Mamici de martie-aprilie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

draga ZUZILICI bine ai venit printre noi,sarcina usoara in continuare si bebel sanatos!cat despre listuta,LAURA IOANA trebuie sa te treaca nu mai ea are acces la lista,ptr. a o schimba!
TINA ma bucur ca ti-am fost de folos.
pupici cris15+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

iuhuuuuuuuuuuuu!ce faceti fetelor???????????unde sunteti, la plimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mai am un pic si. M-a scos din sarite calcu' asta; de dimineata ma chinui sa trimit si eu un mesaj! Unde sunteti fetelor? Nanuk si Zuzilici bine ati venit si sa aveti sarcini usoare!

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput

bine ai venit NANUK,sarcina usoara si bebel sanatos,sper ca sarcina asta sa decurga fara prb. si sa ai parte de bebelul pe care il doresti atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Nanuk si tuturor celorlalte fete, va multumesc pentru sustinere...de ieri de cand am aflat o tin numai intr-un plans si nu pot manca nimic..tip la toata lumea si prefer sa stau in pat plangand sa nu ma intrebe nimeni nimic...este o sarcina atat de dorita si atat de iubta si de mine si de sotul meu. Ma gandesc ca, chiar daca luni doctorul imi va spune ca e ok..si sper din tot sufletul...chiar daca testele vor iesi bine a doua oara...eu am sa raman cu aceasta indoiala pana nasc!! De ce eu? Chiar daca se va ajunge la rezultatul ca ar trebui sa intrerup sarcina..nu am s-o fac pana nu ajung in scotia la sotul meu si ma consulta un medic acolo.. Si aseara am avut cosmarrr! Ieri l-am vazut cum ii batea inimioara si ce bine sta el acolo la mami lui in burtica offfffffffffimi vine sa mor sa ma tavalescccccc!
Iertati-ma dar chiar simteam nevoia sa ma exteriorizez...sarcina usoara voua si Nanuk bafta multa!Si bebel sanatos!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

quote:
Originally posted by Tina_Welsh

Nanuk si tuturor celorlalte fete, va multumesc pentru sustinere...de ieri de cand am aflat o tin numai intr-un plans si nu pot manca nimic..tip la toata lumea si prefer sa stau in pat plangand sa nu ma intrebe nimeni nimic...este o sarcina atat de dorita si atat de iubta si de mine si de sotul meu. Ma gandesc ca, chiar daca luni doctorul imi va spune ca e ok..si sper din tot sufletul...chiar daca testele vor iesi bine a doua oara...eu am sa raman cu aceasta indoiala pana nasc!! De ce eu? Chiar daca se va ajunge la rezultatul ca ar trebui sa intrerup sarcina..nu am s-o fac pana nu ajung in scotia la sotul meu si ma consulta un medic acolo.. Si aseara am avut cosmarrr! Ieri l-am vazut cum ii batea inimioara si ce bine sta el acolo la mami lui in burtica offfffffffffimi vine sa mor sa ma tavalescccccc!
Iertati-ma dar chiar simteam nevoia sa ma exteriorizez...sarcina usoara voua si Nanuk bafta multa!Si bebel sanatos!

Tina and Our sweet baby

TINA, ma bucur ca te putem ajuta. Important este sa nu disperi, pentru ca, daca intri in panica si te consumi, nu-ti faci tie rau, ci lui ... Asa ca fii barbata si continua sa speri ca o sa fie bine. Mai stii daca nu cumva o asistenta ametita nu a incurcat probele la laborator??
Pe de alta parte, indiferent ce se intimpla si ce decizie tb sa iei, viata merge mai departe. Eu, cel putin, asa am gindit, iar acum, la doi ani dupa infectia aceea, uite ca astept un alt bebel....
Cit despre visele urite, sa stii ca o sa mai fie, mai ales daca iti faci ginduri negre. Am constatat ca, atunci cind sunt ingrijorata, visez tot felul de idiotenii. Dar am citit prin diferite locuri ca visele astea sunt proiectii ale temerilor noastre, nu premonitii legate de ceea ce are sa se intimple.
Asa ca Bucura-te de viata si de minunatia din burtica! Sarcina nu e boala, ci o stare minunata...
Iesi la plimbare, mergi cu sotul in oras ori faceti ce crezi tu ca iti prieste.... Nu-l indeparta, pentru ca va asteapta inca vremuri grele, in care veti avea nevoie unul de altul. In plus, nu uita ca, desi poate nu spune, are si el nevoie de tine. Va trebui sa te imparta cu cineva si poate nu s-a obisnuit cu ideea inca.
(Poate ar tb sa discutam si despre ce simt viitorii tatici... Nu ar fi un subiect interesant??)
Maninca ce vrei si nu-ti refuza nimic. Bucura-te pentru tine, pentru soarele de afara, pentru vremea frumoasa, pentru un ciine care da din coada, pentru ca simte la fel ca tine. Daca tu plingi, el e , daca tu esti fericita, el creste si se dezvolta normal.
Uuupsss, m-am intins cam mult...
Asa ca hai sa ne bucuram de burticile noastre, da?
Nanuk 7-8 (nu e clar si nici nu conteaza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tina nu te mai stresa ca nu este bine pt. bebelin! Sa fii sigura ca esti pe maini bune daca te duci la dr. TutunaruStie intotdeauna ce face, eu am citit numai lucruri bune despre el Bafta luni cand te duci la control
Sanatate si simptome usoare tuturor gravidutzelor

19+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Tina, te inteleg foarte bine prin ce treci. Cred ca ai citit si problema si stii ca si eu trec de o saptamana si mai bine prin momente groaznice. Eu trebuie sa repet analiza saptamana viitoare si pana atunci trebuie sa-mi gasesc calmul si rabdarea de a astepta in liniste. Sa stii ca sunt cu tot sufletul langa tine si iti doresc sa fie bine. Mi-ai luat vorbele din gura, sa stii, si la noi e un bebe mult asteptat si dorit chiar daca e al doilea (multu 'pt aprecieri pt Daria) si nu pot sa inteleg de ce mi se intampla asta, cu ce am gresit oare?!
Sa stii ca in primele zile dupa ce am aflat de nenorocirea cu posibila infectie cu Parvovirus B19 nici eu n-am mai mancat, n-am mai putut dormi. Am slabit chiar 2 kg si mi-am zis ca sunt o proasta si ca tb sa mananc si sa ma odihnesc pt bebe. Daca bb nu are nimic si da Dumnezeu sa fie bine , nu ii fac eu mai mult rau asa?
Crede-ma , stiu prin ce treci, te inteleg poate mai bine ca oricine in momentele astea si iti spun ca trebuie sa lupti, incearca sa gandesti pozitiv si roaga-te sa fie sanatos bebe.
E f. bine ca te duci la Tutunaru, sunt sigura ca o sa te linisteasca. Eu am trimis-o pe mama la el sa il intrebe de situatia mea, sper sa ajunga sapt viitoare. Am auzit si citit numai lucruri bune despre omul asta si eu am incredere ca o sa ne ajute.

Tcelen, multam' si eu pt explicatiile in legatura cu IgG si IgM. Imi sunt si mie de ajutor, insa sunt tare speriata pt ca mie mi-a iesit la analiza pt Parvovirus ( am scris ceva mai demult cat tu ai lipsit ca fetita mi-a contactat o bolala "ringelröteln" ii zice aici si e des intalnita printre copilasi de gradinitza, boala cauzata de un virus pe nume Parvovirus B19 si din pacate e pericol mare pt fat) IgG=2,8 si IgM=7,0. Am vorbit cu diversi medici in tara si mi-au zis ca e IgM mare, dar aici mi-au zis ca e neconcludenta analiza si trebuie repetata in 2 saptamani.

Jane si Maria, felicitari pt bebeii "miscaciosi"! Ma bucur mult pentru voi si abia astept sa retraiesc si eu senzatia!

LauraIoana, am citit prin cate ai trecut si tu, imi pare rau. Iti doresc sa fie bine de data asta! Ai grija de tine si profita de concediu!

Ariadna, mercic ca esti langa mine. Si eu sper sa vin cu vesti bune! Nu-ti fa griji pt puiul tau daca nu merge la gradinitza inca. Oricum in Romania nu e prea intalnita boala asta.

Nshiro , multumesc mult de aprecieri, esti o dragutza! Tu ce faci? Cum te simti?

Bun venit Zuzilici si Nanouk ! Sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi!

Maraki, ! Am vazut ca esti mamica de ian-feb, bine ai venit pe la noi! Daca mai intri poate ma ajuti si pe mine cu un sfat. Am vazut ca esti din München si eu locuiesc la 100 km de München , in Burghausen (nu stiu daca iti spune ceva) la granita cu Austria. Problema mea e urmatoarea: caut o clinica buna in München pt schwangere pt ca fetita mea de 4 ani a facut "Ringelröteln" si se pare ca m-am infectat si eu.Medicul meu de aici e cam neputincios in fata problemei si vreau sa vin in München. Si eu sunt foarte, foarte speriata pentru bebe si mai suntem si singuri pe aici. Sper sa citesti!

Fetelor, m-am intins iarasi....Sorry.
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana frumos.

pe burtici,

Catrinel 11+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Merci mult de tot Cat! Eu ajung luni la Dr. Tunaru, mult mai devreme decat mama ta...ce anume mai exact vrei sa il intreb? SPune-mi mie! Si Cat am sa incerc sa mananc ca sa nu fac si eu rau bebelului mai mult!Hai curaj si tie si poate cat de curand o sa ne linistim si noi si totul o sa fie bine pentru amandoua si pentru toate gravidutzele cu probleme! Sa ne ajude Dumnezeu! Va pup! SI neaparat spune-mi ce sa il intreb pe Tunaru! Te pup!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

SI Maraki iti multumesc. CHiar aveam nevoie de o recomandare ca numai la doctori pampalai am ajuns pana acum vrei nu vrei sa vedem ce-o fi de capu Dr Tunaru ca nu mai cred nici taiata in doua ca e medic bun pana nu vad eu...ca asa au fost si aia doi cu recomandare ca sunt buni de mama mama!! Poate buni sa te bage la spitalul de nebuni! Te pup si merci mult!

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput