Barbatia poate fi calculata dupa..... (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Naracea draga orele de gramatica le-ai facut la ID? Inainte de "p" si "b" se pune intotdeauna "m".

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

guritza la gramatica fi un pic intzelegatoare, nu mai stau de 20 de ani in romania ! sunt eu constient ca le mai dau in bara, uneori le mai gresesc din graba, alteori chiar nu mai tzin minte. sorry nobody is perfect ! oricum mersi mult ca tzii ochii pe mine magduleaso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Narancea,zi si la mine...ca nu pricep:de unde ti-a venit ideea sa-ti pui titulatura "eu am broaste"?Iti zic o chestie,dar nu te superi pe mine,da?Prima oara cand ti-am citit titulatura am crezut ca scrie "eu am boashe"....Se vede treaba ca nu am va'zt bine....

Mey,sa va intreb si io : una bucata cunostinta zicea ca si pentru femei e valabila treaba aia cu lungimea nasului proportional lungimea vaginului sau clitorisului,nu mai stiu sigur....Voi stiti ceva?Ca io una nu cred,dar poate ma lamuriti voi....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Narancea,zi si la mine...ca nu pricep:de unde ti-a venit ideea sa-ti pui titulatura "eu am broaste"?Iti zic o chestie,dar nu te superi pe mine,da?Prima oara cand ti-am citit titulatura am crezut ca scrie "eu am boashe"....Se vede treaba ca nu am va'zt bine....

Ana, m-ai omorat!!!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

hahahahahaha very funny !!!!!!!!!!! a ha ha ha si iara ha !

my god ! nu le vezi pe astea ce zic aici ? fa ceva si inchide-le gura ...

Mergi la inceput

na citeste aici sa-tzi satisfaci curioazitatea, hahahahahaha

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363&whichpage=9

si tu nu mai ride, anca sau cum itzi zice tzie, ca nu e de ris, ia-o mai in serios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by narancea

ce ai zis tu inainte :

Vezi, ca am pus sticla ta, ca sa-ti fac pe plac...

zici ca te pui pe sticla si ca-mi faci pe plac si acu o dai la intors.... de asta nu cred eu in voi !

Scuze, uitasem de postul ala! Da, sa-ti fac pe plac, ca sa ramii printre noi, mai draga, mai!
In rest, ne intepam si ne gidilam aici, pe forum si... cam atit cu facutul pe plac...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mey Narancea....esti de pomina!M-am spart de ras citind postarea ta de la linkul ala....Bey,n-are nici un Dumnezeu ce ai scris acolo...Era vre-un apropos de misto la cum si ce scriau fetili alea? Sau tot sticluta aia ,bat-o vina!,era impricinata? Pe bune,mey,zau ca nu as mai posta aici de n-ai fi sa ma faci sa rad si sa uit de grijile de peste zi....Na ca-ti dau un pusi mare, ca esti simpatic....Sper ca nu te-ai suparat pentru "broaste"....
Anca,pe bune ca asa am citit prima oara si am crezut ca asa-i.... Pe urma am luat-o pe litere.....si a iesit broaste...
Naranciule,cum sa-mi inchida Nenea de Sus gura?....Gura ,nu sti?,doar pamantul o mai astupa....
Mey,dragilor,hai ca m-am relaxat citindu-va...Va doresc o duminica frumoasa si sa auzim de bine!Sa fiti iubiti...
PS.Care e ,bey,raspunsul la intrebarea de am pus-o si io?Nu stie nimeni?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

narancea, mesajul ala care l-ai dat in link, cre' ca e cel mai luuung mesaj postat de tine si pe care l-am citit io , aici pe Dc !
Mama, in ceverva creatoare erai !!!
Da eu speram ca esti single , bre ...

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

nah... ce verva ceatoare? doar pleasnea de enrgie.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput