Mamici de martie-aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
nanuk spune:
Fetelor, si datorita voua, m-am mai linistit. Cred ca m-am impacat cu situatia, m-am resemnat. Acum ma gindesc ce fac mai departe. Ba aseara chiar am avut chef de gatit si am facut o mincarica de ardei copti.
Rezultatele analizelor vin in cel mult doua saptamini, timp in care problema va fi deja rezolvata.
Ce aiurea suna!
Oricum, pina ajung iar pe masa de operatie, umblu cu teama in suflet sa nu ma pocneasca vreo singerare si sa patesc cine mai stie ce... Intre timp, mai trag un ochi pe forum, mai citesc o carte, mai muncesc un pic, sa treaca timpul fara sa ma gindesc la ce s-a intimplat.
DIANAD, multa sanatate. CAT, sa auzim de bine. ZUZILICI, cica e normal sa ai dureri din astea, cit timp nu sunt insotite de singerari ori de alte simptome. Am inteles ca se intinde uterul, ca sa aiba loc bebelu’.
TCELEN, ai grija de tine, desi stiu ce belea e sa cununi, am trecut prin asta de curind. Dar sa stii ca, daca o sa fii o nasa mai cuminte, lumea o sa inteleaga si poate o sa se bucure ca ai un motiv beton sa nu te strofoci prea tare. Apropos, te incape rochia de nasa? Ca eu am fost la o nunta acum o saptamina si am avut o maaaaare problema cu o rochita miiica, miica…
TITINUTZA, CATRINUTZA, va pup si aveti grija de burtici. DANANITA, sa stii ca nu o sa astept 3 luni ca sa va spun ce fac si cum merg lucrurile, mai ales ca al meu vrea sa reluam “procesul de productie”
cit mai curind. De fapt, si eu, imediat ce
spune ca e OK.
Sa stiti, fetelor, DANAR, ca sotul meu s-a apucat sa citeasca si el mesajele de pe forum. I-am aratat eu la ce ma auit, am lasat pagina deschisa, iar cind am venit citea de zor. V-ar fi scris cred si el, dar era un pic incurcat de faptul ca nu-s decit femei… Ce sa faca el, singurul barbat, intre atitea murieri?... 
Azi o sa ies in oras, mai ales ca avem de sarbatorit
3 ani de la casatorie. Ce-a mai trecut timpul...
Gravidutzelor,
va pup pe burtici si va doresc tot binele din lume si bebeii asa frumos cum as fi vrut si eu sa am acum. 
NANUK
jane04 spune:
dananita stai linistita ca si mie mi-au disparut simptomele pe la 11 sapt. Nu te impacienta cu sanii. Eu i-am avut "tari" doar la inceput.Nu e cazul sa te alarmezi pe tema asta. In privinta starii de rau m-am mai interesat si am aflat ca sunt multe gravidute care mai lesina in prima perioada de sarcina...probabil organismul e slabit sau suprasolicitat. Mai bine ti-ai face un test de calciu sa vezi cum stai.

Eu nu am dormit fetelor din alt motiv ! M-a trezit sotioru toata noaptea ca cica ....sforaiam de mama focului !
Pai nici nu-mi vine sa il cred...Cica nu a putut sa doarma deloc si daca mai sforai se muta in alta camera ca saracu...nu poate sa doarma.
Voua vi s-a intamplat ? Sa fie de la sarcina ?
14+
micaalsa spune:
Eu cred ca prea ne facem ganduri negre de cate ori ni se pare ceva in neregula. Eu tot asa, zilele trecute eram ingrijorata, aveam impresia ca mi-au disparut cu totul simptomele (de fapt la mine doar sanii umflati sunt singurul simptom), n-am dormit o noapte tot gandindu-ma si a doua zi dimineata mi i-am vazut umflati. Dananita nu-ti mai face atatea ganduri ca-l stresezi si pe bebe, doamne doamne e sus si are grija de noi.
Ana
8+
jane04 spune:
Nanuk , fetita, ai mare grija de tine. La multi ani pentru casatorie !Sper (de fapt sunt sigura ) ca o sa reusesti sa ai bebeul tau cat de curand !Sa fiti fericiti macar pentru sarbatorire 
si sa faceti planuri de viitor !
Zuzilici eu mereu am crampe in zona de "jos". Am ajuns sa ma obisnuiesc cu ele.Cica se "dilata" tot pe acolo ca sa aiba loc bebele.
tcelen sa nu dansezi prea mult ca scoti un dansator
mic.
14+
Tina_Welsh spune:
Buna dimineata burtici. Zuzilici esti o scumpa. Nanuk la multi ani! Si multi ani inainte de casnicie! Eu mai am pana la nunta!Intre mine si sotul meu a fost o dragoste din aia cu tronc si am zis "Noi suntem facuti unul pentru altul si trebuie sa ne casatorim"
intre timp, a intervenit si bebel, ieri am fost sa probez rochia de mireasa, special pentru gravidutze
mi-a venit atat de frumos...
NU imi venea sa cred ca eu, in rochie de mireasa. Voi va dati seama cum m-am simtit eu cand mi-a zis pampalaul ala de intrerupere de sarcina stiind ca si rochia de mireasa e facuta la comanda pentru burtica de 4 luni? In fine, ce sa mai zic
!
Jane04 eu m-am trezit astazi dimineata de propriul meu sforait, lucru care nu mi s-a intamplat niciodata!! Eu nu am sforait in viata mea! Cred ca din cauza ca pe timp de sarcina ne simtim obosite, avem si acest simptom! Alte simptome de gravida nu am, doar o durere vaga de sani, dar cresc, dureri de mijloc de inebunesc si poftaaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaareeeeeeeeee de mancare!!!! Aveam 85 de kg la inceput de sarcina, acum am ajuns la 90, daca o tin tot asa ajung la 120 pana la 9 luni!![]()

Va pupic dulcic direct pe burtic! Sanatosi sa fim! Cat, tu ce mai faci? Fetelor, ati vazut-o careva pe Aileana, ca nu a mai postat de mult! AAA si Tcelen te fac nasa si la mine la nunta in Scotia pe 9 noiembrie???
Iar m-am lungit...
Tina
and Our sweet baby 
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
nanuk spune:
Fetelor, am uitat sa va intreb ceva. E clar ca ajung la avort terapeutic, despre care stiu ca nu se plateste. Dar cred ca tot tb sa dau ceva, pe undeva, o atentie, o maslina...
Data trecuta cind am avut probleme am luat o mare teapa, pentru ca madam doctor - nu dau nume, ca mi-e frica de procesele de calomnie - a luat toti banii pe care ii dadusem si pe urma batea apropos-uri sa mai dau si la asistente ceva.
Cum sa fac? Cui si cit sa dau? Ca am vazut eu ca, daca te duci ca un contribuabil cinstit, o iei in barba, scuzati expresia...
Nu mi-e de bani, ci de faptul ca nu vreau sa fac vreo gafa, ca la asta sunt campioana. Doctorul meu (de la Polizu) e un finut, din cite am vazut, dar parca nu m-as duce cu mina goala. Ce ziceti?
Va pup. NANUK
dananita spune:
Nanuk iti doresc multi ani fericiti alaturi de sotul tau!
cea mai optimista fata!
Din pacate nu stiu cum sa te sfatuiesc cu spaga, pt ca eu nu dau absolut nimic si nici nu stiu cat costa sau cat s-ar da pt interventii. Poate te ajuta fetele.
Multumesc si eu la toata lumea pentru incurajari!
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
doina_cel spune:
buna fetelor!
ati fost incredibil de active cat am "lipsit" de pe forum! eu am fost plecata in vacanta in croatia, n-am mai intrat pe forum din 16 august si acum, cand am incercat sa ma pun la punct cu mesajele, am constatat ca se deschisesera inca vreo 4 subiecte pe tema noastra de mamici de martie-aprilie! asa ca deocamdata o sa scriu si mai citesc pe parcurs ![]()
inainte de a pleca in vacanta am avut emotii si mi-am facut probleme sa nu il afecteze pe bebe drumul foarte lung cu masina si agitatia, fiind in primul trimestru. dar vad ca nu am fost singura care am facut "turnee", mai sunt burtici care s-au plimbat mult cu masina in perioada asta.
celor care au avut probleme cu bebicii, imi pare tare rau, si le doresc sa isi pastreze increderea si sa ne mai scrie, sa incerce sa fie cu "moralul la inaltime". iar nou venitelor le doresc sarcini fara probleme si bebei sanatosi.
eu am fost ieri la control, de-abia asteptam sa vad daca e totul ok, si, din fericire, se pare ca este, cel putin din partea lui bebe.
pare totul ok, are 6,5 cm, ii bate inimioara, i-am vazut capushorul (pare maaare in comparatie cu restul corpului
), manutzele, fetzishoara (mi-a aratat doctorul buzele, ochii, nasucul...). chiar a fost foarte activ cat ne-am uitat la el (sau ea, ce o fi), a dat din manutze, sarea in sus (poate ca sughita?) cert e ca uneori chiar am impresia ca il simt agitandu-se (mai putin de dimineata, cred ca e "late sleeper", dar seara pare vesel).
sper sa continue sarcina bine, sa nu fie probleme. doctorul mi-a spus sa imi fac urocultura si, din pacate, mi-a fost descoperit un streptococ de grupa B...
nu stiu prea multe despre el, asa ca daca aveti informatii, site-uri de pe care sa mai aflu niste lucruri, as fi recunoscatoare daca mi le-ati indica. doctorul mi-a zis ca e destul de nasol, parea ingrijorat, si mi-a zis ca trebuie sa il tratam si sa scapam de el. mai intai o sa incerc cu medicamente, dup-aia daca nu raspunde, o sa incerc cu injectii cu antibiotic. mi-a prescris deocamdata cefalexin, care am inteles ca e destul de puternic... el a zis ca nu afecteaza bebe, dar ca sa mai astept cu tratamentul o sapt pentru a fi clar iesita din trimestrul I.
in alta ordine de idei, vreau sa ma interesez de gimnastica de gravidutze de la elias, am un numar de telefon al doamnei care se ocupa de asta. daca sunteti interesate, scrieti-mi si incerc sa va trimit un mesaj personal cu numarul (ca nu stiu daca nu e un mobil personal si nu pot sa il afisez public).
stiti vreun magazin de mamici in devenire? eu vreau sa fac o vizita pe la mothercare-ul din dorobanti, dar e singurul pe care il stiu.
va pup si sa ne auzim cu bine.
a, inca ceva, va sfatuiesc sa va faceti programari din timp la eco morfologica, pentru ca eu am avut surpriza ca, sunand ieri la cele 2 centre mai rasarite in asta din bucuresti (nu le dau nume ca sa nu fac reclama dar le stie toata lumea
) am constatat ca medicii de renume sunt disponibili abia dupa 7 dec!!! oricum eu mi-am facut programare la un alt doctor care am inteles ca desi nu este chiar atat de cautat este foarte bun. sper sa fie asa.
doina
13+