Mamici de martie-aprilie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Of, of , of, Cat si Tina, ce situatie dificila... Cred ca e una din situatiile cele mai dificile, sa fii pusa in situatia sa alegi daca sa duci sarcina mai departe cu riscul aparitiei unor malformatii serioase, sau sa mergi pe incredere si sa duci sarcina la capat. Va tin pumnii sa primiti amandoua totusi vesti bune!

Cat, chiar nu stiu cat de frecvent e virusul in Romania, cert e ca multi nu au auzit de el. Eu insa ma aflu la ora actuala din motive de sanatate a parintilor in Romania, in mod normal locuiesc in Germania. Iar de cand cu sarcina, ajung si acolo la controale. Acolo l-am nascut si pe puiul meu, si si acum nu cred ca voi naste in Romania. Desi de data asta ma tenteaza sa nu ma mai duc la spital ci intr-o Geburtshaus (scuze pentru folosirea termenului german). Dar mai e pana atunci.

Kim, tu cum mai stai cu greturile si cu poftele? Eu am la ora actuala o pofta nebuna de vinete in toate formele posibile: salata de vinete, musaca de vinete, vinete umplute, zacusca de vinete. Si bag iaurt cu fructe si cu cereale la greu.

Tcelen, tu chiar mai ai un pic pana vei simti miscarile si pana vei afla sexul. La mine la prima sarcina s-au intamplat amandoua in saptaman 17.

Va pupic pe toate,
Ariadna, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

AR TREBUII SA FIE CEA MAI FERICITA PERIOADA DIN VIATA NOASTRA,CAND SIMTIM CA O NOUA VIATA SE DEZVOLTA INAUNTRUL NOSTRU!de ce trebuie sa fie totul atat de complicat,de ce,de ce?in fiecare zii citesc cum apar noi prb. la multe dintre fete,si ma intristez atat de tare!
TINA fii tare,ai sa vezi ca totul se rezolva cu bine pana la urma,nu te mai consuma atat,stiu ca este foarte greu,dar gandestete la puiul mic din tine,care simte tot ce simti si tu!
CAT citesem ceva ,ceva,dar nu prea inselesesem cei cu virisul asta ,nici nu am auzit de el!oricum iti doresc sanatate multa la fata si cat mai repede!
ARIADNA,da astept sa se intample minunea din moment in moment ,ptr. ca la adoua sarcina cica se intampla mai devreme,dar pana acum........!?
pupici cris 15+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor, proasta de mine a gasit ceva in aceste liste...ia fiti antene si dati-va cu parerea:
Anti Citomegalovirus IgC, 113.56 EU/Ml ( Valori normale: Negativ <8, Pozitiv >12) clar e pozitiv,
Anti CItomegalovirus IgM, 0.15 OD/CO( Valori normale: Negativ <8, Pozitiv >1,2) Eh aici cum e? Ca doctorul a pus un semn de intrebare...insa si la toxoplasmoza la IgM unde valorile normale sunt exact ca la citomegalovirus eu am un rezultat de 0.25 OD/Co si doctorul nu a zis nimic... ce sa inteleg? Ca dr Tunaru a zis bine cand a zis sa il invat sa citeasca pe asta?

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Buna,

iaca venim si noi sa ne inscriem pe lista fericitilor:

DN: 21. 10.1974
UM: 15 iunie 2005
si stim sigur ca fericita întâlnire cu s-a produs în 6 iulie (ca mami este mai lenesa la ovulatie).

Aseara aveam :
- o lungime cranio-codala de 23mm
- o cutie craniana de 9mm
- o activitate cardiaca de 180 / min.

Dimensiuni standard pentru 7 saptamani +/- 2 zile .

Pupici la toate pe burtici...

+7 Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Draga TINA, uitandu-ma la valorile astea, parerea mea e ca dr.Tutunaru are dreptate.
Eu am citomegalovirus IGg de 0.15, iar doctorul meu mi-a spus ca o valoare ca asta e "slab pozitiva" si ca nu are mare importanta. Sper sa fie valabil lucrul asta si pentru IGm, daca valoarea e atit de mica. Eu cind am avut infectia activa, IGm-ul era foarte mare, era o ditamai suma...
Lasa, poate lucrurile stau bine si ti-ai facut griji degeaba.
Sa auzim de bine si pupici pe burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tina nu stiu daca te-ai mai linistit, insa in privinta Hepatitei B stai linistita ca n-o sa sufere deloc. Intr-adevar imediat la nastere i se va face o injectie si totul va fi in regula.
A! Si nu te mai stresa, te rog. Ai mai multa credinta in Dumnezeu si-n ceea ce ti-a zis Dr. Tutunaru. Am auzit numai vorbe bune despre el si nu cred ca ti-ar fi ascuns adevarul.
Eu de exemplu am ceva complicatii si saptamana asta marti efectiv am crezut ca mi-a venit ciclu si-am pierdut sarcina. Joi, abia aveam programare la si chiar ma gandeam ca merg degeaba. Dar uite ca n-a fost nici un necaz, piticul e ok! cu toata sangerarea mea si se pare ca mai e acolo un cheag care trebuie sa se elimine sau sa se reabsoarba insa stii ce mi-a zis doctora: "ca nimeni nu-mi poate garanta pana-n 3 luni ca n-am sa pierd sarcina". Iti dai seama ce placere s-auzi asa ceva dupa ce cu 2 zile in urma sangeram. Dar cand e vorba de chestii serioase doctori capabili devin efectiv niste profesionisti care spun lucrurilor pe nume.
In orice caz bebel e bine mersi si are 3.18 cm si 180 de batai/min. Asa ca sper, cu Dumnezeu inainte, sa ne vedem sanatosi amandoi prin Aprilie la anu'. Si vreau sa-ti spun ca-i primul bebel la care ma chinui de-aproape 5 ani. Fii mai optimista.
Si tie iti doresc acelasi lucru si te rog inca o data nu te mai stresa ca-i faci rau intai piticului si-apoi tie.
Multa bafta luni si sa primesti vesti de la bine-n sus.

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

nanuk draga mea, sper asa de mult sa ai dreptate. desi si cu aceasta "slaba infectie" imi este foarte teama...Nu pentru mine..ci pentru ca as putea da viata unui copil care mai tarziu sa ma blesteme pentru ca am facut-o! Eu am sa repet testele luni si am sa cer parerea mai multor medici! Te pup si merci!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tina draga, iti inteleg supararea, dar tare cred ca Dr. Tutunaru are dreptate si n-ai de ce sa-ti faci griji, probabil ai avut infectia in corp, dar organismul tau a eliminat-o, ai anticorpi si asta e bine. Oricum pana luni poti sa-l mai intrebi pe situl lui, cu valorile tale, ca-ti raspunde exact. Iar analizele repetate, sa le vada mai multi medici, vezi ca nu toti stiu sa le interpreteze!

Cat, sper si tu sa afli ca nu sunt probleme pt bb, si sa avem cu toate sarcini sanatoase, linistite si usoare!

Ariadna, eu cu burticutza asta care creste nu stiu ce sa ma fac, de la atata trai bun, papa si somnic, ar fi culmea sa nu-i mearga bine la bebelica! Pofte am si eu cat China, chiar azi am fost la cumparaturi la Costco si am umplut un cos numai papica buuuna.

Va doresc un week-end linistit si cat se poate de vesel

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor multumesc de primire si sper sa fim alaturi sanatoase si voiase.
Eu nu pot spune ca-s insarcinata in adevaratul sens al cuvantului. Am ceva greturi dar nu am vomitat niciodata. Mai nou in ultima vreme am niste ameteli si chiar daca stau pe scaun simt ca se invarte casa cu mine, dar doar pentru o fractiune de secunda. In rest m-am ingrasat sau mai bine zis am momente cand ma simt umflata cu pompa .
Nu prea stiu ce sa papa cand am greturi dar ma bucur ca inca n-am inceput sa . Cu toate c-am auzit ca multe din voi ati slabit de la asta.
In orice caz eu inca sunt cu inima cat un purice dupa ce mi-a zis despre complicatia mea si sper ca totul sa fie bine.
V-am pe toate.

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Zuzilici, Kim merci si celorlalte fete. Am incredere si sper din tot sufletul rezulattul sa fie negativ cand voi repeta testul...de hepatita nici nu imi fac griji desi nici aia nu as vea sa fie dar daca e e...asta e! Virusul ala nenorocit conteaza! Va pup s sarcina usoara si sanatate Zuzilici!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput