Mamici de martie-aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
Astia-s bat joc de mine cu calc. Am scris de doua ori un mesaj si s-a deconectat de doua ori netu'. Maine le sparg fetzele (scuze de limbaj, da' sunt nervoasa rau). Sa vad daca pot trimite mesajul!
Laura
10+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Vad ca mesajele mai scurte apuc sa le trimit inainte sa se deconecteze. Merge 2 min si se opreste; e ca picatura chinezeasca!
Laura
10+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Sa scriu repede, cat mai apuc: nu m-am ingrasat pana acum, cred ca am dat jos 1 kg; nu cred ca voi cumpara dinainte ceva pt bebe, ptc sunt superstitioasa.
Laura
10+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Pup toate fetele si sper sa pot intra si maine. Macar va voi citi (asta ma lasa sa fac, se deconecteaza cand vreau sa trimit mesaj)
Laura
10+
Puiutul meu
kim spune:
Pupici la toate fetele, eu ies afara un pic ca ma simt parca mai bine la aer...
KIM & my baby
dea0277 spune:
Salutare fetele, la mine cu ingrasatul e cam ciudat ca am pus vreo 2 kg pina in sapt a 8-a si acum am dat unul jos. Sper sa nu fie nici o problema ca eu sint cu morcovul :))
De
nici vorba decind am ramas acum 10 sapt cred ca o data am facut-o, m-am lasat si de fumat, asa ca ar fi trebuit sa ma ingras ca lumea, nu gluma.
Poate ca ma tot stresez cu bebe sa fie bine si de aceea. Vad eu in 2 sapt la echo.
Andreea
10 sapt.+
marib spune:
Chiar, Andreea si eu m-am lasat de fumat , ar fi trebuit sa ma ingras mai mult . Eu inainte de sarcina ma gandeam sa renunt la tigari, dar unul din motive era si teama de a nu lua in greutate, doar le-am rarit...sarcina a fost neprogramata ! Uite ca acum am si uitat de lucrul asta
. Ce inseamna sa te gandesti numai la bebe ?
Mai am o problemuta : voi nu simtiti burtica, asa, ca si cum ati avea o febra musculara ? Eu ma gandesc ca ar trebui sa fie de bine, ca se mareste uterul, nu ?
Va pup pe toate 
Mari
8+
dea0277 spune:
Pe mine ma cam doare burta deaupra osului pubian si daca apas, pot simti uterul. In rest, daca ma intid, simt ca si cum as avea febra musculara.
Si la mine sarcina a fost neprogramata si cind am aflat le-am rarit vreo 2-3 saptamini fumam vreo 2-3 pe zi si de vreo 2-3 sapt. le-am lasat de tot ...
Acum astept cu nerabdare sa ma duc la echo pe 13 sa vad daca totul e in regula. Se zice ca dupa 10 sapt sint sanse mici de a mai avea malformatii in bebic. Numai sa n-o pierd din nou.
ANdreea
10 sapt. +
marib spune:
Asa e si la mine durerea de burta, deasupra osului pubian, dar parca de o saptamana, nu se mai intampla asa de des, a ramas mai mult senzatia de febra musculara. Eu pe 14 septembrie merg din nou la control si eco .Abia astept !!! Sper sa fie totul bine .
Mari
8+
marib spune:
Andreea, sa nu iti mai faci griji ca pierzi sacrcina, ca nu e asa !!! Trebuie sa fim optimiste si sa avem grija de noi.
Ce dragut, la tine acum e zi...si sotul meu e plecat, se intoarce abia la inceputul lui octombrie, va dati seama, eu i-am dat vestea cand el era acolo
. Eu inainte sa raman insarcinata imi faceam tot felul de scenarii , cum ca o sa iesim la o cina romantica si o sa-i spun atunci
. La urmatorul bebe ! ![]()