Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Multam mult irinadum.
Cred ca Matei a vrut doar sa stea tasu cu mana pe burtica si sa-l mangaie.....
Asa am adormit aseara....
Eu sper sa nu se intensifice mai tare...
Ca foarte dureroase nu sunt, da sunt incomode...iti dau o stare naspa!

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA FETELOR!
CATA, bine ai revenit! Ati avut in concediu superb vad, cred ca numai de servici nu-ti arde acum! Sunt superbe pozele, ati plimbat-o pe Bianca prin toata tara! Am avut si eu o urticarie de toata frumusetea acum vreo saptamana si tot asa, n-am luat nimic. Ce face bebelina, o simti cum misca?
GIOVA, felicitari pentru aniversare! Si noi am implinit in iulie tot 7 ani de cand suntem impreuna! Hainele semnate de Andreea Esca se gasesc la Mall Vitan la subsol si la Unirea, la ultimul etaj daca nu ma insel, sau ma rog, etajul cu lucrusoare pentru copii. Cand m-am uitat eu ultima data erau nulai hainute de vara de la A. Esca, dar poti sa incerci. Succes la cumparaturi!
JANINA, ma bucur ca te-ai distrat la munte. Ai facut ceva poze? Bine ca te-ai simtit mai bine cu burtica!
IRINA, si mie mi se intareste burtica tot asa, fara dureri. Nu stiu ce inseamna asta, dar iau No-Spa daca vad ca cu se relaxeaza imediat.
Am mai pus si eu niste poze cu burtica la "Burtica la 5 luni", sper sa va placa. DANA, daca-ti place vreuna poate o schimbi pe cea de pe site.
Diseara ma duc la dr. cand vine Gabi de la servici sa-i arat si ei rezultatul la echo morfologica si sa iau o hartie ca pot calatori cu avionul. E de garda la spital si daca are timp as mai vrea sa fac si o echo. As vrea sa-l mai vad pe Ayan! Nu stiu ce o sa zica dr. ca abia am facut echo morfologica acum o saptamana, dar o sa incerc. Ah, ce mi-ar placea sa am un echograf acasa!

21+
http://photos.yahoo.com/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Alina, ai dreptate, si eu vreau un ecograf acasa! Ar fi super!

J 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetele

nu v-am mai scris de mult, sper ca nu m-ati uitat de tot ... De citit am incercat sa tin pasu', numai ca e o nebunie la mine la birou de nu apuc nici sa rasuflu, asa ca mai greu cu scrisu'...

Felicitari fetelor care stiti deja ce e bebe, si celor care stiti ca bebe e bine .

La Multi Ani fetele care v-ati aniversat ziua de nastere , Casa de piatra si multa fericire celor care ati aniversat casatoria

Noi suntem bine, eu sunt din ce in ce mai plina de energie, bebe la ultimul control (acum doua saptamani) era miscaretz nevoie mare, de abia a reusit doctoritza sa il prinda un pic odihnindu-se ca sa poata masura pe acolo . Am facut si triplul test - a iesit foarte bine, pliul nucal e si el perfect - 1.2mm, asa ca mergem inainte cu incredere, si intram in regim de sarcina normala

Iar eu astept sa incep sa il simt bine si clar, ca pana acuma au fost doar falfairi, sau mici ropote din cand in cand, si nu mai am rabdare, vreau sa stiu in fiecare zi ca bebe e bine . Probabil mai incolo o sa imi traga niste suturi de o sa imi iasa pe nas miscatu', da' tot va fi foarte bine

Dana_ene: daca nu ti-am mai spus, mai zic odata: bestial site-ul!!! .

Si in final, am si eu in sfarsit poze cu burtica

Numai bine, si sa avezi o saptamana minunata!

Adriana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Sa mai incerc odata cu pozele:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Alina, ai niste poze excelente in album. Si cea veche imi placea, dar acum mi-a fost foarte greu sa aleg una, fiindca toate erau asa de reusite.
Pana la urma am ales, sper sa-ti placa si tie.

Tatiana, eu acum am fost la cresa si se pare ca vor amana data de incepere, pentru ca inca mai sunt in renovari.
Cresa e foarte buna, sunt multumita de alegerea facuta.
Are un parc de joaca foarte frumos chiar in curte, cu multa verdeata, leagane, tobogane, balansoare si alte minuni, masutze, bancutze...

Toanca, numai bine !

Daniela (16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc fetelor pt. felicitari!!!
Alina mersi de informatii. lasa ca prin sept. ar trebui sa vina si hainutele de toamna- iarna. aici cam de sapt. asta apar.

Am o intrebare: vrem sa venim cu masina pana in Buc., dar unde am putea-o lasa timp de 7 zile in siguranta?
Daca gasesc ceva patut sau carucior dragut sa le putem cara, ca aici sunt prea putine.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Adriana mersi pentru laude .
Am adaugat si poza ta in site. Iti place ?

Daniela (16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Salut!Bine ai venit Cata. Stie cineva dr T este sapt aceasta la spital ? Si eu sunt tot la el dar auzisem ca pleaca la o conferinta parca .
Sapt. 15

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

Adriana mersi pentru laude .
Am adaugat si poza ta in site. Iti place ?

da, merci!

Adriana 15+

Mergi la inceput