Barbatia poate fi calculata dupa..... (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Ana68 spune:
Hehehehehehehe..
...Brenda,draga mea,chiar nu m-am gandit sa iti spun de sobectu' asta...M-a acaparat Narancea cu totul si iaca am uitat
...Rusinica!
No,bine ai venit aici....E fain!
Otilia....Marius a facut pregatiri de vacanta...De asta seara,din cate am intele,pleaca in vacanta la sarbi,la Adriatica..
..Asa ca de aia cred ca nu prea a mai dat p-aici....Da' las' ca vine el inapoi,il luam de proaspat,de odihnit...
Narancea,pe unde umbli? Da si tu cu vorba aici....ca nu am ras, din suflet ,azi....
No,va doresc sa fiti iubiti!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Nora__ spune:
Foaie verde de mohor
Da piciorul sa-l masor,
Talpa cat o ai de mare,
Daca-i mica...la plimbare!
Acum da si nasul,frate,
Sa vedem el de mai poate,
Prin lungime sau grosime,
Sa starneasca trei virgine.
Tine mainile-ntinse
Degetzelele extinse,
Sa masor deschizatura,
Ca apoi..."sa dam cu gura":
Ba ca-i mica si subtire,
De s-o tragi in doua fire,
Ba ca-i mare si faloasa,
De s-o iei pe loc acasa.
Caci se stie din popor,
Casa-o tzine,cu mult spor
Ca degeaba-i jucausa,
Daca-i cat o nuielusa.
Nu suntem acum la hora,
Sa dansam trei pasi pe ora,
Matematica e clara,
Bagi formula,socotzi iara.
Daca iese ce-ai dorit...
Spor la "hora" si....prosit!(noroc)
Am postat...si am fugit...
P.S. Cum ar fi versurile pe muzica rock?
Nora
Comorile Norei
iren spune:
Pai cum sa sune, Nora, ar suna super ![]()
Rozzzie, mi-ai adus aminte de poanta aia, in care doi faceau amor infocat, iar din cinci in cinci minute tipa zicea Mai scoate-o nitzel, iubitule, ca mi-a intzepenit gitu! ![]()
Mey, io cre ca Marius s-a dumirit cum sta treaba cu dimensiunea, shi ca se incadreaza in normale, asha ca acu sta pe margine shi se amuza ![]()
M-am uitat ieri pe catalogu cu ultimele noutatzi in materie de jucarele
shi m-am surprins cautind in mod special diametru lor ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Ana68 spune:
Mey,se umplu subiectul de poeti....Sa vedem ce-o sa faca Narancea acum,ca are concurenta....![]()
Nora,ca bine ai zis...![]()
![]()
![]()
hehehehehehe...Iren...te dadusi la grosimi...hihihihihi... ![]()
![]()
Unde ai vaz't catalogul?Pe net?Zi si la mine unde,sa vaz si io,ca mi-s curioasa rau! ![]()
![]()
![]()
brendamitran spune:
Ana,esti nebunatica rau.....
Pai pe aia o stiti cu tipa care ia bilet la cuseta in tren si peste noapte primeste de la patul de deasupra un biletel legat cu o sfoara?Pe el scria:"Daca vrei sa facem sex,trage o data de sfoara,daca nu vrei,trage de 49 de ori,ultimele 3 mai tare"
N-are legatura cu diametrul,dar are legatura cu subiectul.....![]()
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Veve spune:
Cica in viziunea femeilor, penisurile se clasifica astfel:
- In ordine descrescatoare: mica, foarte mica si "ce-i aia?"
- In ordine crescatoare: mare, foarte mare si NORMALA.![]()
Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze
Ana68 spune:
Brenda si Veve....m-ati spart cu bancurile voastre...
Bey,gagicute,ce-o fi cu Narancea nostru?Stiti ceva de el?I s-a intamplat ceva? O fi tot masurat din 10 in 10 pana n-a mai avut ce masura.....

Nora__ spune:
I-o fi dat cu virgula lui narancea,la masuratoare si acum isi cauta "virgulitza" printre formule.Sau poate isi mangaie virgulitza consolator:'lasa draga tatei,cresti tu mare si daca am noroc,te faci...slash'
Nora
Comorile Norei
brendamitran spune:
Pai mai Ana,barbatilor le place sa fie in minoritate numai intr-o anumita situatie (stim noi care....
) si nici pe aia nu o gusta toti,asa ca nu te mai mira de amicul vostru ca a dat bir cu fugitii.
Hai sa va mai spun una,ca e buna rau:
SOTUL:"Nu inteleg draga de ce-ti mai pui sutien,oricum nu ai ce baga in el..."
SOTIA:"Si ce? Tu nu porti chiloti?"
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
iren spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Mey,se umplu subiectul de poeti....Sa vedem ce-o sa faca Narancea acum,ca are concurenta....
Nora,ca bine ai zis...hehehehehehe...Iren...te dadusi la grosimi...hihihihihi...
Unde ai vaz't catalogul?Pe net?Zi si la mine unde,sa vaz si io,ca mi-s curioasa rau!
Ana, mie-mi vine odata la doo luni newsletter de la o firma de kestiutze deokeate, jucarele, filme, etc, aia-i sursa mea de noutatzi in materie de jucarele, am vazut acu cc ca aparut o perna gonflabila, in forma de inimioara, roshie, cu o sula-n mijloc, pentru calarit
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.