Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina ai niste poze de-a dreptul superbe. ce burtica mare si frumoasa ai!!!

adriana super si pozele tale. se vede ca ai 15 sapt. fata de burtoaiele noastre.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, miresica de 2006, sa stii ca si eu voi fi nasa la anul.
Sambata au venit la noi viitorii fini si ne-au rugat sa le fim nasi.
Cum vor face nunta cel devreme in vara, am hotarat ca avem timp sa ne revenim si sa-i nashim.
Sunt foarte incantata, sunt primii nostri fini.

Daniela (16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana, felicitar pentru faptul ca o sa fiti nasi...
La noi nu s-a ivit inca ocazia asta, dar si eu imi doresc sa fiu nasa.......

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Vreau sa va intreb ce stiti de Biomarin + , ce este , cate se ia pe zi . Am vb acum cu dr si am uitat sa-l intreb cate iau pe zi , dar cred ca este un supliment de vitamine .
Help!

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Alina 80 super frumoase pozele insa si tie iti sta foarte bine cu burtica. Sunteti o pereche frumoasa .Toti trei pardon sa nu il uitam pe Ayan.
Dana noi am nasit vara asta si a fost super misto insa cam obositor ce e drept dar se merita. Mie mai mult mi-a placut la botez ca nu mai fusesem pana acum si poate cum eam si eu cu burtica am fost mai emotionata .
Adriana ma bucu r ca totul merge bine si ca esti ok.
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina..mii de pupici...am auzit ca Ayan este foarte bine si ma bucur foarte mult...Am avut un concediu de vis..din pacate s-a terminat...dar ma bucur ca nu am avut nici un fel de problema cu Bianca care a fost tare cumintica...acum o sa ma uit si la pozele tale...Giova aniversare super! Eu simbata am facut 11 ani de cind suntem impreuna...eram pe drum si uitasem cu desavirsire...ne-am adus aminte de fapt la 20:00 seara, in drum spre casa, eram amindoi fermi convinsi ca duminica este 27 august...bine ca simbata am fost la Poiana Brasov si am considerat asta aniversarea noastra....Alina te-a indrumat bine cu hainutele semnate de Esca...apropo T mi-a zis daca am contractii sa iau No- Spa...pina acum am luat numai 1 data...eu dimineata am burta foarte tare cind ma scol...Adriana felicitari pentru rezulattul la triplu test...o sa ma uit acum la pozele tale!Roxi eu iau Biomarin Plus din sapt. 14...cite una pe zi..regleaza circulatia singelui foarte importanta pentru placenta si bebe...este super..T mi l-a recomandat!Daniela pupicei...ce-mi place albumul facut de tine!Foarte bine ca o sa fiti nasi!

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Janina am vazut ca ai fost la T..stiam ca o sa-ti placa si ca o sa fie ok...la Iosup cind te duci? Irinadum si Toaca ma bucur ca v-au placut pozicile...Florinini am raspuns mai sus in legatura cu burtica!

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Fetelor acum am luat deja a doua Nospa de azi dimineata...
Am contractii si ma si dor un pic...nu tare.
Deja incep sa-mi fac griji.....
Stiu ca Nospa am voie sa iau maxim 3 pe zi, nu?
Am deja doua luate pe ziua de azi

Toanca si bebe Matei 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Ma bucur mult ca v-au placut pozele!
DANA, succes cu cresa, cred ca este un moment foarte greu pentru orice mama sa stea cateva ore departe de puiul ei, dar odata ce o sa vezi ca-i place acolo o sa te simti si tu bine! Iti tin pumnii sa iasa totul bine si sa-i placa Oanei acolo cu copilasii ceilalti! Imi place ce poza ai ales!
GIOVA, cu masina nu stiu ce sa zic. Intr-o parcare privata ar costa prea mult s-o lasati. Cel mai bine ar fi daca ati cunoaste pe cineva care sta la curte aici sau care are un garaj personal liber. Noi stam la bloc si nu avem garaj nici pentru masina noastra. Te-as fi ajutat cu placere!
CATA, ia fara probleme No-Spa, am citit peste tot ca nu-i face rau lui bebe. Eu am tot luat, mai ales la inceputul sarcinii. Si mie mi se tot intareste burtica si nu e bine sa stam asa! Prietena mea a luat 3 pe zi toata sarcina si are un bebelus de toata frumusetea. Ia fara frica!
TOANCA, incearca sa stai linistita in pat, daca esti la servici invoieste-te si tu azi. Eu stiu ca atunci cand iei No-Spa trebuie sa stai si intinsa in pat. Asa stiu si eu, ca se iau 3 pe zi maxim. Sanatate multa!
21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Din pacate sunt la servici si nu pot sa ma invoiesc pentru ca amandoi sefii sunt in concediu si eu le tin locul.
Tot ce pot este sa incerc sa stau linistita si cat mai relaxata...

Toanca si bebe Matei 20+

Mergi la inceput