Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
alinam spune:
Neata burtici si mamici!
IOANA felicitari mai ..ce fetitza bine crescuta ai!![]()
SAMILA felicitari, sa iti traiasca baietelul sa fie sanatos si mancacios !!
cge spune:
Samila, felicitari!
Sa te bucuri de baietelul tau, sa fie sanatos, cuminte si mancacios!!
Tie refacere rapida.
Va mai scriu, ca s-a trezit Victor.
Cristina, mamica lui Victor 07.01.2000 si a bebelushei 35+
oana0204 spune:
Fetelor, ma duc la
. Degeaba vreau eu sa-l pacalesc pe Mos Ene ca el tot pe la gene sta.
Sa vedem cum trec si de noaptea asta.
Pupici pe burtici si la proaspetele mamici si puiutii lor![]()
soon, soon![]()
Oana D - saptamana 39
Foto
karmenutza spune:
Miflore, nu vroia sa mi se declanseze contractiile. Atunci mi-ar fi bagat calciu. Mii-a bagat Vit. C pentru ridicarea imunitatii organismului meu si al lui bb. El voia de la inceput sa-mi faca cezariana dar mie mi-era frica. Si m-a luat in spital ca nu cumva sa am contractii, ca nu era bine. BB era cu capul in sus, pelvian, si cu circulara de cordon. Si nu voia sa-mi zica, sa nu ma sperii. Si nici sa se angajeze copilul, ca sa nu se stranguleze. Tot timpul era cu okiul pe mine, imi facea eco in fiecare zi, sa vada cum e. Eram foarte tanara, 20 de ani si fricoasa. Si de aia m-a internat fix la termen, sa nu stau eu pe acasa si sa ma apuce durerile. Si uite asa s-a nascut Victor la 41 de saptamani, numarate.
karmenutza spune:
Samila, sa-ti traiasca baietelul, sa fie mare si voinic si sanatos! Poate ai timp sa ne dai si noua cateva detalii.
jadi spune:
Felicitari Samila, sa ai un bb linistit , frumos , destept si sanatos!
Asteptam mai multe amanunte!
Jadi
33++
iaca_poze
mysweetest spune:
'neatza,
revin si eu dupa o noapte tare chinuita in care nu stiu daca am dormit 3 ore.
Capul lui bb a mai coborat si face presiune pe oasele bazinului care ma dor groaznic si abia am putut sa ma intorc in pat noaptea, plus ca mai am un junghi in stanga.
Burta a coborat iarasi de data asta simtitor...parca incep sa vad si un inceput de talie
.
In continuare nici un dop nimic, iar eu abia pot sta in fund de durere datorita oaselor care fac loc capului lui bb.
Felicitari Samila! Sa ai un bb mancacios si sanatos iar tie refacere rapida! Te asteptam cu detalii!
Marlena &
sapt.39 si AMR=8 ZILE
mysweetest spune:
Jadi mi-am adus aminte ca mai trebuie sa pun vreo 2 lucruri in bagajul de spital si sunt pregatita, oricum nu-mi place ca de vreo 2 nopti nu mai dorm prea bine iar bb are program ritmic cand eu vreau sa dorm.
Pana acum am avut cate un semn ca se apropie, apoi m-a lasat 1-2 zile ca si cum nu mai aveam nika, acum iar imi da semne si zic si eu ca si Oana ..soon.
Cred ca bblusa se face frumoasa inainte de a-l intalni pe baiatul Oanei
.
Marlena &
sapt.39 si AMR= 8ZILE
Carmi spune:
Neata la dolofane !
Samila, felicitari!
Sa ai un bebe mancacios si sanatos, te asteptam sa ne povestesti !
Carmi 32 si bebe Fabiano