Bebelusi de sept-oct 2004 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am vazut si eu pozele de la ziua Alexiei!

foarte frumosi (pitici si mamici)!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ne "laudam" si noi cu regresul. Azi, pentru ca era deja a 3-a zi in care nici supa nu prea a mancat-o (a mancat ea ceva dar nu ca de obicei) iar la fructe nici nu a fost chip sa ii deschid gura, i-am pus piureul in biberon, am turnat apa si asa a mers foarte bine (exceptand nervii mei) si a baut un biberon mare plin. Ce Dumnezeu fac, ma intorc la biberon????? Pana sa iasa dintii si chiar si in timpul "eruptiei" a mancat ca de obicei, bine. Acum cand ziceam si eu ca o s ainceapa sa muste, sa manance si ea singurica....ii dau la biberon. Mi-e teama ca se leneveste daca fac asa, dar si sa nu manance.... Of, azi am avut o zi tare proasta.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am vazut pozele Alexiei, super petrecerea. Mihaela sa ne spui unde ai facut tortul!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am vazut si eu pozele cu Damian si Ioana precum si cu Inutza...superbe au fost toate!
Anielas Inutza e fetita mare daca papa ea si pizza!
Georgiana, super ca au aparut iar copii in revista...trebuie sa fii foarte mandra!
Si tortul...a fost facut in bucatarie la mine..."cu manutele astea doua"...hihihi. Eu am facut si tortul de la turta si cel de la 1 an..e tortul diplomat, reteta pe care am dat-o pe forum mai demult...iar ornatul e chestie de moment.

Alinah, mare s-a facut Armin iar tortul arata super de super!

Aissa, am avut si eu o perioada cand ii dadeam Alexiei sa pape cu biberonul dupa ce papa numai cu lingurita....era perioada cand ii ieseau dintii si imi era teama sa nu se obisnuiasca asa dar a fost ok. Nu ma induram s-o las nemancata si am apelat la asta ca solutie de urgenta. Acum ce sa zic...poate totusi o mai dor dintisorii. Mai incearca si maine cu lingurita si daca tot nu vrea mai las-o cateva zile cu biberonul si apoi da-i ei lingurita cu care papa in mana s-o bage in gurita si poate apoi o va accepta din nou...zic si eu!

Danyce ce ma distrez cand citesc de ispravile micutei Alma. Imi aduc aminte cand Alexia facea vrute si nevrute iar ceilalti bebelusi erau mici, nu se puteau deplasa singurei si va invidiam...acum vad ca nu mai are nimeni liniste pe aici din cauza de copii nazbatiosi.
Drum bun maine!

Mina, ce mai face Matei? Si azi la fel de curajos a fost sa mearga singurel?
Alexia a inceput sa mearga din ce in ce mai bine...daca suntem pe langa ea merge cam toata camera singura dar daca se vede singura nu mai face un pas. E tare fricoasa si calculeaza fiecare miscare...spre deosebire de Matei care n-avea nici o treaba, era viteaz si te pomeneai c-o ia singur la sanatoasa.

Pufymic, Alexia era foarte serioasa pt ca era cam obosita si cam speriata de ce se intampla pe acolo.

Eliana, bravo ca a facut Elena la olita...sper ca mami sa nu se leneveasca ca mine si s-o puna doar din an in paste.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 1 AN
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna dimineata!

Da, merge singur din ce in ce mai bine, ca de curaj nici vorba sa duca lipsa. E stahanovist, oameni buni,ieri a mers pana a cazut lat,la propriu! Toata ziulica a tras curse scurte prin casa si dupa masa de 19 hai sa iesim la plimbare pe aci prin cartier, eu, cu tati, cu bunica si evident cu bebe. Aproape deloc nu a mai vrut in carut. Cel mai fericit era daca il tineam de manuta sa mearga.
Dupa aia am venit, i-am facut baita si i=am dat bibe si la cat era de molesit am zis ca o sa adoarma instant. Da de unde! L-am pus in patut, a boncaluit el nitel pe acolo ca si cum ar fi vrut sa adoarma dupa care ce credeti? Facea exercitii de mers singur in patut Facea o lungime de patut, se oprea, se tinea de gardu patutului, se balanganea ca si cum ar fi dansat (cre ca de bucurie), dupa aia stanga imprejur si iar....JUMATE DE ORA m-a tinut asa Aaaa, si daca-l lasam singur in camera urla!

Azi dimineata alta isprava: a invatat sa se dea singur jos din pat. Se da inapoi ca racul pana ajunge la marginea patului si o ia in jos usurel,pana simte pamantul sub picioare. NUmai ca azi dimineata la una din incercari l-a taiat kkrea, si statea acolo atarnat pe marginea patului si se scremea ca la concurs. Demential.

Si cam cu asta ne distram. Azi tati a plecat pt o saptamana asa ca ma asteapta vremuri faine, o sa slabesc garantat!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

La multi ani Marc Adrian!

A fost odata... mai exact www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31290&whichpage=6" target="_blank">acum un an...

--------------------------------------------------------------------------------
Lorena_andreianu
Trimise - 27/08/2004 : 12:25:22

Fetele, revin cu o veste. Cristina (Blue77) m-a sunat... din spital...

Inca nu e de nascut, asa i s-a spus, insa cert e ca a avut o sangerare care persista si este sub monitorizare. Am inteles ca este de la tensiune.

Ea zice ca o sa-i dea drumul acasa ca i-a scazut tensiunea.

Colul ii era modificat, dar nu era vorba de dilatiatie.

Ii tinem pumnii si va tin la curent daca mai am vesti. Sa speram ca o sa fie chiar ea care ni le va da.

Pe mine m-au apucat niste emotii de a trebuit sa ies un pic ca nu mai puteam sta in casa.
--------------------------------------------------------------------------------

Lorena_andreianu
Trimise - 28/08/2004 : 23:12:00

Azi, la 17:30, s-a nascut Marc-Adrian, baietelul Cristinei (Blue77) - (3,500 kg si 50 cm).
-------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI Marc !

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

La multi ani MARC!!!!

Mergi la inceput

Am incercat si acum dimineata sa ii dau un iaurt si nu vrea sa deschida gura (dar de dimineata a baut 240 lapte). I-am pus in biberon si a mancat doar jumate. Sa vad la pranz cu supa ce face si daca tot asa...o iau razna.
Noi nu avem experienta cu rosul in gat. Ce simptome sunt? Nu mananca deloc, adica nici laptele sau doar solidele? A mea papa laptele ok, dar cu mesele astea la lingurita vad ca face figuri. Si de cateva zile - noi ziceam ca se prosteste (ca mai face uneori asa) - tuseste sec. Dar numai cand e treaza, deci nu si in somn si se uita la noi si rade, parca ar fi un tic. De aia si zic ca se prosteste dar am inceput sa ma gandesc ca poate totusi are ceva la gat vazand ca nu mananca. Maine mergem la dr dar ma gandeam ca daca o avea legatura una cu alta macar sa nu ma mai enervez aiurea si sa nu insist cu mesele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani Marc! sa fii sanatos si cel mai cuminte baietel!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput