Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
b_irina_c spune:
ancadm la mine bb e tot hiper activ. Acum vreo 2 seri s-a tot foit mai bine de 1 h. Deja ma ingrijoram ca vrea sa iasa (fiind cu capul in sus ii tot explicam ca a gresit directia).
Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Flavia_Hurducas spune:
gravidute!
Ioana felicitari pentru grasunica Miruna! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, mancacioasa, cuminte si desteapta. Frumoasa sunt convinsa ca este. M-am gandid toata ziua azi la tine, stiind ca trebuie sa nasti. Abia astept amanunte. Refacere rapida!!! 

Oana frumoase poze, sau mai bine zis frumoasa burtica.
Irina maine iti voi tine si tie pumnii. Nastere usoara si refacere rapida!
Aniversare placuta si La multi ani Meme! 
Maine mai am de cumparat cadita si prosoapele si cred ca am terminat!
Sab Simplex sunt picaturi? Este obligatoriu sa le avem pentru bebei? La ce sunt bune?
Am gasit si doctor pediatru foarte bun, care este dispusa sa il accepte si pe Stefan al nostru. Vine si noaptea acasa, este aproape de noi si este varisoara primara a nasei noastre de cununie si bineinteles viitoare nasa a lui Stefan.
Astazi m-a apucat si pe mine curatenia generala, am scos totul de prin dulapuri, ce sa mai zic...intorc vasa cu fundul in sus si apoi o fac la loc. Sper ca asta nu este semnul ca nasc mai devreme.
Flavia 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
norina spune:
Am intrat special sa vad ce se intampla cu Ioana Sa-ti traiasca Mirunica, sa fiti sanatoase amandoua si mult noroc!!
Ce fetita dolofana, e o adevarata bucurie!
PS - Usurel cu luatul in brate, ca e cam greutza deja
si tu trebuie sa ai grija si de operatie. Multa sanatate!
si te asteptam cu vesti.Norina
mysweetest spune:
Facem galerie si tinem pumnii pentru cele 2 Irine
!
Oana mult succes..am citit si eu ca plimbarile pe jos ajuta la coborarea copilului si la travaliu foarte mult..o sa ma plimb si eu maine mai mult
.
Marlena &
sapt.39
miflore spune:
PENTRU IRINE MULTA MULTA BAFTA!!! tinem pumnii!

Tonnia, mersic frumos! Eu tot oscilez intre ce ai luat tu si ce a luat Alinutzza...mai vad...inca n-am ajuns sa ma rostogolesc pana la Mothercare...
Flavia, eu stiu ca sab simplex sunt picaturi si sunt bune pentru colici; in principiu cam toata lumea foloseste d-astea; Spor la curatenie! Vezi ca noi nastem cam deodata, sa nu te obosesti prea tare!!!![]()

Mihaela 35+
miflore spune:
Fetelor, am vorbit cu o proaspata mamica de iulie-august care a nascut la Polizu si a facut cezariana si care mi-a dat o gramada de informatii utile; acum stiu si care pat are copaia mai adanca
si care rezerva e mai buna! Ideea este c-a tinut-o 6 zile si n-a avut probleme din cate am inteles eu; pai inseamna ca eu o sa stau vreo 8???!!!
ca pe mine a zis ca ma interneaza cu vreo 2 zile inainte, sa ma purice bine;
Mihaela
karmenutza spune:
Mifloricico, eu cu fiu-miu aveam termenul pe 4 oct. Pe data de 4 oct. m-a internat si m-a tinut acolo. Mi-au mai facut niste multe seringi din alea mari de Vitamina C la 2 zile si niste analize - grupa sanguina, Rh etc. (A treia oara in timpul sarcinii). In fiecare zi ma intreba daca am ceva dureri, contractii. Ziceam ca nu. Foarte bine. Si uite asa, pe data de 9 octombrie abia m-a operat. Si dupa operatiie, am mai stat 7 zile in spital. Si uie asa, am stat cu totul vreo 13-14 zile internata. O gramada...mai ales inainte de nastere ma plictiseam ingrozitor. Tot asa, stiam pe acolo tot.
mary ilie spune:
IRINA, multa bafta!

asteptam vesti!!!
ANCA si mie mi se pare ca bebe e mai lenes de la o vreme.....de cand am trecut de 35 sapt! de miscat se misca, dar nu la fel de des ca inainte, dar am citit ca e normal, trebuie sa urmarim nu cumva sa nu se miste deloc!!!!
FLAVIA si pe mine m-a apucat curatenia generala..... ca ma gandeam ca dupa aia, cine stie cand mai avem timp si de curatenie...dar lasa ca terminam noi si dupa aia putem sa si nastem![]()
MIFLORE succes cu patutul!
mary 35+
oana0204 spune:
Am venit de la plimbare, acum o sa dorm un pic. Asa imi e de sooomn.
Somn usor si voua.
soon, soon![]()

Oana D - saptamana 38
Foto
ancadm spune:
Ne-am intors de la parc. Andreea e ca floricica,iar eu sunt darimata cu totul. Tare m-as duce si eu sa fac un nani-nani, dar trebuie sa ii pregatesc ceva de mincare sotului si nici Andreea nu ma lasa sa dorm
. Zice ca ea sta cuminte si se joaca in camera ei si cind sunt gata sa adorm vine si incepe in soapta si apoi din ce in ce mai tare: mami, mami, mami! eu trebuie sa ma duc la baie! Si asta numai ca sa ii zic eu: sigur du-te nu trebuie sa imi spui mie!
Multumesc pentru raspunsuri! M-am mai linistit putin. Baby de miscat misca, dar mai firav ca inainte si in reprize mai scurte parca...De acum am intrat si eu in teritoriu necunoscut si incep sa ma panichez mai usor. Saptamanile 35-40 nu le-am mai experimentat.
Anca 35+