Barbatia poate fi calculata dupa..... (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

na zarumina fetele. ok anica iar ce intrebi tu, nu se stie. lungimea vaginului si a clitorisului, sunt parametrii prea putzin importantzi ( magduleaso baga zeama aici ca am pus m inainte de p )
pe noi barbatzii ne intereseaza numa inima si creierul la femei.

laura nu sunt single dar sunt gagicar, daca asta ajuta la ceva !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ok,Narancea,daca zici tu asa....pai asa sa fie...
Ca iar revenim: o femeie sa fie desteapta ,frumoasa si devreme acasa...Asa?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by narancea

pe noi barbatzii ne intereseaza numa inima si creierul la femei.

Pe mine m-ai convins cu asta!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Sunt si eu curioasa....ce considerati mic si mare in cm??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ina noi avem un standard ridicat, aici la noi una obisnuita este de 30 cm, si cu cit e mai neagra cu atit e mai buna !

acolo la tine cum e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozzzie spune:

Ma bag si eu in seama pe aici .Vreau sa zic ca era sa mor de rās cand am citit post-urile voastre .Cat despre tine Narancea... complimentele mele ... Te duce mintea.Si se pare ca si fetele te pun la respect.Tre` sa ma lamuresc mai bine care e treaba cu "lungimea" ca sa postez un raspuns concret si la subiect.Oricum e funny rau.Cat timp .. mai "browsez" pe aici. Se vedem ce se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ina,era forba despre marimea penisului....
Narancea,nu mai fi bey rautacios....Ce ai cu Ina?Si,Doamne-iarta-ma!,cum 30 de cm?Ai innebunit?...Asta iese pe esofag...Eu una sincer prefer una incadrata standard : 10-12 cm in repaus,17-18 cm in erectie...si nici nu doare...
Rozzzie,hai bine ca ai venit si tu,ca uite cum ingrosam noi randurile fetelor si Narancea tot minoritate ramane....Zi si tu ce ai de zis,sa vedem ce-o sa mai faca Naranciul asta simpatic!...
Hai sa fiti iubiti!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozzzie spune:

Pai iti dau dreptate Ana! Una de 30cm , iti iese pe esofag. Prefer una mai micuta... decat sa ma doara !Narancea , umbla o vorba pe aici pe la noi la romāni " Mica, mica da` ridica".Cine se simte bine cu una de aia de 30 cm , foarte bine, dar stiu ca majoritatea fetelor se sperie de asa ceva.. Acu ce mai ai de spus?? Esti cam in minoritate! si sa fiti iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai bine Ana,vorbim atit de des si nu mi-ai pomenit de existenta unui subiect atit de "fierbinte"? Si incalzit si mai tare de prezenta unui "mascul feroce"? O sa-ti dau na-na!
Buna,tuturor! Cred ca nu va e cu suparare daca imi exprim si eu umila parere:Lungimea? Grosimea? Cred ca daca isi face bine treaba,nu mai stai s-o masori......e clar ca e pentru tine

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by narancea

ina noi avem un standard ridicat, aici la noi una obisnuita este de 30 cm, si cu cit e mai neagra cu atit e mai buna !

acolo la tine cum e ?

Recunosc ca detii o anumita forma de umor! Era sa ma-nec de-atita rīs!!!

Fetelor, ati observat ca Marius (prezent la primele dezbateri furtunoase ;)) a disparut, s-a intimidat de tot?

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput