Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
toanca spune:
Voua v-a mers site-ul?
E super naspa, mai ales cand te obisnuiesti cu site-ul....
Abia asteptam sa mearga din nou
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
alina80 spune:
Fetelor, mie nu mi-a mers site-ul vreo 2 ore, adica nu puteam deloc sa intru.
CATA, ma bucur ca ti-a placut burtica! Eu am pus 8 kg. pana acum, dar cred ca numai pe burta. De fapt, in ultimul timp am observat ca si fundul mi s-a mai marit putin. Oricum nu-mi pasa atata timp cat Ayan este ok. Si mie mi se pare ca arati din ce in ce mai bine! Iti prieste foarte mult sarcina, pe bune! Am sa fac si eu chiar de azi chestia cu prosopul pe sani. Mercic de sfat!
TOANCA, sper sa fii bine! Sanatate multa!
Eu de vreo 2-3 ore tot fac mancare. Mai e putin si e gata, abia astept sa pap! Apropo, CATA, tot asa mancacioasa ai ramas?
Abia astept sa vina Gabi de la servici sa mergem la dr.
Va pupic!
21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Cata si mie mi-a zis mama de chestia cu prosopul pt. sfarcuri.
Dar trebuie sa avem mare grija, ca provoaca contractii, vorba Adrianei.
Dureri de spate si eu am de vreo 3-4 zile.
le simt mai ales dim. cand ma trezesc.
In timpul zilei trec.
Oare sunt de la bebe? Imi apasa pe ceva?
Abia pot sa ma misc dim.E groaznic.
Nu a mers site-ul la nimeni, cauza? nu se stie.
poze
gio
si bb 20+
toanca spune:
Faptul ca te "freci" cu prosopul umed pe sfarcuri poate provoca contractii?
De ce?
Pana la urma e indicat sau nu sa facem acest exercitiu?
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
mirela10 spune:
buna burtici vorbarete!
am reusit sa fac rezervarile azi de dimineata si acum mai am sa ma ocup de bagaje si de luat la revedere de la parinti.cam nasol ca se pun pe plans,mai ales mamele...
IRINA nu plec cu BLUE AIR ci cu ALITALIA este o companie italiana mai serioasa.sper sa nu avem probleme,cum tot pica avioanele in ultimul timp...
GIOVA si CATA felicitari pt aniversarile casatoriei!!sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult,toti trei!
si noi am facut pe 23 august 8 ani de cand ne cunoastem si maine pe 30 facem 2 ani de la casatorie!!!ii celebram aproape de cer
!!!
fetelor astazi am primit de la o prietena lucrusoare pt bebe si tareeeeee sunt mici si dragute.iar de la alta prietena am primit un burete de baie in forma de iepuras,care se foloseste inca de la nastere.
pt cele care vor sa pastreze pozele de la ecografii,va sfatuiesc sa le trageti la xerox pt ca este hartie termica care se degradeaza in timp.asa mi s-a spus ,sper sa nu va zic prostii...
IOANA,TEOLINDA ,ANAM,PISOI,BEE SI RESTUL FETELOR mai dati si voi cate un semn de viata!!!!ne e dor de voi!!
MARAKI sper ca esti mai bine si ti-au mai trecut arsurile care incep sa ma cam chinuie pe mine...
uite o floare pt tine si sa-ti fie de bine vopsitul.
VA PUPACESC si ma duc cu treburile mele...nu stiu cand va mai scriu pt ca in spania nu-mi merge netul deocamdata
.o sa-mi lipsiti
mirelutza
19+ si baby-boy
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Denisam spune:
Neatza fetelor, am vrut sa scriu mai devreme dar nu emrgea Dc- de..welcome back Cata si la cat mai multe lucrusoar eprimite, noi am primit dej ajuamte din ce ne trebuei si se apre cao samai primim ceva plus eu niste hainutze de gravida, eu nu am luat inca nimic, desi am pus cred aprox. 6kg, o sa vad maine la medic-Alina ai si tu o burtica maricica si Adriana se vede ca esti mai micutza, dar e ceva burtica acolo![]()
Eu deja visez numai aberatii si colege din liceu cucopii si mai ales cu fete si am primit 99% din rpeziceri ca am avea baiat, cum si pe c ebaz anu se stie, o sa vedem maine, suntem f. curiosi deja, doar o singura pers, ne-a prezis fata pe baza unei metode babesti cu acul, o stitzi?Noi in weekend am fost simbata pe lac pina pe la 3, si seara lenevit-sotul a gatit, uneori ma rasfatat, dar asa e bien in eprd asta , nu iar ieri am facut BBQ cu nsiet prieteni si seara a venit vecina din grecia , am mers la o plimbare.
Aici legat de sfarcuri se recomanda ca incepind cu saptamian 20 sa ii feec si masezi cu o manusa de dus mai aspra, o sa imi iau si eu si o sa ince p de sapt viitoare. Noi vineri vom pleca 4 zile la cabana cu gasca si pe 10 sept- 2 sapt in vacantza inCcaraibe, cred ca o sa fie f. fain ca am ales un resort de vis si vrem sa mergem siin excurisi-mai ales cea cu delfinii.![]()
Giova-felicitari si tie, si numai bine Dana pt Oana la cresa!
Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
paula2003 spune:
Si la mine nu a mers dar nu am intrat in panica, am crezut ca-i retiaua....
Ce mai fac bb vostri?, am meu e un nazdravan si se misca si face tumbe....
Paula
cu Paul 21+
siAlexandra 
Denisam spune:
Mirela- asa e cu fotografiile de la eco nu rezista, hartia de film e sensibila ca si cea de xerox, dar aceea tien mai mult, cel mai bien e sa le scanezi si sa le tzii in calculator..de..Aici un album fain special de bebe este n jur de 15 cad-deci vreo 300-330.000 acolo..Exercitziul pt sfarcuri e bun, contractziile cred ca s eproduc mai incolo cand incepe si colostru si doar dc suntem agresive cu ei.
A si trebuie sa schimb si eu semnatura azi incepem sapt. 19, nu?
Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Burtici cu bebici,
In sfarsit am reusit sa intru pe forum!!! Ce tot are site-ul asta ca in fiecare sapt. face figuri????
Florinini si la mine tot asa este cu burtik,dimineata mi se pare mica iar dupa prima masa se mareste si ajunge un adevarat balon pana seara
Nu cred ca la tine este din cauza fibromului, asa este in sarcina
Irina tu ce mai faci?
Si eu sant tare curioasa cat dureaza starile astea la mine,pe zi ce trece parca sant mai rau
A devenit o adevarata problema mancarii( nu stiu ce pot sa mananc fara sa imi faca rau)Multa lume spune ca daca mananci sarat si acru faci baiat,daca mananci dulce e fetita...eu nu pot nici una nici alta![]()
Giova tot bruneta m-am vopsit
Casa de piatra in continuare
Cred ca puteai sa lasi masina in pasaj la Bucur Obor insa nu mai stiu care sant preturile pe noapte.In rest in Buc. riscul este in toate cartierele, mie mi-au spart masina si in Dr. Taberii de n ori, in Pantelimon,Panduri, Unirea....se intampla in decurs de 5 minute nu mai mult![]()
Toanca si eu am avut contractii de cateva ori si imediat luam No-Spa si treceau.Unele contractii le-am simtit si eu un pic dureroase...Sa ne scrii ce ai facut la spital, tin pumnii sa fie totul bine
Maria28 mercic pt. mesaj
il vazusem![]()
o sa-i trimit un PM gravidutzei
Catalina bine ai venit din concediu
Te prinde mai bine cu cateva kg in plus![]()
Denisa bafta maine la eco morfo
Abea astept sa vii cu rezultatele
Eu ma duc pe 6 sept
Dana eu cand am dus prima oara baiatul la cresa, tare greu mi-a fost pt ca era prima oara cand statea fara mine
Fetele carora nu le-am specificat numele, le pup pe toate si ma gandesc la fiecare din burtici sa fie bine bebelinii ![]()
19+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
alina80 spune:
Si noi am aniversat 1 an de la casatorie pe 21 August. Sampanie am baut doar o gurita si prajituri sau altceva nu am putut sa mananc pentru ca eram plina de urticarie. Oricum, tot ne-am bucurat de eveniment, mai ales ca am realizat ceva in anul asta, un bebe minunat!
CATA, sa poarte sanatoasa bebelina hainutele!
MIRELA, si baietelul tau la fel, sa se bucure de hainute! La multi ani pentru aniversarea de maine! Sa fiti sanatosi si voi si bebe! Zbor placut si sa ajungeti cu bine!
DENISA, mai ai putina rabdare si o sa stii de la dr. ce e bebelusul. Eu nu prea cred in alte preziceri. Important e ca e sanatos si tu esti bine! O sa ai o vacanta superba, iti urez de pe acum distractie placuta!
21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos