Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa bafta maine la eco.
Monica mergem cu trenul, e prea riscant sa lasam masina atatea zile. Avem asigurare Casco, dar doamne fereste de ceva avem pe urma ce umbla pe la pol. si mai ales in Buc.

Fetelor am facut 7 ani, de cand suntem impreuna.Nu suntem inca casatoriti.
Pana vine bebele facem civila si la anul nunta, cu tot tacamul.

Va pupic pe toate.
Plecam acasa. pe maine.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

MARAKI ce sa fac si eu pe aici ca de obicei ma plictisesc prin casa si mai trag cu ochiul la cate o telenovela sau la sport depinde ce prind.Apropos de mancat acru si sarat asta a fost una din "semnele" pentru care am zis de cand am ramas gravida ca e baiat ca nu puteam suporta nimic dulce vroiam doar amar sau acru . Coincidenta sau nu asa a fost pana la urma.
DENISA bafta maine la eco si de abia astept sa ne spui ce este.
Vad ca nu mai e mult si multe fete trec in luna a 6a .
IOANA nu vrei sa ne mai spui nimic sau ai plecat si tu in vacanta?
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor multumesc pt urariel de miine, o sa intru sa va spun cum venim de la control, ca dupa eco merge si la controlul lunar.
Numai bine!Merg sa verific un magazin de copii acuma..

Denisa
19
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

buna
sunt si eu o viitoare mamica de februarie 2006 si am o rugaminte. stie cineva ceva despre dna dr. alina dascalu de la polizu? a nascut cineva cu dansa? as vrea sa stiu din timp cate ceva din experienta fetelor. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu personal evit femeile ginecolog, am o oroare. Daca vrei neaparat la Polizu iti recomand pe Esanu. La el sunt eu si sunt foarte , foarte incantata si ca om si profesional. Daca imi descrii cum arata ca fizic si inaltime pot sa-ti spun eu cate ceva dar altfel dupa nume nu le stiu pe toate si nici cum sunt. Stiu de 2 ca sunt spagare mari si de una ca face mari rateuri. Am sa intreb maine cum le cheama si poate aflu mai multe detalii.

Paulacu Paul 21+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Maraki si eu m-am simtit ieri nasol. Parca am fost o cārpa. Noroc cu prietena mea care m-a invitat la un suc, si am iesit din casa, altfel prevad ca as fi stat lata pe canapea, rugandu-ma sa rezist si sa nu .
Mare stres cu cresa asta, de fapt stresul e al meu si al lui tati, ca Oana ma indoiesc ca va suferi vreun pic.

Mirelutza, pentru aniversarea casatoriei.
Sa fiti fericiti toata viata !

Ati observat cāt de multe am aniversat casatoria in august ?
O fi vreun semn ?

Denisa, bafta la eco ! Abia astept sa ne spui cum a fost.

Toanca, cum te-ai mai simti ?
Ce face nazdravanul de Matei ?

A aparut revista MAMI din septembrie. Are un poster de tip jurnal si un fel de rigla de lipit pe perete, pentru masurarea inaltimii copilului (de la 60 cm la 140 cm).
Dragutz !

Daniela (16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neata fetele, neata bebei!
azi nu ma doare inca nimic, nici capul, nici burta... mare minune! Si am inceput sa visez la concediu (sfarsitul lui sept, probabil Austria!!)
Eu sarbatoresc 1 an de la casatorie pe 15 septembrie. Si BB a facut azi 17 saptamani!
Eu trebuie sa incep sa supraveghez ce si cum mananc pentru ca am inceput sa ma ingras, nu stiu cate kg am luat dar am pus niste sunci pe mine...

J 17 fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor.
Aseara, dupa servici, m-am dus la spital pentru ca nu imi era bine...
M-am dus la camera de garda.
M-a intrebat o asistenta ce problema am si a chemat doctorul de garda.
S-a constatat ca intr-adevar ce am simtit eu au fost contractii, dar ca totul e ok, in sensul ca bebe e bine si colul este inchis.
Trebuie sa iau NOSPA in continuare si daca nu mi-e bine o sa fac NOSPA injectabil....
Probabil ca a fost din cauza oboselii....
Principalul e ca e bine desi imi intrase morcovul rau de tot in .....

alina80 felicitari pentru un an de casatorie.
Si eu am implinit un an pe 31 iulie.

Paula, si eu am medicul tot la Polizu, dar eu sunt la dr. Trailescu.
Poate daca poti te intereszi care sunt cele doua dr. spagare rau si ne spui si noua.

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!
Abia astept sa ne zica Denisa ce este!!!
Noi suntem bine, Marco misca de n-are treaba.Aseara s-a linistit numai cu mana lui tati pe burta mea si asa am putut adormi si eu. Dar de dim. a inceput iar, nu stiu ce face pe acolo, cred ca se intoarce, tumbe, habar n-am, ca de lovit nu loveste.Dar asa frumos se simte la mana, doamne ce minune avem in noi!!!

Toanca bine ca e totul ok. ai grija de tine si nu te mai stresa atat.
acelasi sfat si pt. Dana.

Am primit un mail de dim., asa e de frumos ca m-a facut sa plang.
Cine vrea sa-l primeasca sa-mi scrie adresa de mail pe PM.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Toanca, bine ca e totul ok!

J 17fix

Mergi la inceput