Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
daniela_daneza spune:
Bine ai venit pe lume.MIRUNA!
Ioana ,sa va traiasca , sa fie o frumoasa ca si mamica ei!
Sa te refaci repede!
Va sarut pe amandoua!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ancadm spune:
Ioana felicitari! Uau! A ajutat la ceva toata piinea cu dulceatza
. Sa fiti sanatoase amandoua si sa creasca Miruna la fel de frumos in continuare. Stati sa vedeti acolo baby mincacios
.
Oana, eu nu ma incumet sa fac predictii despre sexul copilului, dar cred ca si botzul tau va fi pe podium cu Miruna!
Cristina voi cum faceti cu Victor cind trebuie sa mergeti la spital? Vine mama ta sa stea cu el?
Anca 35+
b_irina_c spune:
Irina81 poate nasti si tu maine
, daca tot ne cheama la fel. Ar fi o chestie, nu? Mersic de incurajari. Nastere usoare si tie si un bb asa cum ti-l doresti.
Irina 39 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
miflore spune:
Irina si Irina, bafta multa!!! Nasteri cat mai usoare si recuperari cat mai rapide! De-abia astept sa ne ziceti ce si cum!!!
Ralucutza, te-am speriat?
Vorba Sofiei, fac dosar!![]()

Mihaela 35+
miflore spune:
Alinutzza, multumesc mult pentru raspuns!
credeam c-o sa inchizi calculatorul cand o sa vezi siragul acela de intrebari...
![]()
Oana, tu ii dai sms Ioanei? Putem? Azi e inca la reanimare...
Mihaela 35+
Naty spune:
Fetelor, eu sunt o mamica de sept - oct 2004 care va mai citeste din cand in cand ca sa-si aduca aminte.
Noi am inceput sa serbam bebeii care implinesc un an...
Vroiam sa va urez la toate nastere usoara si bebei sanatosi si cumintei!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
miflore spune:
Tonnia, ti-a venit randul la interogatoriu! glumesc...
O intrebare doar: patutul tau are pozitie intermediara (deci inca un nivel intre nivelul de sus si tarcul de jos?) sau se poate face din chingile alea? SI ce culori exista? Tu ce culoare ai? Eu prefer verde cu galben, diverse combinatii!
Mersic!
Mihaela 35+
Carmi spune:
Tinem pumnii Irinelor !
Sa ne dati de veste ce si cum, ne gandim la voi !
pupici la toate fetele !
Carmi 31+ si bebe Fabiano
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by miflore
Alinutzza, multumesc mult pentru raspuns!credeam c-o sa inchizi calculatorul cand o sa vezi siragul acela de intrebari...
Oana, tu ii dai sms Ioanei? Putem? Azi e inca la reanimare...
Mihaela 35+
O fi ea la reanimare, dar nu cred ca i-au operat si telefonul. Cred ca el e bine-merci. Si apoi cand se trezeste, ia si citeste (parerea mea)
Oana D - saptamana 38
Foto