Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
nicole74 spune:
Felicitari Ioana! Bine ai venit Miruna!
Nu-mi vine sa cred ce mare e 4,660 kg. Daca mai statea 10 zile pana la termen o faceai de 5 kg.
Refacere rapida si va asteptam cu povesti si pozici.
Bafta Irina!
Pupici
Nicole 38 saptamani
Antoanela23 spune:
Waw, IOANA, bravo, felicitari pentru MIRUNICA grasunica, sa fiti sanatoase. Felicitari si tatalui Mirunei, multa fericire si bucurii intregii familii.
Irina si Irina, multa bafta, tinem pumnii si asteptam vesti de la voi.
Pupaturi la toate burticile,
Anto, 33
cge spune:
Anca, la noi este complicat cu Victor, in sensul ca il vom duce la sora-mea daca se va intampla noaptea. Apoi, dimineata ea pleaca la serviciu, ttebuie sa ajunga maica-mea de la Slatina pana atunci.
Asta este sa vedem cum va fi.
Cristina, 35+
oana0204 spune:
Pentru Irinele noasre dragi, va tinem pumnii sa fie totul bine, curaj si sa veniti cu vesti bune.

Eu o sa-mi iau sotul la o plimbare cam intr-o ora, ca asa a zis d-ra. Ca daca ne ducem la plimbare, cand venim tot posibilul sa mergem la spital.
De sangerat inca mai sangerez desi azi noapte mi se oprise.
soon, soon![]()

ps: Anca, nici eu nu mai simteam pe bebelus asa de tare si asa de des. Cateodata chiar ma ingrijora. Dar de ieri a inceput sa miste uimitor de mult. Aseara nu era sa mai adoarma, noaptea tot asa il apucase dezmortitul, iar dimineata cum am deschis ochii, hop si el.
Oana D - saptamana 38
Foto
Tonnia spune:
Sofia, patutul meu e tot de la Graco, dar alt model, Contour 120, l-am ales ca e mai mare, 60/120 si pt ca nu mi-am dorit unul cu muzica si vibratii. oricum ii iau bouncer/swing, cat sa se zgaltaie si el?
Are etaj, salteluta, dar eu mi-am luat si saltea mai zdravana, si e bleumarin cu bleu. E mai ieftin decat Electra.
Miflore, nu am vazut nici unul cu plasa si etaj intermediar! Ai fost de curiozitate si la Mothercare? Merita sa vezi, zic eu.
Alinutzza, multumim pt raspunsuri!Chiar ai raspuns la toate intrebarile mifloricicai!
jadi spune:
Plec spre casa!
Multa bafta pentru miine Irina si astept sms-ul!
Alea Alea,
Jadi
33+
iaca_poze
karmenutza spune:
Irina si Irina, va tinem pumnii! Sa auzim vesti bune, cu bebelusi grasunei, frumusei si cumintei. Poate la fel de grasunei ca Miruna.
b_irina_c spune:

Multumesc frumos inca o data de urari si incurajari. O sa va tin la curent de cum o sa pun mana pe telefon.
Si nasteri usoare si bb-ii asa cum vi-i doriti celor care nasc pana ma intorc eu (sigur o sa fiti macar vreo 3
).
si sa auzim numai de bine...
Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
nicole74 spune:
Stiti cumva daca in cazul cezarienei putem purta centura postnatala pentru retragerea mai rapida a uterului?
Pupici
Nicole 38 saptamani