Mamici de martie-aprilie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Nanuuuuuuuuuukkkk nu imi da vestea asta , tu care m-ai incurajat atat! Hai te rog nu fii trista si incearca sa fii optimista asa cum mi-ai spus tu mie, iti aduci aminte? Lasa ca mai sunt inca o gramada de sanse sa ai bebei sanatosi si voinici si frumosi da? Te pup dulce si ai grija de tine!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Maria07 si catrinutza bine ati venit! Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Tina felicitari!!!!! Bine ca totul s-a terminat cu bine!

Nanuk nu pot decat sa-ti spun ca imi pare rau din suflet si ma rog sa te intareasca Dumnezeu, sa ai putere sa treci peste si sa speri in continuare

Laura Ioana noi suntem foarte aproape, numai o zi diferenta de la UM si sa stii ca nici la mine nu se cunoaste nici o burta nimic (cand stau cu fata in sus chiar am gaura...)

Pupici , sanatate si sa auzim numai de bine

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

faceti loc, faceti loc, ca trec io

acum o saptamina am facut testul de sarcina acasa, a iesit pozitiv; azi am fost la medicul de familie, mi-a facut test de urina si mi-a zis si el ca-i pozitiv. no, in aceste conditii nu pot decit sa imi fac intrarea la voi, cu datele:
DN 8 iunie 1973, UM 10 iulie, DN bebe 22 aprilie

eu nu am timp sa intru asa de des, da' stiu io ca ma iertati :)

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tina da-te mai aproape sa te strang in brate ca multe emotii mi-ai mai dat. Ma bucur enorm pentru tine si sper ca te relaxezi si tu macar un pic de-acum incolo.
Nanuk imi pare teribil de rau de ce ti s-a intamplat . Ma voi pentru tine sa treci cu bine peste acest necaz si sper sa rasara dinou soarele pe strada ta.
MamaAdriana multumesc de incurajari si sper si-mi doresc s-ajungem toate sa ne povestim experienta nasterii aici.
Cat asteptam vesti si de la tine ... hai zi-ne ca-i totul in regula.
Dananita sa stii ca si eu am avut pete maronii si la un moment dat chiar sangerare ca la menstra, de credeam ca merg degeaba la control , dar se pare ca n-a fost nimic rau. Bebel e ok ! Sunt programata saptamana viitoare si sper ca dr. sa-mi zica acelasi lucru.
Maria07, Catrinutza, Aida_O bine-ati venit in club. Uite asa marim noi .
Adina se pare ca noi 2 avem acelasi UM , dar nu cred c-ai sa nasti pe 22 Aprilie mai degraba pe 16 Aprilie. Ia intreaba-l pe .
Eu fetelor sunt un pic ravasita de ce-am citit azi pe-aici. Un orchi rade si-unul plange . Stau si ma intreb daca ar trebui sa ma ingrijorez si eu sau nu. De vomitat n-am vomitat, dar greturi sunt. zic eu. Pofte nu stiu daca am, deoarece sunt pofticioasa de felul meu asa ca mananc ca si pana acum. Mi se pare ca m-am ingrasat ceva, ceva dar am momente cand imi joaca inelele pe deget si chiar ma simt ca un fulg. Dar spre seara de obicei ma umflu ca o mingie.
Voi aveti astfel de simptome?

Zuzilici 7 cu-n pitic

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici
Adina se pare ca noi 2 avem acelasi UM , dar nu cred c-ai sa nasti pe 22 Aprilie mai degraba pe 16 Aprilie. Ia intreaba-l pe .

hihi, pai intii si-ntii, ma cheama Aida, nu Adina da-i ok, ca nu esti prima care face confuzii.
avem acelasi UM, dar eu stiu exact cind am facut prostioare (sotul a fost trimis a doua zi intr-o delegatie) :) pe baza acelei date am calculat ziua cind voi naste ;)
oricum, nu-i problema daca nasc pe 16, inseamna ca atunci voi avea deja 6 zile petrecute cu bebe in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicitari Aida, sarcina usoara si un bebelas perfect

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Bine ai venit printre noi, Aida, sarcina usoara si bb sanatos! Cum de n-ai aflat mai devreme? nu te-ai asteptat? N-ai simptome?

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Aida scuze de incurcaceala . Lasa ca uite asa te faci tu cu milutz de paste. Cum te simti sa vad daca avem aceleasi simptome pentru 'varsta' bebeilor nostri.

Zuzilici 7 cu-n pitic

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

multzam de urari, fetele, si voua va doresc bebei mumosi si sanatosi

n-am aflat mai devreme pentru ca de prin aprilie mi s-a dat menstruatia peste cap (am inceput sa lucrez si e stress mare la firma, pur si simplu m-am implicat prea mult si ajunsesem sa imi iau de lucru si acasa, cu grija ca poate nu pot sa termin un proiect la termen... deci nu pot zice ca mai aveam si timp liber, odata ce serile si weekendurile eu tot lucram...). mai exact, de bine ce "bucuria" imi venea ca un ceas - la 30 de zile - diferenta a crescut la 40 de zile (da, 40) aproape brusc, si exact in luna cind am inceput sa trag tare la birou. asa ca, atunci cind am vazut ca intirzie 10 zile nu m-am sesizat, dar cind a vazut ca se fac 13, deja am intrat la banuieli (plus ca mi se umflasera sinii si ma dureau ca niciodata - la fel si acum, dealtfel).

simptomele mele: mai nou, de vineri am inceput sa am si greturi... m-a apucat intii in autobuz, cind ma intorceam de la servici. am crezut ca o sa lesin, cind m-am ridicat in picioare, ca sa cobor...

chestia e ca ma apuca asa... instantaneu, ba cind ma uit la tv, ba cind iau masa, ba cind citesc ceva... dupa citeva minute, ma lasa, dar alea citeva minute sunt crunte! slava Domnului, inca nu am vomat. mi-a spus medicul sa vad cum ma simt in continuare, si, daca vad ca nu mai suport greturile, o sa imi prescrie ceva pastile speciale pt asa ceva.

alta chestie e ca as minca non-stop. azi am bagat in mine ca o sparta, in pauza de masa, si tot mi-era foame

voiam sa va intreb: voi puteti sa mai dormiti pe burta? eu - desi sunt mare fan - nu mai pot! de vina ar fi si sinii, ca-s durerosi, dar si parca ma jeneaza ceva ce se-ntimpla in burta (oare ce? ). poate o fi ceva pur psihic, pentru ca vreau sa protejez simburelul ala din burtica? a, ar mai fi faptul ca nu mai suport pantalonii strinsi pe talie, simt ca ma deranjeaza la burta...

inca un lucru ar fi ca mi-e somn de pic, oriunde si oricum. cu toate astea, noaptea ma trezesc de enshpe ori, iar in weekend nu mai pot sa dorm mai mult de 8-9 (desi eram in stare sa ma intind si pina dupa 12 )

abia astept ziua cind o sa aflu ce sex are copilul, si daca-i doar unul. pai am motive, soacra mea a avut o sora geamana, iar tatal meu are un frate geaman. si eu, si tata, suntem si in zodia Gemenilor

mi-am luat si vitamine ("Materna", de la Centrum), iar medicul a fost foarte incintat azi cind a auzit ca am luat si inainte de sarcina, si iau si acum acid folic.

hmm... cam atit, deocamdata. nu ma pling de nimic, in afara de greturi. restul - le suport. cu sinii e chiar ok, ma aranjeaza asa cum sunt acum, yay!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Nanuk imi pare rau pentru tine si bebelul tau. O sa ne pentru tine. Acum ai grija sa iei tot ce-ti zic medicii ca sa te refaci complet.
Tina ma bucur foarte mult ca analizele sunt bune si ca s-au inselat doctorii.
Aida trebuie sa calculezi saptamanile in care esti incepand de la data UCM, nu de la data cand cu sotul tau. Asa am crezut si eu la inceput, dar m-au lamurit fetele si dr.
Eu m-am simtit foarte rau ieri. Pentru prima oara am . Sper sa nu se mai intample. Am inteles ca greturile tin pana cand misca copilul, dar parca nu se mai termina odata. Deabia astept sa nu mai am greturi si sa ma bucur din plin de sarcina.

TweetyGeo

Mergi la inceput