Mamici de martie-aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
catrinutza spune:
salutare mamici cu burtici
acum vreo cateva ore am mai scris o data mesajul dar din cauze tehnice se pare ca nu a mai plecat din calculatorul meu.
Asa ca recapitulez:
No.1: VREAU SI EU PE LISTUTZA DE MAMICI CU BURTICI........
Datele sunt:Catrinutza, d.n. 1 mai 1977, u.m. 3 iunie 2005, d.p.n. 8 martie 2006.
No.2: pt. Tina: capul sus si nu uita ca doamne-doamne nu doarme niciodata. iti pot recomanda sa faci analizele la Institutul Cantacuzino (se pare ca e cel mai bun din Bucuresti) sau la Spitalul de Boli infectioase ( nu ii mai stiu numele) din spatele Spitalului Colentina. Si repet nu dispera si roaga-te in fiecare moment sa fie bine si sa ai forta sa treci prin aceste momente.
No.3: intrebare catre "veterane": cand n...ba o sa scapam de ratoirile la chiuveta si de inverzirile la fata![]()
... nu de alta dar din sapt. a 6-7 am slabit deja 4 kg si ceva... in ritmul asta ajung scobitoare... deja fac bancuri si le recomand colegelor sarcina ca metoda de mentinere a supletii: sani mari si talie mica.:) Oricum, fetelor imi haine pe care nu le-am mai putut imbraca din toamna trecuta
. Cat despre a se vedea burta, se vede numai cea de balonare
.
Fetelor, sa aveti o seara super, si tina, capul sus.
12+
catrinutza gravidutza
Tina_Welsh spune:
Burtici, sa va dea DUmnezeu sanatate, fericire si bebei sanatosi si sarcina usoara si tot ce va doriti ca tare bine mi-au prins incurajarile voastre!Asteptati vesti de la mine? Pai hai sa vi le dau!Uite ce inseamna sa dai de un medic prosttttttttttttttttt! 1) NU am hepatita, la hepatita rezultatul era negativ, rezultatul pozitiv era LA ANTI CORPI! Adica am imunitate, iar la citomegalovirus, am avut contact cu virusul inainte insa actualmente nu il am si nici posibilitatea de a se mai repeta nu este...dupa cum spune DR APOSTOL de la Boli Infectioase Din incinta spitalului COlentina. Insa, pentru orice eventualitate, m-a pus sa repet testele si rezultatele le voi avea joi dimineata, insa pana atunci mi-a zis sa stau linistita. Mi-a dat sa mai fac o analiza, VDR sau Vlr sau ceva de genul asta...care nu o facusem, stiti careva ceva de acest test? Anyway acum sunt happpppppppppppppppy si linistita, insa imi vine sa ma duc si sa il omor pe celalt doctor prin ce m-a facut sa trec. CAT tu ce ai facut la doctor? Da-mi vesti! Te pup si va pup pe toate! Va multumesc enorm de mult ca existati. Sa speram ca de aici incolo totul o sa fie ok!

Tina
and Our sweet baby 
marib spune:
Nici nu stii ce ma bucur Tina ! Eu eram sigura ca totul o sa fie bine . Cat despre VDLR , stiu ca se refera la serologie , adica testul pentru sifilis, cred ca e obligatoriu in sarcina si HIV. Mie mi le-a dat la inceput cu toate analizele de facut.
Va pup,
Mari
8+
Tina_Welsh spune:
Ahaa de-aia a zis doctorul ca " Nu zic ca aveti asa ceva Doamne Fereste dar este obligatoriu!" :)) Nu stiam eu de ce a afirmat chestia asta...pai pe-ala hiv l-am facut! Merci Marib si pupici la toate fetele!
Tina
and Our sweet baby 
kim spune:
Tina, ce ma bucur! Vezi, ti-am spus exact acelasi lucru, stiam eu ce stiam... Deci gaggici, sanatoase si voioase, inainte cu bebeii!
Ariadna, sincer nu prea am avut chef de plimbare, am stat la umbra si-am citit, am admirat fluviul, am papat o inghetata, chestii de-astea, am fost tare gretzoasa ieri
. Vreau sa-ti spun ca fara ardei copti nu pot sa pap nimic, noroc ca am eu un loc de unde-i cumpar gata facuti, mortali! Ma intrebi de clima, e cald rau in timpul zilei; mie, care de felul meu imi place sa stau la soare, acum nu-l suport. Dar profit cat pot de vremea buna, ca stiu ca ne asteapta iarna luuuungaaaaaa![]()
Salut toate burticile
KIM & my baby
mamaariadna spune:
Tina, ma bucur pentru tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kim, ardei copti? Gata, mi-ai facut pofta...maine imi fac...abia astept..
Pupici la burtici,
Ariadna
14
nanuk spune:
TINA, nici nu stii cit ma bucur pentru tine... Sa dea Dumnezeu sa ai un bebelush sanatos si o sarcina fara probleme.
As vrea sa fiu la fel de fericita ca tine, dar tocmai m-am intors de la doctor.![]()
![]()
![]()
Sarcina mea s-a oprit in evolutie si toate visele mele despre bebel s-au dus acum pe apa simbetei.... ![]()
![]()
![]()
Nu e clar care sunt motivele, cert e doar faptul ca am un gol in suflet de parca mi-a murit toata familia. Nici sa pling nu pot.
Stiu ca o sa o pot lua de la capat, stiu ca nu e totul pierdut si ca, desi am 30 de ani, viata nu se opreste aici.
Dar de la teorie si pina la practica e cale lunga si singurul lucru la care ma pot gindi acum este ca o sa trec iar prin cosmarul cu avortul terapeutic si terapia intensiva. Iar medicamente, iar depresie, iar toate astea....
Nu vreau sa va intristez si pe voi cu necazurile mele. Aveti grija de bebicii vostri si rugati-va sa ii aiba D-zeu in paza, chiar daca nu au venit inca pe lume.
Va pup pe toate pe burtici.
NANUK
kim spune:
Catrinutza, bine ai venit printre noi! eu am greata asta aproape tot timpul, dar nu dau la rate, ba chiar mananc mai bine ca inainte, deci nici vorba sa slabesc... insa e adevarat ca nu mananc decat ce-mi pofteste inimioara (a mea sau a lui bb?).
Ariadna, vad ca si tu esti pe-o minte cu mine, mai am o preferinta de muraturi (pana acum nu-mi placea), nu stiu daca stii despre ce e vorba, ceapa mica marinata (pickled sweet onions)- sunt cepe albe mici cat maslinele - daca gasesti... o sa fii fericita toata sarcina...
KIM & my baby
BitaB spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult, asta insa nu inseamna ca nu va urmaresc de cate ori am ocazia! De la servici nu prea pot sa scriu ca e shefa cu ochii pe mine...iar acasa am o conexiune!!!
Imi pare rau Nanuk, nu stiu ce sa iti spun,insa stiu ca nimic nu te poate face sa te simti mai bine...si eu am trecut prin asta si e groaznic, treb sa ai grija de tine acum ...
Fetele, voi cum ati anuntat la servici vestea? Ce acte v-au trebuit?
Bita
11+
kim spune:
quote:
Originally posted by nanuk
Sarcina mea s-a oprit in evolutie si toate visele mele despre bebel s-au dus acum pe apa simbetei....
Nu e clar care sunt motivele, cert e doar faptul ca am un gol in suflet de parca mi-a murit toata familia. Nici sa pling nu pot.
Stiu ca o sa o pot lua de la capat, stiu ca nu e totul pierdut si ca, desi am 30 de ani, viata nu se opreste aici.
Nanuk

, pana acum asa de vesela... Abia acum am vazut mesajul tau (probabil ca ai scris cu putin inaintea mea) care m-a intristat tare mult... si tot nu vreau sa cred ca se intampla, ma tot gandesc ca oare e sigur? n-ar trebui sa ma mergi la un alt medic??? Oricum daca asa a vrut Dumnezeu, stie el ce face, ai incredere, cu siguranta vor veni zile mai bune.
KIM & my baby