Mamici de martie-aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
tcelen spune:
imi pare rau ca nu am mai intrat aseara ,azi,ptr. ca vad ca s-au intampalt multe,sunt ocupata,ptr. ca sambata am nunta,cunun si mai am o gramada de alergat si de cumparat,e asa de obositor!nu stiu cum am sa fac fata nuntii asteia,cand m-am angajat sa cunun nu stiam ca ma sa raman gravida!si mie zilele astea mi-a fost rau,ameteli dureri de cap greata,vomitat,asa dintr-o data,ptr. ca eu in ultimul timp ma simteam f. bine!
NANUK,regret enorm de mult ce s-a intamplat,fii tare si gandestete ca DUMNEZEU a avut un motiv acum sa-l ia la el pe bebel,iar peste trei luni sunt sigura ca o sa te auzim din nou cu vesti bune!si eu anul trecut am avut o sarcina oprita din evolutie la doua luni si jumate si acum uite am patru luni si bebelul e foarte sanatos!
CAT iti tin pumnii ca totul sa fie bine si bebelul tau sa fie sanatos!
DANANITA de ce nu te duci la doctor sa te vada ca sa fii mai sigura ,prin telefon nu prea se rezolva mare lucru,alta este cand te vede,iti face o echo!!!!!!!!!!!!!!!!!!ai grija de tine si de bebel.te pup!
CATRINUTZA,AIDA SI TITINUTZA,BINE ATI VENIT PRINTRE NOI,SARCINI USOARE SI BEBEI SANATOSI
TINAAAAAA,BRAVO,ai vazut totul s-a rezolvat cu bine panala urma,felicitari!
PUPICI LA TOATE FETELE,SANATATE MULTA SI SA AUZIM NUMAI DE BINE, CRIS
16+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
aida_o spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Aida O data de nastere a lui bebe se calculeaza de la prima zi a ultimei menstruatii. Mai socoteste o data!
ok, ok, am inteles
Se mareste clanul :)
Tina_Welsh spune:
![]()
Aida stai linistita, lasa sa ramanem noi doua cu mot
! Eu cand am fost prima data la ecografie, pe 15.08 mi-a zis ca sunt in 6 saptamani, cand am fost la eco peste 2 saptamani mi-a zis ca sunt tot in 6 saptamani:))) Atunci am recalculat, si mi-am dat seama ca de fapt prima ecografie era de cand
avea 4 saptamani
! Asa ca m-am suprat si am calculat de la data fabricatiei
ca stiu cu o diferenta de 3-4 zile cand a fost pentru ca doar atunci a fost sotul meu in tara pentru 7 zile! Va pupic dulcic direct pe buric!
Tina
and Our sweet baby 
dianad spune:
Buna fetelor, desi am aflat de bebe de 2 saptamani si tot de atunci citesc ce scrieti pe forum, abia azi m-am hotarat sa va intreb daca mai aveti un loc pe lista cu mamici si pentru mine:dianad DN 20 ian 1971, UM 8iulCum mi-am dat seama de sarcina? Ma dureau sanii si pe 15 august mi-am spus ca trebuie sa iau un test de sarcina.Pe 19 august am fost la medic.Mi-a spus sa revin pe 29, cand bebe va fi mai mare.Pe 28 seara a aparut o mica scurgere usor colorata. A doua zi, desi aveam un examen m-am dus intai la spital. Doctorul era intr-o cezariana, asa ca alte tipe ce asteptau pe acolo cu sarcini pierdute la activ au avut timp sa ma sperie: si la ele tot asa a inceput, a fost nevoie sa le chiureteze, etc.
Doctorul m-a calmat si m-a trimis la ecografie sa vad ce face bebe. Si bebe era bine, inimioara ii batea cu putere. Numai ca am un fibrom uterin de 3 cm si in zona lui sarcina s-a desprins pe 0,8cm. Am mare noroc ca bebe s-a fixat in zona sanatoasa.De ieri dupa-amiaza iau utrogestan pe cale orala, 4/zi si acid folic 2/zi. Spre bucuria mea la ora 12 noaptea scurgerea aceea usor colorata disparuse.Am norocul de a fi profeoara si mai am posibilitatea sa stau acasa pana pe 12 sept.Mi-e somn, nu am pofta de nimic, desi inainte eram o mancacioasa, acum mananc doar pentru ca ii trebuie copilului. Gandul la orice fel de mancare ma intoarce pe dos.Nu mai pot sa suport nici macar mirosul de cafea (acum 2 luni nu incepeam ziua fara o cana plina), simt mirosurile foarte intens:tigari, sapun, balsam de rufe.Numai bine, Diana
Serj spune:
nanuk sunt fara cuvinte
stiu ca nu ajuta la nimic sa auzi ca o poti lua de la capat. eu iti doresc sa treci cu bine peste toate durerile de acum si curand sa ne ajun gi din urma. eu tocmai ma pregate-am sa-ti multumesc de incurajari
si uite...
imi pare nespus de rau!!!
tina felicitari, si sa vii cu vesti bune si la celelalte rezultate!
bun venit la fetele noi si le urez sarcini usoare!!!
cat imi pare rau si cu tine ca trebuie sa mai treci prin stress si ai de asteptat mult. dar daca tot trebuie sa faci amniocenteza, vezi daca nu poti sa o faci mai repede (aici se face la 16sapt.) pt. ca si raspunsul dureaza de la 3 la 4sapt. iar daca este neclar rezultatul va trebui sa repeti si uite asa se pierd saptamanile. eu voi face amniocenteza la 16sapt. si mi-au dat formularele sa le completez si acolo scrie ca daca rezultatul este neconcludent, se recomanda repetarea lor. si din pacate dureaza f. mult. aici este permis avortul terapeutic, daca este vreo problema, si cred ca si la voi se poate, dar ma
sa nu fie cazul, la nimeni!!!
si eu sunt cu frica dupa mine (de parca nu-mi ajunge ce am) ca in sept. incepe gradinita puiul meu si pana acum nu a facut nici o boala de copii, si sper sa fie bine. azi am intrebat si pediatrul de boala asta si mi-a spus ca nu a auzit, sper pt. ca si la noi este o sarcina mult dorita.
acum sa va spun si eu ca am avut temeri neintemeiate, am fost azi la eco si creste bine, se misca si bate inimoara.
dar cand ajungi pe la diversi medici si toti iti spun in primul rand ca ai o sarcina cu risc si ca in orice moment se poate dezlipi placenta si sa pierzi sarcina, si ca mai bine nu mergi mai departe, ajungi sa vezi pericole si acolo unde nu sunt
scuze ca m-am lungit cu vorba, pupici la toate![]()
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
aida_o spune:
quote:
Originally posted by Tina_WelshAida stai linistita, lasa sa ramanem noi doua cu mot
!
aaaa, pai atunci ramin cu motzu' si eu
Se mareste clanul :)
Zuzilici spune:
Cat sper s-aud vesti bune de la tine. 
Motate sau nu dragelor eu ma bucur sa ca faceti parte din club. ![]()
Eu azi am fost asa si asa. Am avut o durere cam ciudata in partea de jos , stiti voi ce vreau sa zic dar n-am alte reactii, sangerari sau alte cele. Nici nu stiu ce sa cred.
Sper ca totul sa fie bine.
Zuzilici
7 cu-n pitic
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire
TweetyGeo spune:
Bine ai venit dianad. Din cate stiu eu fibromurile se absorb in timpul sarcinii aproape in totalitate. Depinde si cat de mari sunt.
Dananuta eu iau zilnic utrogestan pe cale orala cate una pe zi si, dupa cum vezi, si dianad ia 4 pe zi la recomandarea medicului. Asa ca nu cred ca ti-a fost rau de la utrogestan. Mai bine mergi la medic si vezi ce-ti zice. Poate ai avut intr-adevar o cadere de calciu sau o fi de la bebe.
TweetyGeo
dananita spune:
Tcelen si TweetyGeo multumesc de sfatuire!
Il sun si ma programez pt eco asap. Dar pt linistea mea pana ajung sa vad cu ochii mei ce s-a intamplat, daca se dezumfla sanii si nu mai dor inseamna ca s-a intamplat ceva rau cu BB sau e de la Utrogestan?? N-am dormit toata noaptea cu gandul ca...

Sau e pentru ca a avansat sarcina si dispar simptomele neplacute??
11sapt si 4zile
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!