Bebelusi de sept-oct 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
danette spune:
Pufymic, te !!
Tocmai l-am vazut pe Alesio in poze, i-am citit si povestea!
Sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatos, e un scumpic...
Doamne, parca nu-mi vine sa cred cum a trecut vremea... parca nu demult chat-uiam pe mess....
Nus' ce mi-a venit sa ma uit la bebe de sept.-oct., sa te caur, sa vad daca mai scrii pe DC...
So, ma bucur ca sunteti bine si asa activi...
Dana & Iris
pozele noastre
Davina spune:
aissa imi pare rau ca n-ai putut vedea pozele ,cred ca nu am pus link-ul corect .Daca ai timp le poti vedea in albumul de 11 luni .Multumesc mult de ideea cu floricelele ,azi ma apuc sa fac trandafirasi din fondant ,sper sa-mi iasa ceva ...
timea ai dreptate ,trebuie sa-i supraveghem non-stop
andreea felicitari pentru steluta .
greieras bine ai venit
pupici si va doresc un we placut si copilasi cuminti.
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
daniver31 spune:
LA MULTI ANI ALEXIA.Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa si sa le aduci numai si numai bucurii parintilor tai.
Felicitarii plimbaretilor si multi pupici ptr curajul lor de a face primi pasi singurei...in curand o sa ne inscriem si noi pe aici....
Multumesc mult fetelor ptr raspunsuri...situatia este aceeasi .Maine schimbam laptele...sper sa fie ok.
Acum va las ca sunt tare obosita si suparata dar nu inainte de a va tuca pe toate si pe toti puiutii mici (ca sa doarma linistiti).
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
http://community.webshots.com/user/b35noc
danyce spune:
Geo, felicitari pt noua aparitie in revista a puiutilor tai!
Nature, imi pare bine ca esti teafara!Sperietura o sa se atenueze.
Cristia, ne bucuram sa auzim de Andreiutul tau.
Timea, si eu am fost bulversata din acelasi motiv ca tine, drept pt care nu ma mai stresez daca face Alma pozne si parca sunt si mai constienta de responsabilitatile pe care le am fata de ea.Tot din acelasi motiv am dormit cu ea in brate noaptea trecuta, sa o simt si mai aproape, sa fie langa inima mea.
Greierash, bine ai venit in clubul nostru!
Loreema, felicitari pt progresele fetitei!Si tie iti doresc da-ti treaca repede durerea de masea. Si lasa ca nu mori din asta. Eu am scapat azi teafara de la o cazatura zdravana pe scari la mine in casa. Vreau sa spun ca Alma era in tarc la parter, iar eu am fost pana la mansarda doar pt a pune rufele in uscator si a-i da drumul si m-a pus aschiuta sa fug pe 2 randuri de scari (asta gandindu-ma mai ales la pozele alpinistei de Deanna, dar si stiind-o pe Alma ca de toate incearca cand nu o vad sau cand ei i se pare asta) , iar pe scara nr. 2 (asta e din aia imbarligata, adica un fel de semispirala) nu am apucat sa pasesc decat pe prima treapta ca dusa am fost. Parca am zburat, lovindu-ma in timp record la brate, picioare, spate si maini de trepte si de pereti. Slava Domnului ca nu am dat cu capul de gresie sau ca nu mi-am rupt vreun picior sau vreo mana. M-am ales cu o serie de vanatai destul de dureroase (suportabile totusi), dar care sunt mascate de haine, si cu niste zgaraieturi pe brate si pe o mana.Nu va spun ca dupa aceea toata ziua m-am gandit ce s-ar alege de Alma daca mi s-ar intampla ceva.
Roandre, asteptam pozici de la petrecere cu copii mici.
Va urez noapte buna tuturor,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
Davina, le-am vazut deja, cu ajutorul lui Roandre. Am ras, dar cu inima stransa, impreuna cu sotul meu. E clar ca nu mai pot fi lasati nesupravegheati.
A mea fura tot ce apuca, linge papucii, isi trage sertarele pe degete, a rupt piticii de pe pereti (asa ca la anul cred ca o sa fac ceva cam cum am vazut la Andreea si Doru), imi "spala" jaluzelele, "citeste" toate cartile si revistele gasite in cale, trage de fire, imi va rupe in curand usa de la masina de spalat si altele asemenea.
Roandre, astept si eu pozele de ieri.
Noi raportam primul kk la olita, am pus-o si eu pentru prima data, cand am vazut-o ca se screme si dupa un moment de blocaj cand nu stia ce cauta acolo, ne-am jucat putin si a "comis-o"
I-am aratat noi maaaare minune maaaare dar nu cred ca a realizat ea ceva din toata agitatia noastra. Dar cum spuneati perseverenta......
Ieri i-am dat pentru prima data o jumatate de pruna sa o tina in manuta. Ea tragea de ea, sugea sucul lasat, dar la un moment dat a treas-o pe toata in gura de m-am speriat foarte tare si i-am scos-o. Voi cum faceti, cum aveti curaj sa le dati fructe sa pape singuri??? Eu sunt panicoasa, recunosc, dar mi-e tare frica sa nu se inece..... Oare e mai bine daca sunt mai mici bucatelele? Eu i-am dat asa ca sa aiba de ce sa tina, ca de la mine din mana nu vrea nici o fructa, nimic.
Mada spune:
Buna fetele!
Nature bine ca ai scapat usor si Doamne fereste nu s-a intamplat nimic.
Danyce, mai draguto ce faci? ai grija, offf! bine ca nu a fost mai rau
Noi am papat ieri pentru prima data ciulama de pui cu smanatana si un pic de faina, a papat o pulpita din aia superioara, deci fara cioncanel, plus sosulet destul de mult. se lingea pe bot de placere si mormaia acolo.
aissa fi-mea are o paiune pt lins lins papuci si muscat de degetele de la picioare, mai stau si eu intinsa in pat si ea misuna pe jos, dintr-o data o vezi ca se repede si musca de degete, pe mine chiar ma scoate din sarite ca nu intotdeauna m-am spalat pe picioare recent (in ora aia sau ma rog), plus ca musca la greu tot ce prinde.
noi ii zicem pitbull mic
Davina, excelente pozele cu Deanna, imi imaginez ce e in sufletul si de spaima si de bucurie
Critsina felicitari pentriu primii pasi, stai sa vezi circ de-acum incolo
hai sa va amuz un pic
ieri dupa amaiza am fost la mall cu mama si am baut printre altele si o cafea, buna cum imi place mie cu multa spuma de lapte. mama ii tot inmuia cate un stiks in spuma aia si ii dadea sa linga batul, cred ca si ceva cafea a fost pe acolo ca aseara era intr-o verva si o energie cum nici dimineata nu e. s-a cucat pe la 11 si un pic, Dani tot zicea ce o fi cu ea de nu se culca si eu taceam si radeam pe sub mustati
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Mada spune:
in legatura cu fluorul, eu am mai spus ii dau de la 6 luni cam cu 3 saptamanai ininte sa-i dea dintisorii, a fpst ceva intamplator.
mie una imi pare rau ca nu am uat si cand am fost gravidasi sa foii continuat cu ea de la nastere.
stomatoloaga mea care e tanara, mi-a spsu sa-i dau dar nu doza indicata pe prospect ci aceaia doza o zi da una nu.
pt ca flour isi mai ia si din altceva si excesul nu e tocmai bun
pa fetele
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Aissa felicitari pentru primul kk la olita!!!!!Las' ca prostioarele astea sunt numai inceputul....
Danyce ma bucur ca nu ai patit nimic rau(adica mai rau)!Uffff! Alma strengarita ce mai face?
Bey bebicii astia sunt de groaza(cel putin bazucu asa e!)! Cum il scap o secunda din ochi cum face ceva traznai....acum ajunge la masa din bucatarie si trage tot ce gaseste pe masa(la ce ajunge ca se ridica pe varfuri), asa ca nu mai las nimic pe masa!
Sa nu va zic ce a facut cand l-am scapat in baie....direct la peria de wc si dupa ce a studiat-o a vrut s-o bage in gura! Noroc ca eram f. aproape de el si i-am luat-o din mana!Dupa aia bocete....
Ma dispera!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
elyanne spune:
Iar n-am avut net 2 zile... iar am ramas in urma
Aissa eu m-am speriat cu o boaba de strugure... i-am dat-o sa se joace cu ea cat ii curatam ale boabe de samburi si coaja... Si normal ca a bagat-o in gura... Sa vezi ce ma rugam de ea sa o scoata...
Greieras bine ai venit
Nature of... ce sperietura ai tras... imi pare bine ca esti teafara!
Mada cafea inca nu i-am dat ... bere da ...
Davina e mortala pitcica...
danyce spune:
Salut,
Mada, Pufymic, pe mine ma dor inca mai toate madularele, dar in rest sunt Ok si capul imi e neatins (de lovituri vreau sa zic, ca de pitici e plin de mult timp .
Si ca tot intrebai Pufy de Alma, face si ea destule pozne, nu mai stau insa eu sa i le enumar in fiecare zi pt ca sanatatea si fericirea ei sunt cele mai importante.Azi dimineata, de exemplu, statea la mine in dormitor pe jos si a intrat cu totul in dulapul meu de haine cand eu eram busy sa-mi usuc parul la oglinda.Am scos-o, am pus-o in cu totul alta parte, dar tot acolo a ajuns si tragea la fuste si la rochii. Nu stiu de ce, dar pantalonii nu o atrageau.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei