Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
mariana tache spune:

Apar si eu in zona dupa o lunga perioada in care nici nu am mai dat pe DC. Mutivele absentelor sunt obiective. Am avut o gramada de probleme din cauza ca tot vindem si cumparam apartamente; dar au trecut aproape toate; am inceput sa reintram in normal. Saptamana viitoare, marti, ne mutam din ap vechi. Ap nou nu e chiar gata, asa ca vom trece si prin chirie 3-4 zile (proprietarul ap pe care il eliberam nu vrea sa ne lase nici o zi in plus).
In concluzie: nu am timp sa nasc!
Am o gramada de probleme pe cap, ca Simon ar face bine sa stea in burtica pana la termen! ![]()
Luni trebuie sa-mi sun medicul ca sa programam cezariana, dar o sa-l rog sa nu programam nimic, sa lasam sa treaca cat mai mult timp, ca sa apucam sa ne mutam la casa noua si apoi sa nastem
(daca va vrea si Simon, desigur).
Am intrat pe topic cu mari emotii, la gandul ca sigur va gasesc pe cateva mamici si nu
. Si chiar asa e.
Vreau sa va felicit pe fiecare, proaspete mamici!. Sa fiti sanatoase si voi si bebeii si sa va bucurati unul de altul!!!
Doamne, ce a mai zburat timpul! Acum ma apuca nostalgia. Parca ieri ma grabeam sa deschid subiectul acesta, dar imi luase Ioana inainte! Si uite ca acum, Ioana e mamica deja!
Trimit mesajul ca nu cumva sa se ia curentul. Am mai patit-o
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(39 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
Gina M spune:
Mariana,acum m-am linistit in privinta ta!Data viitoare insa ,daca ne mai tii in asa mare "ceata" am sa pun batul pe tine.
Toate problemele sunt facute pentru a fi rezolvate .Sa fii tare ![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
mariana tache spune:
Eram asa emotionata (emotii pozitive) si fericita mai inainte!
Acum
. Am dat de povestea micutei Delia si m-am cutremurat! Doamne! Nu mai am cuvinte!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(39 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
monicafrosa spune:
Ioana, felicitari pentru fetita cea dolofana. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Mult succes in viata, Miruna!
Bafta celor doua Irine. Incet -incet, numarul de mamici creste.
Monica si Alex - 2 saptamani
Bic spune:
ancadm nu cred ca e motiv de ingrijorare.
Regula generala, de la care se stie ca exista nu stiu cite abateri in functie de fiecare femeie in parte, este ca atunci cind te monitorizezi trebuie sa simti 10 miscari pe ora, oricit de slabe ar fi ele. E bine sa te monitorizezi intr-un moment al zilei in care stii ca BB are activitate in mor normal.
La controlul anterior mie mi-a dat doctorita un asa-numit "kick-count card." Si ar trebui sa ma monitorizez cam de trei ori pe saptamina, ca in cazul in care activitatea se diminueaza in mod suspect sa pot compara graficele.(ca am pierdut carnetelul intre timp, asta-i alta poveste.)
Cum trebuie sa procedezi: dupa masa sau in alt moment al zilei cind stii ca BB se misca de obicei, stai linistitat, intinsa sau pe partea stinga sau in fotoliu si cronometreaza timpul pina la care simti zece miscari. Scrie rezultatul intr-un carnetel.
Oricum, dupa saptamina 35 inteleg ca nu mai are asa mult loc si-l simti mai putin.
DPN 31.10.05 
oana0204 spune:

A nascut Samila noastra un baietel absolut superb. Nu stiu restul de amanunte, am primit un e-mail scurt de la sotul ei in care spunea ca au ajuns acasa de numai cateva ore si o fotografie atasata.

FELICITARI SAMILA, multa-multa sanatate atat puiutului cat si tie, laptic mult si bun si refacere rapida.
Asteptam sa ne povestesti amanunte.
Doamne ce emotionata sunt, a inceput sa ploua cu bebelusi. Ne inmultim fetelor.

Oana D - saptamana 39
Foto
Tonnia spune:
Samila, felicitari!!!

Oana, tu ce tot faci? De doua saptamani ne tii cu "soon, soon"?
Sa ne mai dai vesti despre Samila.
oana0204 spune:
Soon, soon Antonia.
Am ajuns intr-o stare in care nu ma mai stresez, cand o fi.. o fi. Eu sunt gata. Nu stiu cat o sa ma tina starea asta si o sa devin iar nerabdatoare. Dar Antonia, cam tarziu.. si Miflore a dormit bine vad..Irina_C la ora asta e cu catel cu purcel in masina..ii tinem pumnii si eu sa fie bine si sa se intoarca sanatosi si impliniti cu totii acasa.
Soon, soon ![]()
Oana D - saptamana 39
Foto
miflore spune:
Buna dmineatza frumoaselor, gravidutzelor si mamicilor!!!
Samila, felicitari!!! Sa fiti sanatosi si mancaciosi si sa te refaci cat mai repede!!!

Karmenutza, tu ai stat 2 saptamani in spital? Hmmm...dar de ce ti-au facut injectii cu vitamina C, sa se declanseze contractiile? tu erai chiar la termen, dar eu ma voi interna cu vreo 10-12 zile inainte;
Oana, asa-i, am lipsit azi-noapte de la dans!
ce-i drept intre 1 noaptea si 5 dimineatza am dormit!
Oana, vorba Tonniei, soon, soon, da' cat de soon?![]()

Mihaela 35+