Bebelusi de martie-aprilie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

doamne, ce nenorocire. mi s-au inmuiat picioarele. nu am mai intrat de citeva zile pe forum si abia acum am aflat ca Demi a ajuns ingeras. dumnezeu sa o odihneasca. ne rugam si noi pt ea si pentru toti ai ei.
pe 30 la ora 15, ora romaniei, vom spune si noi o rugaciune pt micuta.

natalia, e cumplit prin ce treci, cred-ma ca am fost si eu pe acolo. numai timpul mai face sa treaca din durere dar locul gol din sufletul tau nu va putea sa il umple nimic. fii tare si gindeste-te ca Doamne-Doamne o are pe Demi in grija lui acum.

Lorelai

P.S. noi sintem bine. revin cu amanunte despre noi cind imi vin in fire. acum chiar ca nu pot sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Mamacita multumim pentru urari,asemenea desi mi-am adus aminte de ziua lui Alex sub amprenta ultimelor evenimente m-am zapacit rau...Eu intru mai rar aici,m-am atasat de grupa mai-iunie,acolo am suferit impreuna 9 luni...Inca sunt sub starea de rau de dupa cea de soc...
Cu soldurile Deliei am fost la Tica la cabinet si apoi la el la spital pentru radiografie...Mare lucru n-am priceput...La radiografie a rezultat absenta nucleilor de crestere,cu recomandarea de a nu fi infasata clasic,ceea ce nici nu se pune in discutie si reevaluare peste 2 luni...Habar n-am acum ce sa cred...Exista suspiciunea de a avea displazie si ce inseamna chestia cu nucleii; sunt intrebari care ma macina si la ora asta...Si nu stiu unde sa caut raspuns...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ninocikap,sa-ti traiasca frumosul,m-am uitat la poze;estetic slip de baie si-a gasit sotul tau
rrox,intre 5 si 8 luni se dezvolta angoasa de straini si micutii oricum nu au memorie de durata acum,deci comportamentul Ioanei a fost absolut firesc.Tot asa patim cu Alexutu,care nu si-a mai vazut bunicii de 2 saptamani(au fost in vacanta)si acum lupta din greu sa-i recastige zambetele,caci imediat ce-i vede pune buzita(are un botic asa dulce,ca n-ai cum sa te superi pe el,mai mult te oftici ca nu-si aminteste persoana ta).Stai linistita,isi revin ei...Cu jucariile eu o patesc cam de cand au inceput sa-l si intereseze.Le studiaza cu gurita(maaare)si apoi se plictiseste si plange sau scartaie ca vrea sa-i fac program artistic-sclava...
loreen,fix aceeasi situatie am auzit-o si la mygirl;ai incercat sa-l pui pe dr.Tica sa-ti explice mai pe intelesul tau la ce se gandeste,fara termeni medicali adica?Eu cred ca va fi bine,curaj!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mamacita ce sa-l mai intreb ca totul s-a petrecut in fractiune de secunda...Ne-a facut internarea-externarea radiografia si rezultatul instantaneu si cu cat am inteles cu atat am ramas...Pe 6 ii fac Deliei vaccinul de 4 luni si atunci am sa o intreb pe dr.Munteanu mai multe...Duminica incercam sa strigam iarasi catalogul bebelusilor "La pitici"...Daca sunteti prin zona va asteptam cu drag...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Am fost azi la dr.cu puiu,v-am spus ca sunt disperata ca nu mananca,ieri de abia a mancat 400 ml lapte si cateva lingurite decereale si de piurede fructe.Vad ca bebeii vostrii cam toti au peste 7 kg,oare a mea e cea mai slaba?Dar altfel e vioaie si dr. a zis ca nu pare sa aiba nimic si mi-a dat vitamine picovit.Sper sa fie ceva trecator ,sa-si revina.Mai astept 2-3 saptamani sa vad cat ia in greutate ,daca nu ce sa fac, sa ii fac analize ,ce ma sfatuiti sa fac?Azi dupa ce i-am dat vitaminele am observat ca mananca mai bine,a mancat 160 ml piure de cartofi cu carne( am tot eliminat din legume pana am ajuns doar la cartof,nu mai stiam cum sa-i fac sa manance)si acum seara a papat140ml lapte cu cereale.Maicamea se teme sa nu semene cu mine care am avut la 1 an 8 kg si nu mancam mai nimic.Si acum am slava domnului si de dat la altii,apropos de slabit ,am slabit pana acum 8 kg si mai am 3 pe burta si fund.M-am apucat de 1 saptamana de aerobic,(sa ma laud un pic ) am avut si o febra musculara.....acum mi-a trecut, dar la capitolul abdomene stau foarte prost,cu greu reusesc sa fac cateva in rest nu am treaba.Ma duc sa fac nani ca e tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

eu sunt cu mama si cu fratele meu acasa, maine ajunge si tata + pregatirile pt nunta care va avea loc intr-o saptamana, de aceea nu am asa mult timp sa intru, dar mi-e dor de voi si abia astept sa vina seara sa pot sa va citesc,

loreen am citit ce-ai scris despre displazie de sold, si sper sa te linistesc putin, eu cand am ajuns in Ro acum o luna am avut-o pe Bia putzin racita si am mers la dr (o doamna recomandata de mama unei colege), s-a uitat la ea i-a dat tratament si printre altele cand s-a uitat la picioarele ei a inceput sa ma intrebe daca aici au controlat-o pt ca dupa parerea ei are displazie de sold, (are uncerculet de la picior putin mai gros decat celalalt, nu mult dar daca te uiti atent vezi), cand am ajuns aici la dr, primul lucru asta am intrebat, a luat-o dr si-a intors-o pe toate fetele, iar concluzia a fost ca nimeni nu are o dreapta si o stanga simetrice, iar eu ma uit prea mult la copilul meu:), sper ca nici Delia sa nu aiba nimic si sa fie doar o exagerare a doctorului

Dana, fata ce faci mey?, nu mai dai nici un semn de viata?

danuta t mi-am amintit de tine, ce faci?, cum mai esti?, un pupik
rox eu am un mixer Braun multimix(4in1) care are si un mini robotel, eu nu l-am folosit inca pt Bia, prefer sa-i dau pasat asa raman si bucati mai mari, asa mi-a recomandat si dr (sa nu fie sensibila sa invete sa manance si mai grosier, nu doar f. fin)

sa va zic si de Bia, am facut si ultimele vaccinuri pe anul asta, ne-am masurat si cantarit, avem 65cm si 7100g, papam deja doua mese diversificate per zi, prima de legume (cartofi, morcov si albitura) apoi fructe (banana, mar, para, pepene rosu, portocala), banana ii dau si intreaga, o molfaie asta asa dupa masa, vrem sa mai introducem conopida si dovlecel iar de luna viitoare avem voie siu carnita dar doar de la borcanele

si o intrebare... am trecut la laptic praf nr2, si lichidul obtinut este cam gros adica mai gros decat lapticul nr 1 care era precum apa, voi ce stiti?, asa trebuie sa fie?, sincer mie mi se pare cam ciudata consistenta pe care o ia acest lichid

va pupic dulce, noapte buna tuturor

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

caramella, si eu am avut ceva probleme cu bia acum doua luni, nu manca si mereu ma plangeam p-aci pe forum dar uite ca slava Domnului acum mananca, cu siguranta e doar o prioada trecatoare, toti avem momentele noastre, multi pupici Aliciei si pofta de mancare va dorim

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rrox, eu am cumparat pentru piureuri un blender gorenje de la carrefour (1,7 mil), foarte bun, isi face treaba si este mai mititel, ocupa loc putin si este usor de manevrat, spalat...domnisoarelor

mai fetelor, se pare ca ne iese si noua un dintisor, avem un coltisor discret, dar este vorba de un canin(jos). este normal sa ii iasa intai caninii?? ma gandesc ca va arata ca ...un vampir

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

loreen,multumesc,voi incerca sa fiu acolo.pupici la mamici cu bebici!
an-k,CASA DE PIATRA va doresc de pe acum!la fel lui zuzunaki,caci azi e ziua ei cea mare!
an-k,daca bia avea probleme cu greutatea,de ce nu i s-au recomandat cereale la diversificare?
caramella,chiar aseara m-am intalnit cu o prietena din Bucuresti,si ea dr.,care are doi copii,ambii la fel de slabuti,de cel mic(care are acum 3 anisori0imi povestea ca la 1an si 2 luni avea 9 kg;asta pentru ca se mira de Alex ce grasut e.Dar ambii copii sunt foarte sanatosi,activi si veseli,asa ca eu zic ca n-ai de ce sa te ingrijorezi.asa cum si noi,adultii,putem fi sanatosi si fericiti si la 50 kg si la 80,asa si bebelusii...
andruzza,felicitari ptr.dintisor;eu stiam ca ies primii incisivii,dar mai mult nu stiu sa-ti spun.Atentie sa nu te muste vampirelul

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

An-k iti urez de pe acum Casa de piatra! si sa aveti o nunta asa cum ti-ai dorit si un botez pe masura! Biancai! Si multumesc pentru sfat.

mamacita multumesc pentru lamuriri! Nu mai tin bine minte de la Mariuca, cred ca a inceput mai tarziu cu teama fata de straini. Si recunosc, n-am mai citit nimic in perioada asta despre bebelusi, doar despre bronsite... Si tot caut cartea recomandata de Daria, tratatul de psihopatologie la copii, si nu o mai gasesc.

Caramella sigur o sa-i revina pofta de manacare dupa vitamine, dar are dreptate mamacita unii dintre noi sunt slabi si altii grasi, dar in anumite limite, suntem sanatosi cu totii si ne simtim bine. Peste vara si Ioana vad ca mananca mai putin, in special suge mai putin. A incetinit mult ritmul de crestere in greutate. Ia doar cate 400 g. pe luna in ultimul timp, dar nu ma ingrijorez atat timp cat e vioaie, a crescut in inaltime si are inca greutate peste media varstei.

Andruzza Multumesc pentru info. In blender poti face sucuri sau piureuri doar din legume si fructe, nu?
In mod normal ies primii incisivii de jos, dupa aceea cei de sus, apoi caninii de sus si dupa cei de jos. Dar nu se intampla asa la toti copilasii. micului vampiras!

Incepand de astazi Ioana va papa doua mese de solide. A doua masa este de fructe si penultima de legume. In ambele adaug cereale (orez), dar nu intotdeuna. Astazi i-am dat mar ras (pe razatoarea de sticla) cu o lingurita de orez in el si l-a papat imediat. Cred ca ar mai fi vrut, ii facusem doar un merisor mai mic. Am completat cu laptic. La legume se mai stramba ea, dar le mananca. De maine vreau sa ma apuc sa-i fac eu piureul de legume, sper sa-i placa mai mult decat cele de la borcanas. Am intrebat si la "parintii intreaba, parintii raspund" si majoritatea mamicilor mi-au recomandat mixerul vertical Braun. Asa ca ma apuc de treaba.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput