Bebelusi de martie-aprilie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Zuzunaki sper ca esti tare fericita la ora asta si tot asa o sa ramai mult timp de acum inainte

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rrox, la blender eu n-am facut deocamdata decat fructe, dar se paseaza si legume si carnita. suc de fructe nu, pentru suc storcator de fructe.
nu stiu cum arata mixerul vertical braun, dar ma gandesc oare paseaza si carnitza??
o sa te orientezi tu si cand ajungi in magazin. succes la cumparaturi.

mamacita, multumim de felicitari, dar inca nu avem dintisor, doar un coltisor! zona incisivilor inferiori este umflata de aproape o luna, insa nimic pana acum.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Andruzza te-am informat putin gresit la dintisori... deci, dupa incisivii centrali (2) ies incisivii laterali, dupa aceea premolarii si abia dupa caninii si ultimii molarii. Toata povestea se intinde pana spre 3 anisori.
Stiu de storcator pentru suc, d-ala am de la Mariuca. Si mixerul vertical se descurca bine cu carnea. Trag concluzia ca fac cam aceleasi lucruri si blenderul de care povestesti si mixerul vertical. Multumesc pentru lamuriri.

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna fetelor!

Nu am avut timp sa intru ieri si nici azi pana la ora asta destul de tarzie...dar, luni e ziua mea si am facut un pic de pregatiri, maine am musafiri...
Joi am facut si noi vaccinul de 4 luni si ieri toata ziua a avut febra si a fost fffff maraita, in schim azi si-a revenit, nu a mai avut febra si a fost fffffffffffffffffffff activa!Cu kg nu stam noi foarte bine, avem 6,3 kg si 61cm...deci introducem si cerealele in meniu

Zuzunaki sper ca esti foarte fericita la aceasta ora, m-am gandit mult la tine azi!

Rrox si eu am un blender si un mixer vertical Braun...deocamdata am folosit doar mixerul si morcovasii ii paseaza foarte bine.

Anu-k iti doresc de pe acum CASA DE PIATRA! si o nunta f reusita, sa fii fericita mereu!

Am pus cateva poze noi in album, la Alexandra - 4 luni

ma duc si eu sa fac nani ca-s franta.

la toate mamicile si la toti bblusii!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna seara si de la mine!

De cateva zile desi am citit ce ati scris nu am apucat sa scriu mai nimic.
Noi suntem ok, azi am profitat de o zi superba la noi si am fost la Bran si am stat toata ziua afara , am facut gratar, a fost f bine.

rrox3 ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta la Sinaia ! Bine ca ai intrebat de scula de pasat , ca intrebasem si eu, dar a fost exact inainte de vestea cea trista si nimeni nu a mai raspuns!

Si apropo de asta, mai aveam o intreabare atunci, o repostez, poate ma ajutati, va rog:
Eu am cumparat o cutie de cereale de la Nestle cu orez, porumb si tapioca, deci fara gluten. Nu am luat numai orez ca m-am gandit ca si asha face cam rar kk. Dar acu imi pun urmatoarea intrebare: pot sa-i dau direct din astea combinate, sau si aici tre sa respect regula , pe rand cate unul, intai orez.. etc.

mamacita, bravo voua ca nu pierdeti nici o ocazie sa sarbatoriti! Si cum terase acolo sunt destule, ai de unde alege, pare ideea cea mai buna.
Multumim de linkurile postate.

adrianafedorca, cred ca doctorita ta cam exagereaza. 7,5 kg pt inaltimea lui e f bine, chiar in grafic. Deci nu cred ca e cazul sa-l pui la regim.

ninocikap, tare draguta povestioara despre tatici. I-am trimis-o si la al meu, dar cica nu a apucat sa o citeasca. Vad ca baietelul tau deja maninca cat un adult si mai si suge la 2 ore noaptea. E "mancau" mare! Bravo pt gramele acumulate!
Mey, de ce strici intimitatea baietilor la baie cu fotografiatul?

An-k, casa de piatra si succes la pregatiri! Bia va fi D-ra de onoare?

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

adseana,LA MULTI ANI si sa traiesti iubita si sanatoasa!Tocmai m-am uitat la poze,ai o scumpete de fetita,si nu stiu ce tot spui tu cu greutatea,ea arata excelent,o dulce,ce sa mai.Mi se pare mie sau seamana cu taticul?Sa va traiasca!
ligia,mi-amintesc ca am vrut sa-ti raspund la intrebare,dar n-am mai apucat.eu le-as introduce cate una,dar,cred ca de-acum stiti,eu sunt mai exagerata in ce priveste respectarea "cartii".Asta nu inseamna ca nu exista intotdeauna un"plan B".Asa ca,daca tot le-ai luat,poti incerca sa i le dai daca nu aveti alergii alimentare in familie.Daca observi ceva in neregula in acceptarea lor,atunci incearca-le cate una,daca nu,spor la mancat si da-i bataie inainte!
Cu terasele ai dreptate,si aseara am fost la una,in piata Ovidiu,si a dormit non-stop si noi am mancat o pizza excelenta,apoi a mai dormit pana acasa,unde i-am facut baita,a papat si iar a dormit 10 h.era si cazul,caci de-o saptamana se trezeste la 5:30,ba de doua zile se mai sculase si pe la 3:30 cerand de mancare,de eram cam capie.Bine ca ne-a mai lasat un respiro.
dar nici cu zona voastra nu mi-e rusine,eu tin foarte mult la Brasov,caci ani de zile,in copilarie,campam la Darste si vizitam Brasov-ul intens,asa ca am amintiri extrem de placute de acolo.De-abia astept sa mai ajung,in ultimii ani nu am mai avut ocazia.
Azi ar fi iar intalnire cu mamicile,dar mi-e teama ca va fi cam trista si voi trage chiulul,caci in ziua vestii aceleia triste mi-a scazut mult lapticul si Alex a plans toata dupa-amiaza si seara de foame.S-ar parea ca,daca la nivelul constientului fac fata bine,in subconstient sunt mult mai zdruncinata si asta are repercursiuni asupra secretiei lactate.Hai ca vorbim mai incolo.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna tuturor,n-am scris iar de cateva zile ca am avut musafiri in we si am fost plecati. Suntem bine, iar am fost la mare, totul e ok cu noi! Am sa citesc din urma si revin cu comentarii!va pup si va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput

Adseana La multi ani!! ...sa nu cumva sa uit maine...
Alexandra e o scumpa si pare foarte bine la kilograme, n-ai de ce sa-ti faci griji. Oricum poti sa-i dai cereale. Cred ca e doar teorie chestia cu cerealele ingrasa bebelusii totusi fiindca ambele mele fete au mai slabit cand le-am introdus cerealele fiindca au supt mai putin de la mine si asta le ingrasase. Poate nu-i la toti bebeii asa, dar la noi asa s-a intamplat.

Ligia N-ai cum sa-i introduci pe rand orezul, tapioca si porumbul. Ai putea sa-i introduci intai orezul si dupa aceea sa treci la cerealele astea 3. Daca n-ai alergii in familie pericolul de alergii e mic si la Raducu, dar ma gandesc si la stomacelul lui care ar digera pentru inceput mai usor doar orez, porumbul cred ca-i mai greu de digerat. Ai vazut ca si in planul Nestle este trecut la etapa a 2-a. Eu personal as cumpara si o cutie de orez simplu, as incepe cu ea cateva zile si dupa aceea l-as folosi la mesele de fructe si legume. Eu ii adaug Ioanei cate o lingurita de faina d-asta de orez ca sa ingros putin fructele, in loc de biscuite si ii plac foarte mult. Raducului!

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,multumesc,mi-ai raspuns la intrebare chiar inainte de a o formulaPentru ca toti se uita ingroziti la mine cand le spun ca intentionez sa-l diversific cu orez,voiam sa te intreb daca-i doar mit sau s-a ingrasat si Ioana dupa cereale,caci stiu ca si ea era in afara graficului.Mi se motiveaza in fel si chip,mai ales ca astea-s idei americane si uite,au 40% populatie obeza,ca Alex si asa e foarte mare etc.Dar nici eu nu ma las:in fond,atata amar de chinezi mananca orez si nu i-am vazut a fi obeziTu mi-ai confirmat ceea ce banuiam;mersi si pupici d-relor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

salut fete dragi,
si eu sint cam amarita, incep sa imi revin dupa amigdalita lui nathan si o laringita urita .nopti cam nedormite,cu emotii,cu frica sa nu se molipseasca si gabriel si singuratatea asta de aici ma termina. cel putin cind mi-s copiii bolanvi, imi vine sa impachetez lucrurile si sa vina acasa . am avut noi o experienta mai nefericita in spital aici, si mi-am cam pierdut admiratia ce o aveam pentru spitalele de aici..( cel putin de pedi)
am fost cu la orl-ist sa programam operatia, ne-a zis ca nu vrea sa ii faca mai devreme de 1 luna jumatate dupa crup( laringita) ca e prea mare risc. de ce, nu am inteles. vrea sa ii faca laringoscopie mai intii si daca e prea ingust acolo, il intubeaza. cred ca ne asteapta zile tare grele. oare chiar exagereaza astia cu precautiile?am inteles ca acasa operatia asta e mult mai simpla.

mamacita, mi-as dori sa fiu eu in aceeasi situatie cu tine :)( cum ziceai acum citeva zile parca)legat de alaptat, intr-adevar si eu numai sin in dau, dar are un orar ...noaptea cred ca din 2 in 2 ore bea (din nou)si nu prea il pot pune din nou in patut ca urla ca si pus pe jaratic( eu ii dau sa pape linga mine in pat si adorm de mutle ori in timp de papa).. ce sa zic, Doamne multumesc ca e sanatos ! nici nu ma mai uit la ceas :) daca nu se satura, ii dau cind cere si vreau tare mutl sa ajung la 6 luni .cred ca o sa incep cu borcan de morcovi de la hipp, apoi fructe dupamasa , sau cereale seara daca tot asa de des se va scula.

fete , va pup si sper sa mai pot intra. simbata viitoare mergem in olanda la mare 1 saptmaina, asa mi-as dori sa nu fie frig si sa fie bine pentur copii..
va imbratisez cu drag pe toate,
ana

Mergi la inceput