Mamici de martie-aprilie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Aida bine ai venit ! Sper sa ne "plangem" una alteia impreuna pana la nastere !
Tinaaaaaa Doamne ce ma bucur pt. tine ! Mi-ai facut ziua mai vesela , pe cuvant , ca tare m-am mai speriat ! Cand vezi ca se intampla lucruri nasoale la oameni asa de " aproape" de tine...dar vezi ca ne-am rugat, si a tinut?Domne Doamne nu doarme !
Nanuk imi pare tare rau ! Zau ca nici nu stiu ce as putea zice...zau.
Nu zic si doctorii de ce se intampla chestiile astea ?
Fetelor care sunteti in greturi maxime..pe mine m-au tinut pana pe la 12 sapt. ( dupa calculul medicului of course).Eu zic ca nu mai aveti mult . Hi hi eu m-am mai calmat...
Cat despre burta sunt cat o balena.La mine se vede bine de tot. Adevaru e ca m-am si ingrasat...un pic..mai mult.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Nanuk sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste necazul asta!

Tina ma bucur pentru tine!

Bun venit Maria07, Catrinutza! Sarcina usoara!

INTREBARE: Dauneaza copilului faptul ca am luat ieri 1buc utrogestan pe cale orala in loc de vaginala? Mi-a fost foarte rau dupa pastila, nici nu-mi mai puteam controla mainile (eram la calculator si n-am fost in stare sa-l inchid), m-am intins putin in pat si ori am lesinat ori am adormit. Nici sotului nu am avut curaj sa-i spun ce-am patit.
A, si in loc de 2/zi cum mi-a spus medicul am luat asa: 2 intravaginal si 1 oral. Dauneaza doza mai mare decat cea recomandata de medic?

Multumesc mult pentru suport!

11+

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Inca ceva, sa ma ingrijoreze faptul ca de cand a aparut scurgerea maronie nu ma mai dor sanii deloc??

Dragele mele eu nu am greturi maxime, dar nu prea am pofta de mancare (mananc normal-sanatos, ca inainte).Dupa calculele mele pana acum am luat numai 400g! Sa ma ingrijorez?

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

BUN VENIT AIDA_O! SARCINA USOARA!

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Bun venit noilor burtici, jane si toate fetele va multumesc ca impartasiti acest sentiment de bucurie cu mine, insa pana joi tot cam in dubii am sa stau....am zis daca e totul bine am sa ma dar bineinteles ca nu pot . Va pup pe burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi.

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

dananita nu stiu ce sa zic !Eu n-am luat asa ceva , dar am mai auzit la fetele de pe site ca se ia si intravaginal si oral.Oare de ce ti-a dat efecte de astea ? ai mancat inainte ? Oricum e ceva ciudat...dar stai linistita ca daca ti-a trecut...acum nu te mai stresa.
Tina nu-ti mai face rau ! Sa stii ca daca te-a linistit Dr. asta e..
Asa suntem noi gravidutele...programate pe stressssss mult . Sotul meu zice ca parca imi face o placere sadica sa ma stresez si sa ma gandesc la toate prostiile .
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Am aparut si eu...ieri am stat numai in pat cu o mareee durere de cap...

Bun venit, Aida! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Tina, ma bucur mult, mult pentru tine!Daca dr ti-a zis inseamna ca e bine, cred ca poti sa te linistesti.

La mine situatia nu e roz din pacate.Dr. Tutunaru i-a spus mamei mele ca trebuie sa fac amniocenteza in sapt 18 sa vedem daca bb e afectat. Dupa rezulatele analizei de sange pe care le aveam se pare ca si eu am luat virusul. Eu voi repeta oricum analiza de sange la sf saptamanii, poate, poate... Cert e ca amniocenteza trebuie facuta si mi-e teama de ce as putea afla, dr. Tutunaru a zis ca, chiar in caz ca bb e afectat in Germania nu imi vor face avort,nici el nu e pt avort Doamne fereste, acum pana nu stim ceva sigur,in nici un caz, dar daca se confirma boala la bb asta e solutia pe care mi-o sugereaza dr. Nici nu vreau sa ma gandesc, il vreau pe bb atat de mult.In cazul in care asigurarea nu-mi plateste amniocenteza aici voi veni acasa sa o fac.Nu stiu ce sa va mai spun, sunt distrusa acum.

Va pup pe toate si aveti grija de voi si de burtici!

Sanatate multa!

Catrinel 11+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Cat, am invatat si eu cate ceva, si acum tu chiar daca esti pozitiva la acest virus depinde si ce cantitate ai, daca este o cantitate mica poate ca nu ajunge la bebe, si esti sigura ca acest virus traverseaza placenta? Nu stiu ce sa iti zic, fii tare si poate se rezolva! Oare de ce trebuie sa ni se intample noua asa ceva? Te pup Cat si sunt alaturi de tine! Hai capul sus!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tina ma bucur pentru tine ca esti bine, de acum nu te mai gandi la nimic rau ca se supara cel micut!
Nanuk imi pare atat de rau, stiu prin ce treci si sper sa iti revii cat mai repede, sa poti tine in brate cat mai repede puiutul tau!

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catrinutza si Aida O sunteti pe listuta, felicitari si sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!
Dananita nu ai de ce sa te ingrijorezi. Sigur reactia ta nu a fost de la utrogestan, cine stie poate ai facut o cadere de calciu. Pe mine m-a apucat ieri tremuriciul cand m-am asezat la masa si nu stiu de ce, dar mi-am revenit dupa ce am stat linistita. Sunt fete care iau multe utrogestan oral si nu au nimic. Ce stiu eu este ca luat pe cale orala poate afecta ficatul, dar de la o capsula nu se intampla nimic.
Cat fii barbata si gandeste numai pozitiv! Sa stii ca autosugestia chiar functioneaza: gandeste ca nimic nu afecteaza puiul tau, ca e bine, sanatos si asa va fi. Nu are rost sa te agiti pana atunci, ca il superi pe bebe! O sa dea Dumnezeu si va fi bine, ai sa vezi!

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput