Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
irina81 spune:

Felicitari Irina si Samila!!!

Deci ,balanta inclina de partea baietilor!Acum trebuie sa urmeze o fata,asa e frumos.La mine e 100% baiat! Oana,Marlena???![]()
Irina
Carmi spune:
Felicitari, Irina !
Sa ai un bebe sanatos, dolofan si mancacios !
Wowwww....da ploua cu nasteri, cine mai urmeaza?
Pupici,
Carmi 32 si bebe Fabiano
ege spune:
felicitari pt bb sa fie sanatos si mancacios iar tie refacere rapida
sa va spun ce am patit eu
azi noapte mi-am petrecut-o in spital ,aseara pe la 9 am avut o scurgere incolora .dupa ce am facut pipi am vazut ca imi mai curgea ceva m-am sters si cand m-am ridicat mi-a curs si mai si mi-a udat chilotul si pantalonul
m-am speriat l-am sunat pe dr.care mi-a pus cateva intrebari apoi am ajuns la urgente
dr.care era de garda a zis ca presupune ca mi s-au fisurat membranele,dr.meu mi-a sugerat sa ma internez si le-a zis sa imi faca niste injectii dexamethasone sodium phosphate,ca sa ii maturizeze plamanii lui bb in cazul in care as naste acum adica prematur pt ca eii zic ca sunt in 7 luni jumate desi eu am 34-35 de sapt.,nu stiu cum calculeaza ei
in sf. afost o noapte de cosmar care am petrecut-o alaturi de gandaci
azi mi-a facut dr.echo si a zis ca e bine ca sar putea sa fi fost scurgere de urina ,pt.ca azi noapte nu mi-a curs nici un fel de lichid
asa de tare urasc spitalul ala si asistentele alea.....ca nici at.cand le dai bani nu se uita la tine
am auzit de euroclinic clinica de maternitate particulara dar stiti cat costa??? 1500 de euro nasterea normala si 2500 cezariana deaca as castiga sapt asta la loto macar atat cat sa imi acopere cheltuiala dde acolo ce bine ar fi
am avut tastarnitza dar ma simt mai bine c am putut impartasi cu voi intamplarea mea de aseara
azi noapte am atipit vreo 20 de min ,acum sunt rupta de oboseala
ma duc sa dorm ,abia asteptam sa va zic
ege
valen spune:
Ioana, Samila, Irina, felicitari si de la noi!! Sa va traiasca bebelusii si sa fie mancaciosi si cuminti; Miflore, tu esti apropiata ca varsta de mine-pe tine te inteapa pe jos pe acolo, ca de vreo 2 zile parca simt ceva ciudat; nu vorbesc de durerrile alea de oase; prietena mea mea care a nascut in februarie zice ca se micsoreaza colul dar parca e prea devreme pt. Sarah, mai ales ca echografic e cu o sapt. mai mica; saptamana viitoare m-as duce la doctor. Gabriela, 35+
miflore spune:
Ege, lasa ca acuma a trecut! Important e ca ti-e bine! CU spitalele-astea, nici una nu prea vrem s-avem de-a face dar asta e! Trec toate si tu o sa te trezesti peste putin timp cu BB in brate si acasa si o sa uiti de toate astea!
Mihaela 35+
miflore spune:
Valen, eu zic sa stai linistita, nu cred sa fie vreo problema cu intepaturile; dar pt. linistea ta poti sa mergi saptamana viitoare la un control; eu nu simt nimik, de ce sa zic; dar colul meu e scurtat de mult timp, de vreo luna se mentine cam la 25-30mm, insa e inchis; si eu ma gandeam acum vreo luna ca ce fac eu cu colul asta scurt dar se pare ca merge treaba si asa, ideea e sa nu se deschida; eu tot am auzit fetele pe-aici ca au intepaturi de mult timp si tot n-au nascut inca! Asa ca fii cuminte si totusi evita efortul daca ti se pare ceva suspect, sa mai stea Sarah in burtica cel putin 3 saptamani!
Mihaela 35+
valen spune:
Merci Miflore.Stau foarte linistita in sensul ca nu mai fac aproape nimic in casa. Sotul e si pe post de sotie si de gospodina; daca o sa-mi fie la fel in week-end imi fac o programare pt. saptamana viitoare; in rest nu am alte semne. Pupici.
miflore spune:
Fetelor, m-am ingrasat in ultimele 2 zile cu 1,5kg!!! Acum am +13! Sau am mancat eu mai mult si n-am mai dat pe la wc?![]()
Aseara mi-am spalat rucsacul care va merge cu mine la spital, acum e aproape uscat si maine o sa-mi fac bagajul de spital!
Cine stie, era ceva cu piata vitan, etaj 1, magazin jolidon, sutiene de alaptat ieftine din bumbac? Am zis bine sau vorbesc aiurea? Ca eu n-am sutiene de alaptat...
Mihaela 35+
kristinutza spune:
pazea, ca incerc sa postez poze... 
cu atatea emotii si mamici noi printre noi, fac si eu ce pot.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_balanean/my_photos