Bebelusi de sept-oct 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am reusit sa scanez poze de la munte, le puteti vedea in albumul 10 luni +

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

In sfarsit reusesc si eu sa apar pe aici si sa anunt cu surle si trambite ca pozele de la petrecere sunt aici
Mi-a placut foarte mult petrezerea, copii au fost foarte cuminti, neasteptat de cuminti (sincer ma asteptam sa vad incaierari, miorlaituri, etc). Alexia s-a simtit foarte bine...dar am observat ca acasa la ea e cam posesiva cu jucariile ei. In alte parti daca merge e mielusel cand stie ca nu sunt jucariile ei.
Copii s-au delectat cu delfinasii-jeleu de pe tort si s-au facut ca purcelusii. S-au jucat foarte frumos impreuna iar casa mea la sfarsit arata ca dupa razboi...hihihi.
Am cazut aseara franta de oboseala pt ca trebuia sa stam cu ochii pe i in fiecare secunda sa nu se intample cine stie ce. Sebi, cel mai mare baietel din trupa (1 an si 4 luni) a disparut la un moment dat de langa noi si am inlemnit....am crezut ca a iesit pe scari afara....l-am strigat, l-am cautat....nimic. Toate usile in casa erau inchise la celelalte camere, asa ca eram convinsi ca nu e pe acolo. Cand colo ce credeti? Sebi se dusese in bucatarie, isi inchisese si usa si scormonea in galeata cu gunoi de imprastiase prin bucatarie pe jos mai tot (bine ca nu erau asa multe in galeata).
Deci, cam asta ne asteapta in curand.
In rest, mare pasiune aveau pt TV (sa-i dea drumul, sa-l inchida), pt combina muzicala, telefoane.
Cand s-a cantat LA MULTI ANI erau si cam obositi dar s-au si cam speriat putin si au inceput sa maraie unii dintre ei.
Matei a-l Minei a fost demential cu freza lui de panchist iar Elena Elianei nu sta o secunda locului...se baga prin cel mai mic locsor posibil (a se citi ca stateam pe covor jos rezemata de canapea si s-a bagat prin spatele meu, intre canapea si spate si a trecut ca pe sub tunel...avantaj ea ca e mica). Suzeta lui Matei a fost foarte disputata de Alexia si Elena si cam fost facuta "posta" de la un copil la altul.
Pufuletii au fost deliciul zilei ca si pateurile cu branza...sa-i fi vazut ce dulci erau cum isi luau unul la altul mancarea din mana.
Ar fi mult de povestit...oricum eu am ramas cu o amintire foarte frumoasa de la aniversarea primului anisor al broscutei mele.
Sper ca si celelalte mamici s-au simtit bine caci copii i-am vazut in ce stare erau.

Va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 1 AN
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Foarte frumoase pozele, misto petrecerea! Abia astept sa ne vina randul si noua!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mihaela acum ma uit la pozele de la petrecerea voastra!Ce serioasa e Alexia cand ii aduci tortuletul si ce familie frumoasa am vazut!Sa fiti fericiti!

Si am mai vazut o gramada de bebici frumosi pe acolo....dar Mateiul Minei m-a dat gata cu freza lui punk si tricoul shmecheros!

Mai fetelor ce bine e de voi ca sunteti mai multe in Buc si va intalniti mai usor....Bine faceti!

Acum ma uit si la pozele de la munte ale lui Geo.Ce copii reusiti ai!Sa-ti traiasca!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hai mai Mihaela... mai intrebi daca ne-a placut? A fost super frumos... Tortul foarte bun... nu cred ca am apucat sa-ti spun aseara ...
Si noi am cazut late aseara... Abia am convins-o pe Elena sa mai manance inainte de culcare... dupa cati pufuleti a mancat... aveam si pretentii...

M-am uitat si la pozele Georgianei si Anielei... piticilor scumpi...

Sa-mi laud odorou... a facut la olita... Cred ca e a treia oara... Nu stie ea ce se intampla... dar o iau si o pun in momentul in care vad ca se chinuie sa produca ceva... dar nu se intampla mereu...Uneori face in tip ce doarme... Am pus si poza cu Meme pe olita...
Mai sunt cateva poze noi... unele de la ziua Alexiei... multe (daca nu toate) sunt si la Mihaela in album.

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Da, bre, a fo frumos. Cand am ajuns acasa ma simteam de parca fusesem la tras de fiare. Da' e minunat sa vezi asa o viermuiala.

A,si sa ma bag si eu la laude: fiul aseara la petrecerea Alexiei a inceput sa mearga singur! Primii pasi independenti i=a facut de la mine la Eliana Sunt datoare o lada de bere! Dupa care a continuat sa tot traga curse scurte si grabite... ca normal ca se grabeste.
Frumos a fost ca si vizigotu si Elena,la inceput, stateau frumos ca doi copii cuminti, in fund pe covor si se jucau. Toata lumea a inceput sa ne zica,mie si Elianei, mai in gluma mai in serios ca suntem usor nebune ca uite ce copii cuminti. Ei,asta a durat pana s-au acomodat,ca dupa aia nici eu nici ea nu am mai apucat sa sedem. Teiu trebuia tot timpul plimbat iar Elena urmarita indeaproape ca sa nu se bage prin locuri periculoase.
Sub masa plianta si langa televizor era locul preferat al bebilor. A,si pe gresia din hol. Pe care fiul meu, la final, baiat de comitet, o stergea cu sosetuta Elenei.

Pupici si we placut in continuare va doresc

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Foarte frumoasa petrecere a avut Alexia. Sunt tare scumpi bebicii mici. Si neastamparati
In timp ce eu calcam azi, Alma mi-a patrulat peste tot, a scos Cdurile lui tati din dulap si le-a imprastiat pe jos, apoi le-a scos din carcase, dupa aceea si-a tot reglat muzica ca un veritabil Dj la Cd-player, a scos muschii si pamantul de la o planta, a imprastiat boabele de strugure peste tot si a vizitat holul pana la usa din fata pe care nu a reusit sa o deschida oricat s-a chinuit. Intr-un final a adormit in scaunul de masa cu papica in manuta. Astept sa se trezeasca sa plecam la bunici cu trenul ca maine plecam undeva pe langa Amsterdam sa vizitam un bebic mic si scump, tot pui de roman si el.
Va urez weekend placut si sa ne recitim cu bine,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mai ce de progrese pe aici....Mina felicitari pentru primii pasi ai vizigotului!
Eliana lui Elena ce face la olita!Acum ma uit si la pozele voastre....e adorabila Elena!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty fetele!
Multumim pt aprecierile pt pitikul meu dragalas.
Tocmai am terminat de admirat toate pozele noi..ce petrecere reusita...si ce ingerasi dragalasi pe acolo...m-au facut praf...

Felicitari piticilor pt noile realizari: mers singurei, facut la olitza....

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Va multumesc cu intarziere tuturor de urarile pentru primul anisor al lui Armin.
Si tot cu intarziere urez si eu La multi ani cu sanatate Giuliei, Alexiei si lui Stefan. Sa va aduca numai bucurii!

Eu nu mai intru aproape deloc pe DC, lispa de timp si alte preocupari, adica ies mai mult la sport (practic tenisul), intalniri prieteni si mai ales alergatul dupa Armin. Plus ca sunt taaare lenesa la scris. De aceea va rog sa-mi scuzati abandonul. Iar cu voi e greu sa tina omu' pasul, nu apuc sa citesc din urma, cand intru pe forum.

Noi am facut e semipetrecere, adica nasa cu baietelul ei, o nepotica si parintii sotului. Asta ca sa avem cu cine manca tortul, ca trebuia sa avem poze cu tort de 1 an. Poze de la eveniment am pus in semnatura. I-am luat cadou o piramida de dezmembrat, nicidecum de construit. Construitul intra in sarcina noastra. Un cort iglu, sa aiba casutza lui si un cadou care sa ramana peste timp un fel de ipsos cu rama in care sa-i luam forma manutelor.

Inca o data mutumesc mult de urari si ca v-ati gandit la noi.
Numai bine.

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput