Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

va rog frumos, ma luminati si pe mine despre cum sa fac sa nu mai apara tot linkul, ci doar denumirea "poze"? si... cum sa-mi apara la semnatura?

cristina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Valen, si eu m-am tot plimbat ieri: ba in parc cu Victor, ba pe la magazine sa ii cumpar pantaloni, apoi la croitorie ca deh, pleaca baiatul la nunta.

Cand sa ma intorc acasa aveam o presiune jos si niste intepaturi, simteam ca nu mai ajung acasa, cu burta.
Chiar ma gandeam ce fac pe strada cu un copil de mana.

Azi sunt mai ok, ca a venit maica-mea si am stat mai linistita.

Cred ca ne apropiem si noi de deadline, desi suntem pustoaice in comparatie cu alte fete de aici.

Totul este sa fie bebeii dezvoltati cum trebuie.

Cristina, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, Irina!!!! Sa fiti sanatosi si frumosi!

Eu nu ma simt prea grozav. Am impresia ca mi se deschide colul, bb e foarte jos si simt o mare presiune si ca niste cutite, acolo la col!

, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

cam slaba activitate azi pe aici

IRINA felicitari si sa traiasca vladucu !!! eu inca il astept pe vladucu meu

EGE asa a patit verishoara mea, da ea nu s-a dus la doktor , a stat acasa... a tinuto faza asta cam 2 saptamani, cand dupa un control medicul i-a zis ca are membrane fisurate ...nu a avut nici o problema, doar ca dupa faza asta a internato si in 2 zile a nascut .. totul e ca scurgerile de lichid sa nu fie mari ...adika sa ii mai ramana si lui bebe.

alina 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Kristina esti o mamica sexi cu bichinei .... si eu care nu am fost deloc la mare ca ma gandeam ca sunt singura dolofana de pe plaja .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ege,imi pare rau ca ai trecut prin asta.Lasa ca poate ai noroc sa fie asistentele mai dragute cand nasti.N-or fi toti la fel.
Dar tu in ce sapt esti?Si la ce dr mergi?

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Yupeee, inca doua mamici.
Samila si Irina, felicitari, sa va traiasca bebe-ii, sa fiti sanatosi cu totii.
Va urez sa va refaceti cat mai rapid, sa aveti laptic bun si mult si sa aveti bebe-i mancaciosi si cuminti.

Anto, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ege, bine ca nu a fost nimic grav.
Oricum, daca e o mica fisura, lichidul de reface, stai cat mai linistita si bea multa apa.

Antonia, si tu la fel, iti spun din proprie experienta, daca nu te simti bine, repausul cuminte, la orizontala ajuta cel mai mult. Daca te ingrijorezi, nu ezita sa suni la doctor.

Kristinutza, sexi mamica, super burtica.

Pupici la toate fetele,
Anto, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Irina, sa-ti traiasca Vladut! Sa fie sanatos si cumintel, si voi sa va bucurati de el!
Na, ca am facut si versuri.
Irina 81, ai dreptate cu greutatea, mai ales ca vrei natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Kristinutza, sa stii ca eu ma speriasem ca la 30 de saptamani am burta mica. Dar vad ca si a ta e la fel ca si a mea. Acum am 32, tot cam asa e, nu e mare diferenta. M-am mai linistit...
Marlena, cred ca te paste si pe tine soon, soon...poate nu pe weekend, dar luni, marti.... Ne tii la curent. Poate incepe si fara eliminarea dopului, cred. Brusc.

Mergi la inceput