingrijorata. Nu stiu care dintre voi a zis ca daca nu-ti mai cresc sanii, poate fi semn de stopare din evolutie a sarcinii. Zic asta pentru ca pe mine desi la inceput ma dureau ingrozitor sanii si parca explodase-ra, acum nu mai mai dor atat de tare si nu-mi dau seama daca mai cresc sau nu si doctorul se intoarce din concediu abia pe 5 sept
. Sper sa nu fie vreo problema ca sincer m-am cam speriat. Si in plus nici greturi nu mai am. Uffff m-am cam speriat 

.
Abia astept sa vina nenea doctorul.
TCELEN frumoasa faleza la Galati. Mi-e dor de ea. Abia astept sa vin acasa, desi nu se intrevede nici o vizita prea curand.
V-am pupat pe toate si va doresc sarcini usoare si fara probleme.
Anamaria 9+
maria07 spune:
buna.eu sunt maria si sunt noua pe aici!
avem13 sapt si 1 zi si ma pot lauda cu o burtica pe cinste !
cum pot sa ma inscriu si eu pe lista gravidutelor ? ?
dananita spune:
PLEASE HELP!!!
Sunt disperata! Mi-au aparut pete maronii pe tampon. Sunt in 11 saptamni si 2 zile si nu am luat nici un tratament de mentinere de sarcina si la ultimul control (18.08) totul era OK. A mai patit cineva asa ceva?? Sunt atat de ravasita incat nici nu pot sa caut in urma...
ajutor
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
mamaariadna spune:
Dananita, eu zic sa stai deocamdata linistita. Scurgeri maronii usoare sunt destul de frecvente si din cate stiu nepericuloase. Eu am avut in saptamana 11 o sangerare foarte puternica si de atunci tot am din cand in cand scurgeri maronii, foarte putin, dar sunt. Si sarcina e absolut in regula.
dananita spune:
MUltumesc din suflet Ariadna!
Acum m-ai linistit si imi pot suna obstetricianul. Sper sa ma inteleaga...m-am umflat de plans
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
dananita spune:
Am vorbit cu doctorul. Mi-a dat utrogestan 2/zi si pastram legatura strans :). Acum plec de la job ca nu mai sunt in stare. Oricum mi-a recomandat sa ma relaxez.
Va pup si sper sa ne auzim cu vesti bune.
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
nanuk spune:
DANANITA,nu intra in panica, pentru ca faci rau la bebel.
Si eu iau Utrogestan si am intilnit mamici care au luat si 4 sau 6 pe zi si acum au bebici frumosi si sanatosi. Las-o mai moale cu stressul, ca asta ii dauneaza lui bebic.
Eu nu speram sa pot sa ma eliberez de stres, mai ales ca lucrez intr-un mediu draconic. Dar va recomand si voua o supradoză silincă de NESIMTZIROL 

si sa vedeti ce bine o sa va simtiti...
E drept ca nu se gaseste in farmacii si nici nu stiu sa va spun exact care e reteta... dar, daca s-ar gasi, pe prescriptie ar trebui sa scrie ca provoaca indiferenta fata de motivele de stres, somnolenta
fix cind e ceva de facut si disparitia instant a chefului de munca.
La mine a avut efect. Ma pune cineva la munca??
Noroc ca, la cit am muncit pina acum si la ce antecedente am, pricepe lumea ca nu vreau sa ma stresez, asa ca ma lasa toti in pace... 

In plus, de aia sunt sef, sa mai munceasca si altii, nu? (Ce uriiiit! O sa ma trag singura de urechi pentru asta!!)
Asa ca, fetelor, NIMIC NU-I MAI DE PRET CA BEBICUL!
Va pup si sa auzim de bine la doctor, azi.... NANUK
nanuk spune:
Aaaaaa, si sa stiti ca nici pe mine nu ma mai incape aproape nimic. În toalele de pina acum nu ma mai intru, cele de gravida - cite am - stau pe mine ca pe gard. Nu tu haine de un botez, nu tu haine de o nunta...
Dar nu-mi pasa, sunt un om fericit! Si o sa fiu un elefant gratios si cu un ten ca un fundulet de copil....

Tot NANUK 8 sapt
tcelen spune:
dananita,eu nu vreau sa te sperii,asa este ca uneori aceste pete maronii nu constitue nici un pericol de cele mai multe ori,dar eu zic ca daca ele persita,sa te duci sa te vada doctorul,sa-ti faca o echo,ca sa fii mai sigura ca nu e nimic grav,am sa-ti explic eu de ce,dar dupa ce ma asigur ca esti bine si ca ai trecut de asta!multa sanatate si ai grija mare de tine si bebel!!!
nici eu nu ma simt foarte bine,dupa ce de vreo 3 saptamani nu am mai vomitat,aseara si azi dimineata am vomitat,dar rau tare si ametesc intruna,ma sufoc,nu stiu ce e cu mine??????/am vrut sa sun doctorul,dar am zis sa vad daca pana diseara nu se mai remediaza situatia!
de ingrasat nu stiu daca m-am ingrasat de acum 3 saptamani cand m-a cantarit doctorita de familie ,dar burtica sigur se cunoaste bine,eu deja port salopete de graviduta
va pup CRIS 16+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?