Mamici de martie-aprilie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tina draga, nici nu stii ce rau imi pare ca trebuie sa treci prin asa ceva. Ce pot eu sa-ti spun este sa fii INCREZATOARE! Ai incredere ca nimic rau nu ti se poate intampla, nici tie nici lui bebe, ai incredere ca Dumnezeu si ingerasul tau vor avea grija de tine si nu vor lasa sa se intample nimci rau. Si eu acum sunt in expectativa cu rezultatele la analize si de multe ori am avut si eu cosmaruri noaptea etc... insa daca ma gandesc si ma stresez ce rezolv? Nimic! Nu pot decat sa am incredere ca totul va fi bine si ca nu mi se va intampla nimic rau. La inceput, cand am aflat ca sunt insarcinata am fost foarte frustrata, nefiind tara mea, limba mea, imi venea sa ma dau cu capul de pereti. Termenii medicali nu ii inteleg (trebuie sa mi-i explice cineva intotdeauna, si oricum raman nelamuriri) de citit nu pot citi, sunt foarte neajutorata. Insa nu pot decat sa am incredere in Dumnezeu ca va fi alaturi de mine si ca ii voi darui sotului meu un copil sanatos. Gandeste-te si tu ca dragostea pentru sotul tau nu va lasa sa se intample ceva cu bebe! Schimba-ti atitudinea te rog eu, spune-ti " Totul va fi bine! Nu mi se poate intampla nimci rau!" si refuza sa te mai gandesti.

liliprejbeanu, Zuzilici, nanuk, bine ati venit, sa aveti o sarcina usoara, bebei sanatosi si sa auzim numai de bine!

Cat, multumesc de intrebare, sunt bine in general, nu ma mai simt asa de obosita, in schimb nu prea am pofta de mancare, am probleme cu gatul din cauza ca dorm cu aerul conditionat deschis, aici fiind inca foarte cald si am devenit dependenta de dropsuri mentolate pentru gat (sper sa nu-l afecteze pe bebe, caci am uitat sa-l intreb pe doctor daca am voie sau nu...). Cam atat... abia astept sa-mi vina si mie poftele sa pot manca ca omul orice. De doua luni nu am mai pus gura pe oua, peste sau carne prajita. Aseara mi-a venit ideea sa-mi fac pui cu smantana si ciupercute... Insa de la idee si pana la a o pune in practica e cale lungaaaaaaaa.

V-am pupat si numai sanatate!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Hai c-am facut-o de oaie ... m-am laudat aici ca samburica are 3.18 mm si cand colo are de fapt 3.18 cm. Creste precum Fat-frumos in fractiuni de secunda. Faza e ca atunci cand asistenta mi-a facut ultrasound asa s-a exprimat: 3.18 mm si noi am luat-o de buna. Noroc ca am aratat 'fotografia' unor prieteni si ei au citit-o. Noi ne-am uitat la ea amandoi de nenumarate ori dar eram atta de fascinati de samburelul pe care-l vedeam acolo ca pace sa mai citim si ce scrie pe-alaturi.
Si acum c-am aflat si adevarata marime parca ma simt mai bine si in siguranta.

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LILIPREJBEANU bine ai venit ,sarcina usoara si bebel sanatos!
ZUZILICI felicitari ptr. bebelul mare si multa sanatate ,sa dea DOMNUL sa treci cu bine peste prb pe care le ai acum!

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liliprejbeanu bine ai venit si sa ai o sarcina usoara, cu greturi cat mai putine!
Fetelor nu ma pot conversa prea mult ca iar imi face fitze calculatoru' . Pupici pt fiecare.

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

fetelor nu mai pot nu stiu ce sa mai fac cu salivatia asta puternica,nu pot sa ma duc doi pasi ca scuip mereu.oare nu exista nimic sa nu mai am atata saliva,e groaznic.scapi de una dai de alta,dr.imi spun ca e normal mai ales ca sant doi dar tot ce a fost mai rau am avut eu oare cu ce am gresit in loc sa ma bucur la maxim de burtica eu mai tare ma consum ca imi apar diferite simptome,in rest ei sant bine unul are 37,2mm,iar celalalt 38mm.abia astept sa scap de raul asta.multa bafta la gravidute in continuare si sarcini cat mai usoare.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

laurabyby ,felicitari ptr. bebei,sa fie sanatosi,cat despre salivitie,eu vreo luna am stat cu borcanul langa mine,mai ales cand aveam treba pe la calculator si nu-mi permiteam sa ma duc prea des labaie,sciupam intruna,dar am observat ca anumite alimente ma faceau sa alivez foarte tare ,asa ca atunci le-am exclus din alimentatie!poate o fii si la tine la fel,incearca!
LAURA IOANA dar ce are calculatorul tau?sau nu mai vrei sa stai de vb. cu noi?
fetelor pe unde sunteti?,ieri la fel ca azi ,nu prea e nimeni pe aici!
eu ma-m apucat sa-mi tin un jurnal despre sarcina,cum aflat,cand s-a intamplat,fiecare consultatie in parte,fiecare echo,analize ,date ,medicamente,starile de rau,de bine,cum se schimba organismul meu,burtica cum creste,etc.
Mai are vreouna din voi asa ceva,sau eu sunt nebuna sitului?cate o data merg pe strada si ma cuprindre o stare de fericire,stiind ca inauntrul meu creste o mica viata pe care deabia astept sa-l tin in brate!
pupici la fete si la cele care trag chiulul ,CRIS 16

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

la toate burticutele!!!!
bun venit pt. liliprejbeanu, zuzilici, nanuk sa fie cu sarcina usoara si fara probleme, ca de astea avem nevoie
imi pare tare rau ca problemele nu se rezolva asa de repede cum am vrea noi si ca asteptarea la rezultate este lunga, dar va doresc la toate ca raspunsurile pe care le asteptati sa fie mai mult decat bune si sa va linistiti!!!!
eu, acum sunt terorizata pt. ca desi sambata trecuta mi-am vazut margica la eco si statea bine, acum imi fac ganduri ca ar putea fi ceva rau, pt. ca de cateva zile ma simt mai bine, si tensiunea a ajuns destul de des valori mici niciodata avute, si greturi nu prea mai am, si mirosurile nu prea ma mai deranjeaza si,si.... sunt ingrijorata
am trecut in sapt. 13, si imi este atat de frica, si nici sa chem medicul pt. fiecare idee care o am nu pot
stiu ca sunt si exagerata, dar gandurile negre nu-mi dau pace, si fiecare schimbare ma face sa o intorc pe toate partile
asa cum spune si tcelen ar trebui sa fie perioada cea mai frumoasa din viata nostra si in loc sa traim fiecare moment, ne facem griji si numai ganduri ca s-ar putea intampla ceva...
pupici la toate si o zi buna

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

SERJ, poate ar fi bine sa intrebi o mamica cu vechime, dar daca ai 13 sapt nu inseamna ca te aproprii de perioada in care greturile si mirosurile nu mai ridica atitea probleme?
Cred ca iti faci griji de pomana. Mie medicul mi-a spus ca primele semne ale unor probleme in sarcina ar fi singerarile si, în cazul sarcinii oprite in evolutie, dezumflarea sinilor. Ai patit asa ceva? Daca nu, cred ca nu ar tb sa-ti faci probleme. Poate ai scapat de vremurile grele si de acum nu mai tb sa te "chinui" decit cu o burtica din ce in ce mai mare.
La ultima eco, lui al meu nu i s-a vazut inimioara, iar medicul mi-a spus ca exista doua variante: ori e mai mic decit stim, ori sarcina s-a oprit in evolutie. Pentru ca ma simt in continuare gravida, am decis impreuna cu sotul meu ca e mai mic. Miine ma duc iar la doctor si nu vreau sa spun ce emotii am. Dar sper ca va fi totul si ca o sa ajung si eu la 13 sapt si pe urma mai departe, ca tine...
O sa vezi ce bebel frumos si sanatos o sa ai...
NANUK 8

Mergi la inceput

Buna dimineata, burtici?
Gata inviorarea de dimineata? In conditii normale v-as invita la o cafeluta si un chat virtual, dar de vreo 3 zile nu prea ma mai omor dupa cafea. Azi am o ultima tentativa, dar l-am rugat pe sot sa-mi faca doar jumatate de ceasca sa nu zic ca nu am. Am pofta mentala de a o bea dar dupa ce iau o gura, basta. Parca nici nu mai exista pentru mine.
Fetelor vad ca majoritatea avem probleme , dar eu m-am hotarat sa nu ma dau batuta. Stiti voi vorba aceea: "Ce ti-e scris in frunte ti-e pus!"? Ei bine eu cred in ea si drept urmare am schimbat macazul pe optimism. De azi trenul meu numai pe curcubee v-a merge. O sa ziceti ca-s nebuna dar poate ca-i doar aceea euforie care o ai din cand in cand cand esti insarcinata si ai impresia ca toata lumea e a ta si-ti vine sa chiui de bucurie. Trebuie sa gandesc pozitiv deoarece cand muschetarul meu o sa se nasca bine mersi, n-as vrea sa aibe transmise deja stresul si grijle mele pe care le-am avut cand il aveam in burtica.
Poate ca-s ca un dus rece pentru unele din voi dar incercati macar pentru o zi sa va bucurati 100% de viata din voi si-o sa vedeti ce bine o sa va fie. Va asigur.
Hai ca m-am lungit cam mult asa ca va urez weekend placut in continuare si sper ca toate macar sa incerce sa fie mai fericite si fara griji.
V-am si sa stiti ca am eu o presimtire ca toate necazurile vor dispare si va fi bine pentru noi toate.

Zuzilici 7 fix

Mergi la inceput

Tcelen sa stii ca nu esti singura 'nebuna' a site-ului. Mai ai o sora aici care incepe sa tina un jurnal de sarcina. E asa o mare o placere sa scrii despre ce ti se intampla. Acum poate ca-i mai greu dar sunt convinsa ca peste ani am sa recitesc cu drag randurile pe care le astern acum. Si-apoi dupa cum vezi sunt vorba lunga asa ca sunt convinsa c-am sa umplu cateva caiete bune cu tot ce mi se intampla si-mi trece prin minte.
Te-am si daca mai esti in zona poate-mi dai de stire.

Zuzilici 7 fix

Mergi la inceput