Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
nicole74 spune:
Felicitari Samila!
Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Nici eu nu mai dorm deloc bine. Joia viitoare, pe 1 septembrie sunt programata la cezariana. Sper sa nu se intample nimik pana atunci ca doctora va fi plecata de luni pana miercuri. Dar pana atunci asteptam povestile fetelor care au nascut, sa ne incurajeze si pe noi.
Pupici
Nicole 39 saptamani
mary ilie spune:
buna dimineata!
Felicitari Samila!!!

IRINA, bafta multa!!!
aseara a avut si bebe al meu program si abia m-a lasat sa adorm, pe la 1 cred! de bine ce ziceam ca s-a cumintit![]()
![]()
azi am program de gatit, asa ca fug pana la piata!!!
mary 35+
RalucaN spune:
Salutare fetele!
Inca o mamicuta? ce bine! 

SAMILA, FELICITARI! SA AI UN BB FRUMOS SI SANATOS!
Tinem pumnii pt. Irina!
Raluca,
33 saptamani si
din burtik
poze
RalucaN spune:
Uraaaaaaaaa, il avem si pe bebe Vladut!!!!

Irina felicitari!!!! Multa sanatate tie si lui bebe!
Marisor si Vladutz.
Raluca,
33 saptamani si
din burtik
poze
jadi spune:
La 11.42 am primit sms de la Irina , nu imi specifica ora nasterii dar probabil ca s-a trezit din anestezie... sigur o fi cu cezariana? hehe.
Felicitari Irina, sa va bucurati de Vladut si sa va intoarceti cu bine acasica cit mai repede...
Alea Alea,
Jadi
33++
iaca_poze
cge spune:
Felicitari, Irina!
Sa va bucurati de Vladut, sa fie sanatos, cuminte si mancacios.
Refacere rapida tie!
Fetele, numai bebelushi mari.![]()
Sa ii vedem pe ai nostri.![]()
gabiarama spune:
URAAAAAA!

S-a mai micsorat putin trupa de
, in schimb se mareste cea de 
Felicitari celor doua proaspete mamici , SAMILA si IRINA. Recuperare rapida si mult laptic pentru bebelusii vostri .
Asteptam vesti de la cele care aveau deja semne : Oana ( soon ,soon nu-i asa?) , Marlena si Irina .
Jadi , cum pot intra in posesia unui nr de telefon la care putem anunta vestile bune ? Stiu ca ati explicat de n-spe ori , dar cum eu sunt o uituca si o cascata ...
Tocmai am aflat ca o prietena de-a mea , mamica de iulie-august , a nascut un baietel de 4100 g .
Gabi , 35+
http://community.webshots.com/user/gabiarama
jadi spune:
Gabi, am trimis un pm, eu imi doresc ca pina pe 26 septembrie cel mai devreme sa pot sta aici sa completez listuta.
Jadi
33+
iaca_poze
irina81 spune:
Fetelor,eu inca sunt pe aici!Se pare ca bb-le meu nu vrea sa iasa o data cu al Irinei.
Faza cu dopul s-a intamplat doar ieri si in cantitate mica!
Dar azi noapte am crezut ca nasc si parca asteptam din moment in moment sa se rupa apa,dar nimic.Ma luase o stare de greata si-mi venea sa vomit,aveam crampe foarte dureroase si ma stricasem la stomac,dar am citit ca si astea pot precede nasterea.Aa am inceput sa am dureri de mijloc,iar bb misca mai jos ca inainte,cred ca da din cap,
,dar nu gaseste iesirea.
Si la mine a fost mai putin activ cateva zile,dar acum e iar plin de energie.
Multumesc mult pentru urari si incurajari.
Karmenuta,eu parca as vrea ca bb al meu sa nu fie asa mare ca Miruna ca sa pot naste natural.
Flavia,Sab Simplex sunt picaturi si se folosesc impotriva colicilor.
Irina,38+ 
RalucaN spune:
Jadi , bag-o si pe Samila in lista de mamici. Si completezi tu cu detalii mai tarziu, cand le-om afla.
tu ce mai faci? Tot insensibila? ![]()
Raluca,
33 saptamani si
din burtik
poze