Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
Tonnia spune:
Alinutzza, zici ca e suficienta salteluta patului? dar aia are doar 2-3 cm grosime...
Cine mai are pat din plasa cu etaj, please! Ramaneti cu salteluta patului?
miflore spune:
Alinutzza, nici nu stii in ce te-ai bagat cu patutul asta... Pun si eu 1-2 intrebari (ca sa vedeti cat de carcotasa sunt!):
-patututul asta are 1.05m lungime, mai mic decat celelalte; eu am intrebat si mi s-a spus ca nu se pot face mai mari la comanda; in fine, asta inseamna ca bebelacul va sta cam 2 ani in loc de 3 in el; nu e o problema, dupa 2 ani facem altul; asa e, da?
-culorile: tu pe ce culoare ai? la intrebarea mea cica n-au decat albastru deschis cu bleumarin, ceea ce nu ma prea avantajeaza; se poate remedia insa cu niste asternuturi in culorile dorite; asa e sau tu stii de mai multe culori pe alte site-uri?
- tu n-ai pus alta salteluta? asta mi se pare cam f. tare si subtire; deci merge si asa? si daca pun o alta saltea gen relaxa sau iarba de mare sau durflex, plus copilul, patutul mai tine sau se desurubeaza? (saltea pe comanda din cauza dimensiunilor);
- tu ai zis ca e stabil; eu nu l-am hatanit f. tare cand l-am vazut dar daca tu zici ca e stabil problema asta e rezolvata;
- copilul poate fi tinut acolo sus, la etaj pana la 6.5kg sau cateva luni; nivel intermediar nu exista, nu? se poate face oare din asta, adica sa prelungim cumva chingile alea care sustin etajul? Si daca nu, de la cateva luni copilul doarme aproape pe jos, la faza de tarc? asta-i cam aiurea un pic, cred;
- cum e muzica? se aude tare sau incet? sunt mai multe melodii? boxe?
- cum e vibrarea? se simte mai bine sau ceva mai usor? e ca o leganare sau ca atunci cand masina nu sta in relanti si trepideaza?
si daca mai pun o saltea peste, se mai simte oare ceva?
- crezi ca sunt totusi utile muzica si vibratia? tu le-ai folosit putin pana acum!
- legat de sistemul de siguranta, nu exista pericolul sa se plieze cu BB inauntru? Mie asa mi-a zis o vanzatoare, ca sa stau linitita ca trebuie scoase nu stiu ce chestii si fundul si dup-aia se pliaza, nu se poate declansa asa...asa e?
- esti multumita de masa de infasat, da?
ar mai fi dar cred ca ma dati afara pe usa...
Si alinutzza, te rog furmos, zi-mi si mie ce fel de carucior ai luat, numele, ca sa-l depistez si eu? tip Landou? si esti multumita de el?
Si cosuletul la fel? e gen scoica, nu? Astea 2 de unde le-ai luat?
Mersic frumos!!!

Mihaela 35+
RalucaN spune:
Aoleou............Mifloricicoooo.....ma doare capul. Parca ai fi soacra-mea! 

Raluca,
33 saptamani si
din burtik
poze
irina81 spune:
Ioana,felicitari pentru bblusha cea mai mare!!!

Irina,tiza mea,multa bafta maine!Ne gandim la tine!!! 

Irina,sapt 38
irina81 spune:
Si acum sa va dau si vesti despre noi!
Am fost ieri la dr.Bb e cu capul foarte jos,orificiul extern al colului este deschis si ea l-a fortat si pe cel intern ca sa se deschida.Am inteles ca daca sunt ambele orificii deschise incepi sa elimini dopul.
Ei bine,ieri nici un semn,nici macar o sangerare mica,dar azi...Ce credeti?
Da,am inceput si eu sa elimin dopul si eram asa de bucuroasa,dar si speriata totodata.
Acum sunt in asteptari sa vedem ce va urma.Eu am nr Sofiei si daca se va intampla marele eveniment,ea va primi sms de la mine.
Va pup pe toate!!!
Irina
sapt 38
Alinutzza spune:
Mihaela,
Patutul are 1.05m lungime totala, dar salteluta are 0.95 m, iar eu ma gandeam tot asa sa-l folosesc pana face fetita 2 ani.
Culoarea la patutul meu e negru cu un verde (un material in carouri alb cu verde), e frumos, doar ca negrul mi se pare putin cam dur. Eu am luat patutul (l-am comandat) la magazinul de pe Decebal. Stiu ca mai sunt si alte culori, o familie a luat un patut la fel ca acesta numai ca era grena. Dar vorba ta, poti sa-l asortezi cu niste asternuturi mai viu colorate.
Salteluta am mai verificat-o de nenumarate ori dup ace am vazut ca v-ati revoltat ca nu mai folosesc alta saltea si va asigur ca cel putin la inceput nu e nevoie de alta saltea. Poate cand o sa mai creasca copilasul si o sa cobor salteaua, daca nu sta confortabil, am sa fac alta. Patutul tine inca o saltea fara probleme (dar nu la nivelul superior).
Nu cred ca poti sa faci un nivel intermediar dar e posibil sa ma insel, poate nu am suficienta imaginatie. Patutul are picioarele destul de inalte, cu tot cu salteluta, la faza de tarc copilul ar sta la 20 cm de podea (am masurat).
Muzica se aude suficient de tare, are 2 nivele (mai tare, mai incet) si sunt mai multe melodii, nu are boxe.
Vibrarea are tot 2 nivele, se simte destul de tare, iar asemanarea facuta de tine cu masina e perfecta. Daca mai pui o saltea, nu cred ca se va mai simti mare lucru.
Muzica si vibratiile nu cred ca sunt foarte utile. Eu le-am folosit de vreo 2 ori.
Nu se poate plia cu bebe inauntru, e foarte bine ancorat, din acest punct de vedere nu trebuie sa-ti faci probleme
Masa, asa cum am mai spus e perfecta.
Carutul se numeste Quattro Tour DeLuxe si sunt foarte multumita de el. Il poti transforma din landou in carut sport si e foarte solid.
Alina
oana0204 spune:
Ioanaaaa.. Ce fetita mareee. Daca stateai pana la termen o nasteai cu dintisorii iesiti deja ![]()
Oricum, felicitari pentru un asa ingeras de fetita, sa fie sanatoasa, cuminte, mancacioasa si va aduca in viata numai bucurii. Tie refacere cat mai rapida, laptic mult si bun si muuuulta multa rabdare.
Jadi, fetelor prezent 
Incerc sa-i trimit si eu un sms de la contul de la myx.
Oana D - saptamana 38
Foto
sofia_misicu spune:
Alinuza merci mult de informatii. Miflore, ce faci dupa o asemenea documentare: dosar SRI? Oricum, bravo!
Acum vine randul Antoniei sa toarne!Cum e varianta ta? In primul rand, e mai ieftina? Are tot asa dimensiuni mici?
Va pup
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos