Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!
Ma asteptam sa fiti mai active in weekend, dar se pare ca....
Avem o noua Bianca79 te asteptam pe la subiectul nostru.
Imediat te trec pe listuta.
Sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara!!!

Cu sarcina asta, mi-am adus aminte numai sambata dim. ca facem 7 ani decand suntem impreuna.
Si cu prilejul acestei zile ... dis de dim.Sincer ma asteptam sa fie rau de tot, ca de peste 2 luni, nimic. Dar a fost super. Imi faceam pe urma probleme sa nu fi patit bebele ceva ca nu a miscat pana la amiaz. dar cred ca a dormit de la leganatul lui tat-su.
Oricum, Marco a miscat foarte tare weekendul asta, inca n-am vazut cum se umfla burtica, dar tinand mana pe burtica se simteau miscarile foarte bine.

Cata super pozele.!!!
Serviciu usor in continuare!!!

Fetele din Bucuresti am o intrebare: noi pe 12 sept. suntem in Bucuresti si ne intereseaza unde se gasesc haine super pt. bebei, nu conteaza pretul, si mai ales body-urile lui A. Esca.
Daca tot avem o zi de pierdut prin capitala, vrem sa luam tot ce e frumos pt. bebe.
Sora-mea i-a luat un trening pt. 3 luni si lenjerie de pat. Abia astept sa soseasca pachetul sapt. viitoare.

Monica cum te-ai vopsit? Tot bruneta, nu?
Eu am observat ieri, ca s-a cam despicat parul si acum abia astept sa-l scurtez putin.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor va pup...nu am inca timp sa scriu....am pus pozele la cafeluta "munte 2005"...aici dupa mutare am gasit totul vraieste si alerg ca nebuna...sunt bine..am fost la Sighisoara, Vatra Dornei, Moldovita, Sucevita, Putna, Voronet, Borsa, Sapinta, Sibiu si Poaiana Brasov...probleme au fost cu constipatia si cu o usoara uriticarie..dar T mi-a zis sa ma dau numai cu alcool mentolat si mi-a trecut....ce sa zic...a fost fain...din pacate am reinceput serviciu si aici este debandada asa ca o sa scriu cit de repede pot...va pup pe toate si mi-a fost tare dor de voi...apropo..am luat 9 kg pina acum...se vede in poze???

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neata fetelor!
Am revenit in Bucuresti... a fost super la munte, chiar am urcat putin, incet, cu pauze.
Cata bine ai revenit! Stii ca am fost la Dr.T?
Florinini mercic mult pentru grija si sfaturi. Chiar o sa fiu atenta!
Pe mine m-a cam durut burta dar cred ca sunt ligamentele. si azi ma doare in dreapta.

J 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna dimineatza!
Florinini nu stiu ce sa iti spun insa e adevarat ca si eu ma simt ma lejer daca pot spune asa dimineata si cu burta mai mare seara. Nu am idee cat de normal o fii . Imi pare rau ca nu pot sa iti dau mai multe detalii .
Catalina frumoase poze si frumoase locatii.
Dana merci de mesaj am sa mai incerc cu pozele sa vad cand am sa reusesc.
Denisa maine mergi la eco , nu?
J G daca ai fost la Tutunaru spune-ne si noua ce ti-a zis si cum a fost, please.
Va
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor!
Imi cer scuze ca vineri nu am apucat sa scriu nici macar un rand, dar a fost ingrozitor de mult de munca; nici acum nu stau prea bine la capitolul timp liber, dar.........
Am o problema: aseara si azi dimineata am tot avut contractii si bebe se misca intr-una...
Am luat Nospa si m-au lasat, dar vroiam sa va intreb daca voi ati patit asa ceva si daca e ok.
D. mea este in concediu.......si nu am cum sa iau legatura cu ea s-o intreb....
Giova, felicitari pentru cei sapte ani si pentru

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Catalina, bine-ai revenit din concediu! Ce traseu minunat ati strabatut!!! Frumoase poze, nu mi se pare c-ai burta mare; unde ai pus cele 9 kg ?

Daniela, mersi pentru actualizare! De-atunci a mai crescut burtica ! Clara a mai fost la cresa in mai-iunie, deci nu e prima data cand o las. S-a reacomodat usor, in prima zi a plans putin, dar i-a trecut in doua-trei minute. Ii place, chiar se bucura cand plecam dimineata de-acasa. Deocamdata o las doar pentru 4 ore, o iau la pranz ca sa mai stam afara. Nu-mi place ca nu-i scot deloc afara, iar eu, pe cat era posibil, am stat cu ea cat mai mult la aer. Dar asta e, nu le pot avea pe toate... Multa bafta la cresa!

Florini, si mie dimineata burtica mi-e mai mica si mai moale (cred ca peste noapte se relaxeaza muschii), iar spre dupa masa creste si ma simt balonata.

Tatiana 21+ cu si si
Clara Maria
(31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Giova am uitat sa te felicit pentru cei sapte ani !!!
Toanca eu nu stiu ce sa iti spun ca eu habar nuam cum sunt contractiile am inteles ca atunci cand se intareste burta te si doare . Mie mi se mai intareste insa nu ma doare deci habar nu am daca e contractie. In plus nu am decat vreo 20 de pastile de no-spa asa ca sper sa le tin pentru mai incolo daca oi avea contarctii ca aici nu mi-au dat nimic.
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Irina este foarte ok Tutunaru. E foarte tanar, glumeste mereu si nu e panicar, eu am vorbit foarte putin cu el, am facut ecografie, totul era ok... S-a suparat cand a auzit ca am luat Sumamed dar stia ca nu e vina mea.
O sa il vad din nou saptamana viitoare, la 18 saptamani. O sa-mi fac o lista de intrebari pentru ca data trecuta am uitat sa-l intreb ceva. Eram stresata ca deh, doctor nou.. din fericire face ecografie, nu controleaza vaginal de fiecare data, asta e foarte cool, macar o sa ma mai obisnuiesc cu el pana se intampla.

J 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

irinadum, cred ca au fost contractii pentru ca mi se intarea foarte tare burta sub buric si ma si durea......
Acum dimineata am patit acelasi lucru....
Mi-e cam teama...

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

J G ce bine imi pare ca voi aveti doctori cu care puteti vorbi side care sunteti multumite aici astia zici ca le-a mancat cineva limba.
Eu una ma intreb ce o sa imi faca pe 15 la consult ca eco sigur nu mi face.
Toanca chiar daca sunt contractii se pare ca sunt totusi normale in perioada asta . Eu zic ca doar daca se intensifica mult ar fi cazul sa te ingrijorezi si sa mergi la unmedic ca sa te linistesti , daca nu ia no-spa ca ai voie pana la 6 pe zi din cate stiu eu dar asta in caz de dureri mari.Stai linistita ca ai sa vezi ca se linisteste si Matei vroia si el sa se bage un pic in seama azi ca e luni si inceput de saptamana.
Irina 23 +

Mergi la inceput