Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
tania-z spune:
Toanca ma bag si eu de la mamici de nov-dec, nu de alta, dar am avut probleme asemanatoare. Intr-adevar contractiile nu reprezinta o problema atata vreme cat nu sunt dureroase. Daca apare durerea, insa, este neaparat necesar sa vb cu dr. Ce poti sa faci, pana pleci de la serviciu, este sa iei un Scopantil(Scobutil), care ar trebui sa-si faca efectul intr-o jumatate de ora. Face parte din medicatia antispastica pe care mi-au administrat-o si mie in spital (eu am ajuns acolo pt ca am avut contractii dureroase pe la 19 saptamani, dar 1 saptamana am umblat pe la alti medici, crezand ca sunt alt gen de probleme). Iti doresc numai bine si sa-ti treaca repede.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 24+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
dana_ene spune:
Toanca, eu te-as sfatui sa-i dai macar un telefon doctorului.
Nu astepta.
E mai important bebe, asa ca vezi ce-ti spune si daca zice sa mergi acasa... pai atunci mergi.
Iti tin pumnii si sper sa fii bine
.
Catalina, ce fericiti sunteti in poze. Frumosi si fericiti ! Bianca e o norocoasa cu asa parinti.
Alina, ma bucur ca esti de acord cu poza aleasa.
Sa fiu sincera, tare greu mi-a fost. Am oscilat mult, pentru ca ai niste poze excelente.
Am emotii cu cresa, cu toate ca sunt convinsa ca Oana va fi fericita sa se joace acolo. Este foarte sociabila si n-a fost niciodata o plangacioasa.
Dar eu tot am emotii.... s-o las acolo...
Daniela
(16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Va multumesc fetelor pt. informatii, dar ne-am gandit mai bine si venim cu trenul. In Bucuresti nu e de lasat masina 8 zile.
Sper sa nu-mi ramana gandul la vreun patut sau carucior (hai ca asta e mai usor de carat pe tren) ca innebunesc.
Va aud vorbind de contractii, am aflat si eu cum se manifesta, dar nu am avut asa ceva pana acum. Stiam ca ele apar doar prin luna a 6-a.
Inafara de loviturile lui Marco nu simt nimic altceva.
poze
gio
si bb 20+
utocatalina spune:
Daniela suntem cu adevarat fericiti si ne iubim mult...Bianca ne leaga parca si mai tare, iar Dan este tot timpul cu ochii pe ea...cica sunt si mai apetisanta mai durdulie...cel putin asa zice si face
...Alina ai o burta mare si frumoasa...si vad ca in rest tot slaba esti...eu am pus si in rest, nu numai pe burtica...cite kg ai luat pina acum?? Nu stiu ce sa zic cu No-Spa...mi se pare cind stau intinsa pe spate ca burtica e mai tare, dar nu stiu daca sunt contractiile..eu nu cred si nici nu ma doare...daca o sa ma doara si o sa simt ca alea sunt contractii cu siguranta am sa iau...pina atunci umblu cu el in geanta...Tania ma bucur ca acum esti bine!fetelor am uitat sa va zic..am primit de la verisoarele lui Dan niste hainute pentru Bianca...nu sunt nou noute...dar au fost purtate doar 1 data sau de 2 ori..sunt toate din Germania si sunt superbe...i le-am dat mamei sa le sterilizeze..aporpo ce o sa fac incepind de azi..mama..asistent pediatru mi-a zis dupa baie sa ma frec pe sfircuri cu un prospop umed sa le pregatesc pentru bebe, pentru ca daca nu fac asta cind va suge imi va face rani...daca credeti ca e bine sa faceti si voi asa faceti...eu una asa o sa fac...!A si inca o chestie...ma cam doare spatele...naspa..dar deja ma doare de vreo 2 luni asa ca am inceput sa ma obisnuiesc...ma doare cind ma ridic din pat sau scaun...su noaptea daca dorm prea mult pe o parte ma doare soldul..uff...de cind am venit in Bucuresti am si ceva palpitatii de la caldura...a fost asa de bine sa fiu in august plecata, dar am gasit iar caldura aici si in birou sunt 1000 de grade ca nu avem draperii...incerc sa ma acomodez!
Cafeluta draguta
Bianca
19+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Adriana am vazut si pozele tale..super burtica mica!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
19+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
toanca spune:
Fetelor, o sa plec mai devreme de la servici si ma opresc direct la spital...
Dr. mea e in concediu si nu e nici in tara...
Da, banuiesc ca ma baga si pe mine cineva la camera de garda in seama...
Mi-e asa de teama de nici nu aveti nevoie.....
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Catalina, mama ta te-a sfatuit bine.
Din pacate, sa stii ca eu atunci cand eram insarcinata cu Oana am urmat aceasta metoda (frecarea sfarcurilor), dar tot am facut RAGADE (asa se numesc ranile care se fac la sfarcuri atunci cand suge bebe). N-am sa uit niciodata cum ii curgea Oanei un firisor de sange in coltul guritzei. Ea sugea mititica, dar sfarcul meu sangera.
Insa am avut ambitia sa rezist, cu toate ca aveam dureri de m-as fi suit pe pereti. Durerile astea au fost timp de o saptamana, apoi au disparut si perioada de alaptare a fost una dintre cele mai frumoase.
Exista insa si niste aparatori de silicon pentru sfarcuri in perioada alaptarii.
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
dana_ene spune:
Toanca, iti tin pumnii !
Daniela
ALBUMUL OANEI MARIA
adriana_i_ spune:
Catalina: multumesc ![]()
Cat despre sfatul mamei tale, cred ca o sa incep sa il aplic si eu
, mai ales ca am mai auzit si din alte parti, drept e ca mai ne-autorizate
. Si cum groaza mea cea mare (una din ele
) e sa nu fac rani la sfarcuri cand alaptez, ma pun pe treaba
.
O observatie insa, tot asa din auzite, dar mi se pare logica: nu trebuie frecat prea tare, ca sa nu stimulam zona prea tare, ca cica ar duce la contractii si nu vrem asta. Acuma in ce perioada a sarcinii duce la contractii, asta nu am retinut, dar cred ca oricum paza buna trece primejdia rea
.
Adriana 15+
toanca spune:
Multam mult Dana.
Sper sa nu fie nimic si doar sa ma fi ingrijorat eu aiurea...
Acum vad ca mai m-a lasat, da ce-i drept am si luat NOSPA.
In momentul asta bebeb Matei e agitat;
Catalina, nu stiam faza cu prosopul umed...o sa urmez si eu sfatul mamei tale.
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos