Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
alina80 spune:
Am reusit sa citesc tot ce ati scris in lipsa mea, cateva capitole bune!
Vad ca nu sunt singura care face curse la baie toata noaptea. Am citit undeva ca in primul trimestru de sarcina si in ultimul facem pipi des, dar se pare ca si in al doilea dupa cate vad eu.
DANA, eu asa stiam cu calciul. Adica eu la inceputul sarcinii tot faceam infectii in gat si nu aveam voie deloc lactate pentru ca favorizeaza, si dr. mea era ingrijorata de unde imi iau eu calciul ca nu poate sa-mi dea pastile pana in luna a 7-a. Ca de obicei, fiecare dr. cu parerea lui. Intre timp n-am mai facut infectii in gat decat foarte rar, asa ca am bagat tare cu lactatele.
MARIA, si mie mi-a tresarit burtica o singura data pana acum asa tare, alalteieri. De acum incolo ma astept sa fie tot mai frecventa chestia asta.
Il astept pe Gabi sa vina de la servici sa mergem in oras sa ne mai plimbam si sa cumpar Cartea Bebelusului. As cumpara in fiecare zi ceva pentru Ayan! Mai ales de acum incolo cand incep sa apara hainute groase. Cand ne intoarcem din Turcia o sa cumparam patutul si caruciorul. Am inteles ca pe 23 Septembrie este Baby Expo si vreau sa vad acolo mai multe oferte. Poate imi iau si eu ceva hainute de gravida de acolo, macar o salopeta de blugi.
Va pupic pe toate!
21+
Giova spune:
Ce pacat ca noi ne intoarcem pe 20 din grecia si nu mai putem sta pana pe 22 in Buc. cand e targul.
Aici nu gasesc nici carucior nici mobilier.
Am vb. in Buc. dar nu dau 25 mil. pe o comoda si un patut, e drept mobilier italienesc, dar mult prea scump.
Plecam si noi acasa.
Fetelor v-am pupacit.
Aveti grija de voi si de bebei, sa va odihniti si sa ne auzim luni cu forte proaspete.
Weekend placut!!!!!!!!!
poze
gio
si bb 20+
J G spune:
Da, chiar ca trebuie sa mergem la BabyExpo... O sa fie frumos de tot!
Fetele plec in seara asta spre Sinaia, deeci ne mai auzim luni! Iar am crampe, sper sa fie ligamentele si nu altceva!
J 16+
maraki spune:
Janine cand te doare burtik si simti ca se si intareste atunci sa iei no-spa,eu de 3 zile tot am avut burta intarita si am luat .Daca nu se intareste cred ca e ok( din cauza ligamentelor )Distractie placuta la munteeeee!!!!
Maria felicitari pt. miscarile bebeului
Am raspuns atat de tarziu pt. ca zilele astea nu m-am simtit bine si doar am citit pe forum.
Alina super siteul cu semnificatia numelor![]()
Giova la noi ca la nimeni....de ce sant mai scumpe decat in multe alte tari nu pot sa gasesc o explicatie...sant romanii mai bogati????
Fetelor eu sant cu vopseaua in cap
Bine ca am scapat de o grija![]()
Denisa nu mi se pare ciudata situatia mea pt. ca v-am scris ca mai am o prietena in 7 luni care inca se simte la fel de nasol
Tare sant curioasa daca e fetita dupa simptomele care le am
Pe tine eu te vad cu baietel![]()
Felicitari burticilor care au aflat sexul bebeilor

19fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mirinda2000 spune:
buna burtici !
am o intrebare ce vitamine luati ? materna sau elevit ?
de la farmacie si med de fam. mi-au recomandat elevit ,cica e mai nou si mult mai testat ;dar nu am mai auzit la nimeni ,pe cand de materna stie toata lumea !
si inca una :cum sunt contractiile ? cum se simt ? eu am avut niste crampe ciudate , f. joase , puternice ca a trebuit sa ma asez
!dar au fost scurte .30sec..
toate burticile !!!
mirinda
(14+)si
mihaela
Florinini spune:
Janina,
Ai grija cu frisoanele asa dintr-o data si mai ales noaptea, masoara-ti temperatura.
Eu inainte de a face infectia la rinichi, cam cu vreo 2 saptamani, m-a apucat din senin o tremuratura si un frig(asta tot noaptea), desi afara era foarte cald. Nu am dat importanta, iar peste cam 2 saptamani au inceput durerile de burta si de spate si in cam 3 zile m-am internat in spital. Bea cat mai multe lichide cu putinta cel putin sa nu lasi ca microbii sa se urce la nivelul rinichilor asat in cazul in care semnalul cu frisoanele ar fi fost dat de o infectie urinara. De la cea urianara la problemele renale nu mai este decat un pas.
Nu vreau sa te speriu, dar mai bien un sfat sa te feresti decat sa o patesti asa cum eu am patit-o
.
Te pupic.
Va pup pe toate fetele si ma bucur ca sunteti santoase cu bebelini grasuni in burtici. Eu pe 1 sept. merg la eco morfologica, abia astept si sper sa aflu atunci si sexul bebelinului
Florinini
19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
AYUMI spune:
Buna dimineata, fetelor.Azi m-am trezit cu forte proaspete pentru ca bebelul a fost foarte cuminte azi-noapte si am dormit foarte bine.
IRINA,m-ai intrebat cum se procedeaza aici;mi s-a facut,pana acum,cate o eco la 4 saptamani.
Si un lucru interesant:aici lunile de sarcina nu se calculeaza ca in Romania.Desi fiind in saptamana 19 tocmai am intrat in luna a cincea,aici am intrat in luna a sasea deja.O sarcina are zece luni.
Nu mi s-a impus nici o restrictie de la mancare si nu mi s-au dat vitamine.Mi-au spus ca sunt foarte sanatoasa si copilasul va lua vitamine din corpul meu.
http://community.webshots.com/user/ayumi118
irinadum spune:
Merci mult Ayumi eram curioasa sa vad daca peste tot e la fel. Si eu as vrea sa merg lunar sa fac eco insa nici vorba acum chiar ma intreb ce o sa imi faca in septembrie la control daca nu imi face eco.
La cate vezi pe net ca se intampla parca intri un pic in panica si te gandesti ca tot mai bine e eco lunar dar in fine oi vedea eu cum il pacalesc pe doctor.
Irina 22+
mirela10 spune:
buna burtici dragute!!
MARAKI,iar te faci frumoasa?dar mirosul de vopsea nu-ti face rau?sper sa termini operatiunea cu bine,si sa-i placa bebelului
!
fata
MARIA interesant sfatul tau cu uleiul.eu deocamdata mi-am luat vitamina A uleioasa,dar nu am folosit-o,ca nu prea imi sta gandul la asa ceva...
J G si eu te sfatuiesc sa iei NO-SPA la durerile de burtik,dar ar fi bine daca ti-ai face totusi macar un sumar urina,sa vezi daca iese infectie,ca sa excluzi grija asta.
ALINA bine ai revenit,ne-ai lipsit mult!
eu nu prea am dormit bine azi noapte si sunt cam stresata ca nu reusesc sa-mi fac confirmarea la rezervarea biletelor de avion...sun in disperare de ieri dimineata la 5 -6 nr de telefon dar nu raspunde nimeni.si parca vad ca-mi zice luni ca am sunat prea tarziu,pt ca se pare ca in weekend nu au program.sunt cu cumparaturile pt plecare pe ultima suta de metri si cu vizitele la fel.adevarul este ca m-am cam obosit pe aici,si nu mai zic ca ajunsesem cu nervii la pamant din cauza socrului meu temperamental...dar trece si asta...
va pupic dulce pe toate si sa papaciti bine!!!
mirelutza
19+
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
alina80 spune:
BUNA FETELOR!
MIRELA, merci pentru primire!
Si voi mi-ati lipsit mult de tot! Nu te mai stresa, o sa iasa totul bine cu biletele de avion
. Ai grija de tine! Mie mi-e teama de nu mai pot de calatoria cu
.
Ma bucur ca v-a placut site-ul cu nume.![]()
Eu m-am trezit dimineata cu o ameteala destul de nasoala care nu mi-a trecut nici acum. Nu stiu ce-o insemna asta, dar din cate am mai citit este ori lipsa de Calciu ori de Magneziu. Cu Magneziu nu prea am ce masuri sa iau ca ma doare stomacul de la Magne B6 si n-am mai luat de 2 luni deloc. Oricum, ma duc luni la dr. sa-mi dea o hartie ca pot calatori cu avionul si o intreb eu atunci ce si cum.
Am cumparat aseara Minunea in bleu, carticica aceea a bebelusului in care lipesti ecografiile, mai tarziu pozele lui si unde notezi diverse momente din viata lui. E foarte misto, dar aveam impresia ca e mai stufoasa. Am mai luat si Mama si copilul, scrisa de sotii Capraru, mi-a recomandat-o toata lumea.
Va pupic pe toate!
21+