Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

AAAAAAAAAAA, sint dusa cu pluta de la severin pina la braila, vezi ce patesc daca nu citesc forumul cu atentie...

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

V-am bagat in ceata ... Fara intentie...

karmenutza a inteles bine. Maine nasc in Olenita, nu in Bucuresti deoarece acolo este doctorita matusa mea. In Bucuresti lucreaza la un cabinet particular.

Maine dimeineata la prima ora plec impreuna cu ea, sotul, mama si socrii... hehe ditamai alaiul... Din cauza asta inca nu stiu ora exact la care va fi progrmata cezariana....

Acum sper ca v-am lamurit .

Irina 39 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, Ioana!!!

Bravo, Miruna!!![red]Sa fiti sanatoase[/
red]!
Fetelor, ca sa vedeti ce erori dau ecografiile astea! la ultima, Miruna avea 3 Kg, n-am crezut de atunci ca e adevarat!

Irina, bafta multa maine! Tinem pumnii stransi!

Miflore, eu am pat Graco, dar nu Electra, ci Contour 120, e mai mare(60/120) si nu canta dar e foarte frumusel.

Mai are cineva senzatia ca bb joaca sotron pe col? Simt ca e jos, jos si exercita o presiune de-mi taie respiratia!

, 32 fix

Mergi la inceput

Incepusem sa ma gindesc daca la intilnirea noastra m-am intilnit cu Irina si daca Irina care naste miine e din Oltenita, eu ce Irina am luat cu masina, hehe.
Inca o data va subliniez ca sint superficiala si nu citesc forumul cu atentie!

Jadi
33+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Alinuzza dah, zi-ne mai multe despre patut: rezista etajul acela, nu e cam fragil?
Nu e cam mic patutul, adica pana la ce varsta o fi bun?
Are cumva vreun fermoar lateral, pentru cand va fi copilul mai mare?
E stabil?
Ce cearceafuri folosesti?
Ma mai gandesc si te mai terorizez cu intrebari, daca imi dai voie.

Sofia 30+ (cu chiu cu vai)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

wake up wanna.... unde esti?

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzza spune:

Sofia, patutul este stabil, nu e deloc fragil, asta e unul din principalele aspecte care mi-a placut la el. Referitor la dimensiune, nu are nici un fermoar nimic, intradevar e mai mic, probabil nu poti sa-l folosesti prea mult (cred ca depinde de copilas), eu intentionez sa-l folosesc vreo 2 ani. Vibratiile alea mi-au fost de folos o singura data, adica pana acum am linistit copilul cu ele o singura data, la fel si muzica lui, nu am folosit-o prea des.
Salteluta e destul de tare (dar am inteles ca e mai bine asa). Nivelul superior poate fi folosit pana face copilasul 3 luni sau 6,5kg sau devine prea agitat.
Eu folosesc cearsaf obisnuit de bumbac, facut pe dimensiunea lui.
Eu personal sunt foarte multumita de patut, plus ca mie imi place foarte mult cum arata.
Inca un lucru, masuta de infasat a lui e super OK, e stabila si foarte utila.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Alinutzza, despre ce salteluta vorbesti? Aia a patului? Tu nu ai pus alta pe deasupra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

BINE AI VENIT MIRUNA!!!
Iaca-ta cum avansam, una cate una!
Nu-mi vine sa cred ce dolofanica e Miruna! Wow! 4.660 la fetite!!! Asta da record! Deci Ioana detii locul I la 2 chestii: prima cezariana si greutatea Mirunicai!!!
Sa fiti sanatoase si cuminti, papacioase si dormicioase!!! Si sotul tau sa aiba grija de amandoua si sa va rasfete!
Irina, tinem pumnii pentru maine!!! Ai si ceva drum, maine seara cred ca vei fi un pic obosita dar fericita si cu BB in brate!!!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzza spune:

Antonia, patutul are saltea si nu e necesar sa pui inca una deasupra. Oricum daca vrei totusi sa mai pui o saltea, nu-ti recomand pentru nivelul superior.

Alina

Mergi la inceput