Mamici de martie-aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
dea0277 spune:
Marib, nu prea imi fac griji, de multe ori uit ca sint insarcinata. Imi dau seama ca nu am ce face, daca este ceva in neregula cu fatul va iesi afara oricum, no matter ce fac eu, asa ca nu am incotro. Dar din cind in cind, vine dracusorul si ma baga pe ginduri ...
Cu Dumnezeu inainte
Andreea
10 sapt. +
Tina_Welsh spune:
Fetelor, va pup, imi pare rau ca nu am mai scris dar mi-am tot facut de lucru ca sa nu ma mai gandesc la ale mele probleme...Va pup si sa imi tineti pumnii dimineata ca am nevoie! Sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi!
Tina
and Our sweet baby 
Zuzilici spune:
Tina ma
pentru tine sa primesti vesti de la bine-n sus. Iti tin pumnii si fii barbata! Suntem alaturi de tine si sunt convinsa ca toate gandurile noastre pozitive si bune n-au fost in zadar.
Multa bafta! 
Zuzilici
7 cu-n pitic
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire
Delia21 spune:
Salut si eu fetele.La mine nu s-au oprit greturile si...asa m=am saturat si..,,,de 2 parca vad un inceput de burtica deci creste bebe.
Cat spune:
'Neata fetele!
Tina, bafta multa si sa vii cu vesti bune. N-am mai apucat sa scriu, mama mea a fost ieri la dr. Tututnaru, asa ca de mine nu mai e nevoie sa intrevi. Te pup! Si tinem pumnii!
Revin cu amanunte mai tarziu acum plec si eu la dr. aici.
Pupici!
Catrinel
11+ si
Daria Maria
jane04 spune:
Fetelor eu acasa nu am net asa ca scriu acum pt. tot week-endul.
Tina in primul rand pt. tine scriu ca tare m-ai intristat. O sa ma rog pt. tine si sper din tot sufletul sa fie bine.Intre timp te rog sa fii tare...stiu ca e greu.

la tine si la bebic !
Nanuk si Zuzulici bine ati venit fetelor ! Eu va urez de-abea acum ca acum am aterizat si eu !Sunteti pe maini bune
.
Cat ti-am trimis un PM prin care te rog sa-mi dai si mie nr. lui Tutunaru , ca nu stiam daca e permis pe forum.Multumesc mult.
LauraIoana
si tie ca esti tare saritoare cand are omu nevoie !Si te-ai spetit rau cu listuta !
din nou.
Offf sa ne rugam pt. Tina , fetelor ca ce-o fi in sufletelul ei numai ea stie ....
14+
mamaariadna spune:
Buna dimineata la toate fetele si o saptamana minunata!
Zuzilici, sa stii ca si eu am avut sangerari, chiar puternice cu cheaguri, si totusi a fost totul ok. Si si mie mi-a zis doctorul ca pana in saptamana 12 se poate intampla oricui sa piarda sarcina...trist, dar asta-i adevarul.
Laurabyby, eu am citit pe undeva ca la sarcina cu gemeni greata e mult mai puternica decat la o sarcina normala. Poate ca si de-asta inca te chinuie asa. Bafta sa treaca curand!
Serj, tu imi aduci aminte de mine la sarcina trecuta...cand aveam greturi vroiam sa treaca, cand ma simteam mai bine ma apuca frica ca s-a intamplat ceva. Si eu chiar ma duceam la doctor, de cele mai multe ori la urgente, ca ma apuca mai mereu in weekend.
Iar cand incepusem sa simt miscarile, cum nu le simteam o zi, ma si prezentam la urgente. Sau la cate o contractie micuta. Eu eram foarte speriata, datorita sarcinii pierdute, si ajunsesem sa fiu cunoscuta la urgente. Iar dupa nastere m-am jurat ca la sarcina urmatoare o sa ma relaxez si o sa am mai multa incredere, ca stresul ala numai sanatos nu era. Iar de sarcina aproape ca n-am avut timp sa ma bucur.
Iti doresc sa fii bine si sa reusesti sa te bucuri cat mai mult de sarcina!
Nanuk, si eu am cumparat la sarcina trecuta haine si mobila inainte de nastere, dar dupa saptamana 30. Am zis sa astept cat mai mult sa vad ca e bine.
Inca ceva, fara intentie de a speria pe cineva, dar as vrea sa mentionez: nu intotdeauna sunt sangerarile un semn ca ceva e in neregula. La mine cel putin, de fiecare data cand am avut sangerari totul a fost ok, iar cand s-a intamplat nu am simtit absolut nimic, nu durere, nu sangerare, nimic. Pur si simplu s-a intamplat. Si totusi merg acum cu incredere inainte.
Kim, cum a fost la plimbare? Chiar asa, pe la voi cum e clima?
Cat si Tina, va tin pumnii pentru vizitele voastre la doctor!
Si eu eram inainte de sarcina trecuta fumatoare inraita, am renuntat de la greata si nu m-am mai apucat. Si ce bine e...
Va pupic pe toate,
Ariadna
14 fix
Laura Ioana spune:
Salut fetelor! Da' de ce asa de putina lume pe aici?
Eu tot ma pipai si nu imi dau seama ca am ceva in butica si ma panichez de numa', numa'. Inca pot sa dorm pe burta (parca am o jena usoara), dar parca mi-e frica sa nu il turtesc pe bebe!
Cat asteptam sa ne spui ce ai facut.
Laura
10+
Puiutul meu
TweetyGeo spune:
Buna fetelor! La mine se vede deja burtica si nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni. Trebuie sa-mi caut urgent ceva de imbracat, ca altfel ma doare burtica si nu-i bine nici pentru bebel. De greturi am scapat in weeckend ca m-am trezit mai tarziu, dar azi am luat-o de la capat. Imi vine sa arunc ceasul dimineata.
In privinta mancarii, seara pot sa mananc orice. Problema e dimineata cand nu mananc nimic pana la 12. Noroc ca iau vitamine sa nu-i fie rau lui bebe.
Analizele nu le-am facut inca. Sper sa gasesc un cabinet particular cu program si sambata, altfel trebuie sa-mi iau o zi de concediu ca sa mi le fac. Acum, ca am vazut cate probleme aveti cu analizele, am inceput sa ma ingrijorez. Va tin pumnii stransi si sper sa auzim de bine.
TweetyGeo
micaalsa spune:
Salut fetelor
Panicata sunt si eu ... m-am linistit ca nu sunt singura. Imi fac griji din orice, n-am dormit azi noapte de pe la vreo 2 ca imi vin tot felul de ganduri in cap. Vad ca multe dintre voi v-ati facut tot felul de analize, mie Dr. nu mi-a spus sa fac nimic inca, doar sa revin la eco pe sapt viitoare. De-abia astept sa ajung, parca nu-mi gasesc locul. Si ma tot intreb de ce mi-o fi dat sa iau No-Spa cate 3 tablete pe zi. Nu vi se pare cam mult? Mai ia careva din voi No-Spa atat de des? In plus, eu n-am greturi, n-am pofte, nu ma doare nimic ... cand va aud pe voi parca ma iau toti ![]()
Ana
7+