Barbatia poate fi calculata dupa..... (2)
Raspunsuri - Pagina 4
narancea spune:
na zarumina fetele. ok anica
iar ce intrebi tu, nu se stie. lungimea vaginului si a clitorisului, sunt parametrii prea putzin importantzi ( magduleaso baga zeama aici ca am pus m inainte de p )
pe noi barbatzii ne intereseaza numa inima si creierul la femei.
laura nu sunt single
dar sunt gagicar, daca asta ajuta la ceva !!!!!! ![]()
Ana68 spune:
Ok,Narancea,daca zici tu asa....pai asa sa fie...
Ca iar revenim: o femeie sa fie desteapta ,frumoasa si devreme acasa...Asa?![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by narancea
pe noi barbatzii ne intereseaza numa inima si creierul la femei.
Pe mine m-ai convins cu asta!

anca...SIGUR intr-o zi

narancea spune:
ina noi avem un standard ridicat, aici la noi una obisnuita este de 30 cm, si cu cit e mai neagra cu atit e mai buna !
acolo la tine cum e ? 
Rozzzie spune:

Ma bag si eu in seama pe aici
.Vreau sa zic ca era sa mor de rās cand am citit post-urile voastre
.Cat despre tine Narancea... complimentele mele ... Te duce mintea.Si se pare ca si fetele te pun la respect.Tre` sa ma lamuresc mai bine care e treaba cu "lungimea" ca sa postez un raspuns concret si la subiect.Oricum e funny rau.Cat timp
.. mai "browsez" pe aici. Se vedem ce se mai intampla.
Ana68 spune:
Ina,era forba despre marimea penisului....![]()
Narancea,nu mai fi bey rautacios....Ce ai cu Ina?Si,Doamne-iarta-ma!,cum 30 de cm?Ai innebunit?.
..Asta iese pe esofag..
.Eu una sincer prefer una incadrata standard : 10-12 cm in repaus,17-18 cm in erectie...si nici nu doare...![]()
Rozzzie,hai bine ca ai venit si tu,ca uite cum ingrosam noi randurile fetelor si Narancea tot minoritate ramane..
..Zi si tu ce ai de zis,sa vedem ce-o sa mai faca Naranciul asta simpatic!...![]()
Hai sa fiti iubiti!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Rozzzie spune:

Pai iti dau dreptate Ana! Una de 30cm , iti iese pe esofag. Prefer una mai micuta... decat sa ma doara !Narancea , umbla o vorba pe aici pe la noi la romāni " Mica, mica da` ridica".Cine se simte bine cu una de aia de 30 cm , foarte bine, dar stiu ca majoritatea fetelor se sperie de asa ceva.
. Acu ce mai ai de spus?? Esti cam in minoritate!
si sa fiti iubiti!
brendamitran spune:
Pai bine Ana,vorbim atit de des si nu mi-ai pomenit de existenta unui subiect atit de "fierbinte"? Si incalzit si mai tare de prezenta unui "mascul feroce"? O sa-ti dau na-na!
Buna,tuturor! Cred ca nu va e cu suparare daca imi exprim si eu umila parere:Lungimea? Grosimea? Cred ca daca isi face bine treaba,nu mai stai s-o masori......e clar ca e pentru tine
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Otilia spune:
quote:Recunosc ca detii o anumita forma de umor! Era sa ma-nec
Originally posted by narancea
ina noi avem un standard ridicat, aici la noi una obisnuita este de 30 cm, si cu cit e mai neagra cu atit e mai buna !
acolo la tine cum e ?

Fetelor, ati observat ca Marius (prezent la primele dezbateri furtunoase ;)) a disparut, s-a intimidat de tot?
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">