Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Burticilor mai avem un pic si ajungem pe pagina 2 Nu prea santeti active in WEEu nu am prea stat pe acasa,m-am uitat astazi prin magazine si am vazut paltoane nasoale mai largute, astept sa bage la tineret poate gasesc ceva care sa ma tina pana in ianuarie.Am facut adineauri niste poze cu webcamul, sant la albumul aug.05-19sapt.Astazi in magazin mi-a spus o turcoaica ...ca dupa cum ma vede ea am fetita>Nu o cunosteam dar si-a dat si ea cu parerea cand imi studia burta
Mirela imi face rau mirosul de vopseadar nu am incotroastazi am luat doua no-spa ca simteam niste junghiuri la burtik si am vrut sa fiu sigura ca voi fi in regula( am luat pe la pranz si spre seara, nu impreuna )Am mai cumparat si niste papucei grosi de casa pt. bebeam gasit la reducere doar cu 2 euro
O pt. Florinini
Teolinda ce faci>?
Tatiana?
Am specificat fetele care ne scriu mai mult in WE
Va pupacesc pe toate, ma duc la somn

19+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hellooouuuu....nu e nimeni pe aici???

Ma simt foarte rau,pana la ora asta am de doua oriDe la ora 2.30 dimineata nu am mai reusit sa adormAstazi vine socrela sa o pun la treaba
Ana tu ce mai faci ca nu ai mai scris de multa vreme???Poate esti in concediu si nu am tinut eu minte
Mirela drum bun, sa ajungeti cu bine in Spania

19+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki vad ca ai ramas bodyguard pe aici ca altfel ajungeam pe pagina 3. Imi pare rau ca te simti asa tot timpul ma intreb daca oare se vor termina starile astea sau vei merge asa pana la nastere. Ca sa nu mai zic ce curioasa sunt sa vad daca e fata sau baiat.Mirela sper a nu vii cu Blue Air ca am vazut ca au probleme mari pe ruta cu Spania ( ma refer la intarzieri).
Mirinda 2000, Florinini, Alina 80 bine ati revenit si sper ca veti intra un pic mai des.
Maria 28 ce bine semeni cu o gimnasta ( insa nu mai stiu numele gimnastei).
Irina 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna Burticilor!

Maraki, sunt bine si va urmaresc tot timpul! E groaznic ca n-ai scapat de starile de rau! Dar mai ai inca pe atata (sper sa nu te tina starile de rau pana la sfarsitul sarcinii) si te vezi cu comoara in brate!

Ma simt bine si cred ca si Prichindeii sunt bine! Ii simt tot mai des si asa-mi place! Burtica a crescut foarte mult in ultimele doua spatamani (cu Clara aveam asa burta prin luna a 7-8-a). De doua zile o duc pe Clara la cresa sa am timp si pentru mine, dar n-am prea stat pe-acasa, am colindat magazinele si am fost la o "barfa" la colegele de servici.
Ne mai facem tot feluri de planuri pentru amenajarea noului apartament, dar inca n-am ajuns la solutia finala, in fiecare zi mai schimbam ceva. Avem la dispozitie doua saptamani s-o amenajam (si avem ce lucra acolo) si sa ne ducem lucrurile. Timpul e cam scurt, dar speram ca le vom putea rezolva pe toate.

Apropo, de forma burtii, la prima sarcina, toata lumea imi spunea ca e baiat (in afara de doctorita, si, ca Toma - necredinciosul, n-am vrut s-o cred pana n-am vazut cu ochii mei). Pana am nascut, luasem lucruri de culoare neutra, sa se potriveasca si la fetite, si la baietei. Burta imi era mica si tuguiata, iar pe fata nici nu se vedea ca-s gravida.

Burticilor si Bebeilor din burtici!

Tatiana 21+ cu si si
Clara Maria
(31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Monica ,uite un msaj de la " Cat "de la mamici de martie-aprilie ..am observat ca nu ai mai scris acolo si m-am gandit ca nu ai vazut mesajul ,uite l-am copiat pentru tine :
Maraki, ! Am vazut ca esti mamica de ian-feb, bine ai venit pe la noi! Daca mai intri poate ma ajuti si pe mine cu un sfat. Am vazut ca esti din München si eu locuiesc la 100 km de München , in Burghausen (nu stiu daca iti spune ceva) la granita cu Austria. Problema mea e urmatoarea: caut o clinica buna in München pt schwangere pt ca fetita mea de 4 ani a facut "Ringelröteln" si se pare ca m-am infectat si eu.Medicul meu de aici e cam neputincios in fata problemei si vreau sa vin in München. Si eu sunt foarte, foarte speriata pentru bebe si mai suntem si singuri pe aici. Sper sa citesti!
Fetelor eu incep sa ma pregatesc de plecare ,o sa imi fie dor de voi ca nu o sa pot intra pe aici ,dar va doresc multa sanatate si aveti grija de voi.Celor care pleaca in concediu ,sa aveti vreme frumoasa si multa odihna ...ne vedem intr-o saptamana .Va pup ,numai bine!!
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am revenit...suntem bine si a fost superb...maine o sa scriu mai mult...de maine incep serviciu..apropo ...ma chinui sa pun niste poze si nu reusesc...naspa...

Cafeluta draguta
Bianca17+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ha..uitasem sa schimb sapt...acum am facut-o...am pus numai citeva poze....restul incerc maine ca merge rau netul..

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Catalina bine ai revenit asteptam maine sa ne dai amanunte mai multe si bineinteles sa pui noi poze.
Fatelor care ia calciu dintre voi si care ati facut analize pentru a vedea carenta de calciu ca mie mi-a spus aici ca analiza la calciu nu se face ca nu e necesara.
Irina 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Hei Maraki,
Imi pare tare rau ca inca te mai chinuie starile alea de nesuportat. Tare greu trebuie sa-ti fie pe langa ca burat creste si te simti ca balonul sa mai ai si probleme cu vomatul. Paote o sa scapi de ele cat de curand ca esti tare chinuita biata de tine, dar asta este bebelinii nostrii sa fie bine ca noi o scoatem cumva la capat.
Cata, bine ai revenit, ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa, asteptam poze.

Fetelor sa va spun ce am observat cam de 2 zile, am momente din zi cand burta se umfla de sta sa plesneasca, iar alteori dimineata(cam de pe la 5 pana pe la 11,12)parca se micsoreaza, asa o simt eu de fapt ea e acolo. Sa fie oare balonare sau sa fie fibromul meu care incepe sa faca fite(cand se retrage, cand se umfla). Sunte-ti careva cu starile astea ciudate de umflare-dezumflare. Irina tu ca esti mai mare in sarcina ai patit asa ceva?
Abia astept sa merg joi la eco sa vad cum e bebelinul. Azi noapte parca vorbeam cu el si il tot alintam cu baietelul si baietica si dintr-o data parca in minte a sunat:hei dar daca e fetita? Am avut un moment de soc, dupa care am costientizat ca indiferent ce e sa fie sanatos/a, Dumnezeu stie ce e mai bine, chiar daca eu imi doresc beietel, dar si fetita va fi la fel de iubita, asa ca nu stiu de ce ma tot cramponez de beietel.
Voi aveti asemenea scenarii, ma refer la cele care inca nu stiti sexul bebelinului?
Pupicuri

Florinini20+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Catalina, frumoase pozele din vacanta.
Se pare ca a fost tare fain.
Ce face Bianca ?

Tatiana, am actualizat poza ta de pe site. Super burtica .
Spuneai ca o duci pe Clara la cresa. Cum s-a acomodat ?
Si eu o s-o duc pe Oana de joi, de pe 1 septembrie. Am niste emotii...
O sa-mi iau concediu de pe 1 pana pe 7 septembrie, sa o pregatesc si pentru cresa, urmeaza zua ei... Of ! Sunt asa de aglomerata !

Si bebele meu misca, dragul de el.
Abia astept miscarile acelea puternice, din urmatoarele luni.

Am intrat si eu in saptamana 17, uraaaa !

Daniela (16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput