Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Bee spune:
Buna fetele. Ma bucur sa va vad optimiste si increzatoare!
Eu una de 24 de ore am luat-o razna, dar norocul meu e ca am langa mine nishte oameni suficient de normali care sa aiba grija de mine. Si speram ca o sa fie totul bine. Fetitza mea e foarte jucausha shi agitata si ma loveshte de-mi sare burtica! Si eu ma tot minunez, ca doar nici ea nu e foarte mare si nici eu tocmai slabutza!
Raluca felicitari pentru Fetitza!
. Curand ii ajungem din urma pe baietzei!
Maria, eu am avut dureri de cap groaznice si mi-au trecut de ceva vreme, dar am fetitza, deci nu e o regula!
Janina, sa shtii ca o perioada am avut si eu mari dureri de burta si dupa o vreme am constatat ca erau ligamentele. Acum e mai bine! Ligamentele nu mai dor atat de rau, daca nu stau foarte mult in picioare! A si sa fi atenta la vreo infectzie urinara! Sa nu faci ceva de genul asta, mai ales ca suntem predispuse la asta acum.
Vacantza placuta fetelor, ca shi eu una o intind putzin din Bucureshti (noi nu mergem decat pe malul Marii Negre, vreo 3 zile).
Bee
21 +
si Fetitza
ralirali spune:
Merci mult, Dana si pentru poze si pentru indicatii.
Esti o draguta si intotdeauna prompta.
Pozele sunt superbestiale, o sa plastifiez cateva si o sa le pun in camera de bebe cand o sa fie gata; asta daca ne lasa tati sa cumparam una alta pentru bebe ca e atat de superstitios incat nu vrea sa cumparam nimic.
Cu PM m-am invartit pe la profil personal, dar nu am reusit nimic
.
Maria, merci de sugestie, e foarte frumos Antonia, dar am un sot tare pretentions 
. Ne-am oprit la Anastasia Ioana, la acest nume ne tot gandim de la inceputul sarcinii. Daca era baiat stiam: George Sebastian si cu diminutiv Bas sau Seba. Anastasia ne place foarte mult, dar nu gasim diminutiv. Ei, ne descurcam noi
.
Ralu 20+
Eu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Fetita bebe: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
alina80 spune:
Fetelor, un site complet cu nume, din mai multe tari, inclusiv cu semnificatia lor daca este cazul, este: behindthename.com.
Aici am aflat si eu ca numele meu inseamna in limba araba nobil.
Sper sa le ajute pe cele care inca nu au gasit nume pentru bebelusi!
Pupici!
21+
maraki spune:
Buna fetelor,
Ralu diminutivul de la Anastasia la greci este Nasia![]()
Ioana La Multi Ani
sa fii iubita si sa aveti un copil sanatos, destept si frumos care sa va umple de bucurii
Alina bine ai revenit pe forum
Pune pozici noi sa vedem cat ti-a crescut burtik![]()
Nu mai tin minte cine ma intreba ce fel de sirop i-au pt. stomac...se numeste Gaviston( am trecut deja la 2 lingurite pe zi de la 1 pt. ca am arsuri foarte mari si nu le mai suport
) Vomex de la 2/zi i-au 3 pt. ca imi este din ce in ce mai greu![]()
Giova si eu am remarcat ca ai slabit de cand esti gravi
Important este sa fiti ( tu si
) sanatosi
Mie o sa imi trebuiasca timp sa dau jos kg care le-am luat in sarcina
Am uitat cine a visat ca face sex cu Mugur Mihaescu

Numai cu Garcea nu te visai

ca sa nu spun Leana
Fetelor zilele astea ma duc prin magazine sa vad daca au bagat ceva hainute groase de gravi( imi trebuiesc bluze si neaparat haina pt. ca ce am le pot purta doar descheiate la nasturi)
Ayumi iti doresti fetita
dar indiferent ce sex are tot papusica o sa iasa,mie imi plac foarte mult copiii asiatici
Parca sant niste papusele vii![]()
Giova unde va duceti in Creta?
Astazi ma voi vopsi la par ca am deja o luna de la ultima culoare
Fetelor acum o ora am
si desi am luat antivomitiv si sirop pt. stomac iar am stari de
arsuri, ameteli....Cu mancarea devine o enigma
nu stiu cam ce as mai putea sa mananc fara sa imi faca rau...nu prea mai am alternative![]()
Astazi am implinit 19 saptamani Uraaaaa 

Aveti grija de voi, un We reusit cu simptome usoare tuturor gravidutzelor
19fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Mult ati mai scris.
m-am intors de la dentist. mi-a lipit la loc coronita, dar 4 ore nu am voie sa pun nimic in gura, pana la 6.30, am noroc ca o ora a trecut.
Si eu am intrebat pe aici prin magazine, de haine de gravide, dar nu au aparut inca, cele groase. Cica pe inceputul lunii sept.
Monica in Creta, dar nu mai stiu statiunea ( Groves?), iti spun mai exact sapt. viitoare, cand mergem sa achitam tot.
poze
gio
si bb 20+
maraki spune:
Giova ca sa poti vedea toata Creta iti trebuie o luna la dispozitie
Daca aveti ocazia si este aproape, poate ajungeti la plaja Vai unde este padure de palmieri pe plaja
Este foarte frumos
Eu am fost la Hersonissos, Agia Pelaghia, Agios Nikolaus,Ellounda, Iraklion( la Iraklion sa va duceti sa vizitati Castelul Castro, ies niste poze superbe acolo )Cred ca abea asteptati sa ajungeti acolo
Ma bucur ca ai rezolvat problema cu dantura
19fix
Monica
J G spune:
Alina, super situl cu numele... si eu ma gandesc la un nume de fetita... si inseamna razboinic, e bine!
J 16+
Denisam spune:
Buna Burtici,
Vad ca toata lumea e in general bine, Giova in Creta si e fain, am fost 2 weeks is am si vizitat si am stat si la plaje diferite, merita, am vazut si Atena, Salonic, meteora cu Delphi.
Monica-imi pare rau ca nu trec starile de voma, e cam ciudat, dar de..
Irina, mersi de intrebare, suntem ok, cam obositi, asteptam ca weeekendu viitor sa mergem la cabana cu gasca 4 ziel si apoi pe 10 sept vrem sa plecam in concediu 2 weeks- ne-am razgandit de la St. martin, cred ca vom mai merge again dupa 2 ani in Domincana, la unresort meserias si de acolo vom lua si cateva excursii, dar in principal sa ne bucuram d eplaja, innot, mincare si relax-ca sotu meu a devenit f. grijuliu.
Mi s-a ghicit aseara cu o metoda ca cica as avea fetita
, o sa vedem marti.
Pupicei acuma!
Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
quote:
Originally posted by maraki
Giova ca sa poti vedea toata Creta iti trebuie o luna la dispozitieDaca aveti ocazia si este aproape, poate ajungeti la plaja Vai unde este padure de palmieri pe plaja
Este foarte frumos
Eu am fost la Hersonissos, Agia Pelaghia, Agios Nikolaus,Ellounda, Iraklion( la Iraklion sa va duceti sa vizitati Castelul Castro, ies niste poze superbe acolo )Cred ca abea asteptati sa ajungeti acolo
Ma bucur ca ai rezolvat problema cu dantura
19fix
Monica
mersi de informatii.
Sa speram ca in astea 8 zile sa vedem si noi ceva, chiar daca nu ne vom deplasa toata ziua.
Denisa abia asteptam sa plecam. Numar zilele care mai sunt.
pozegio
si bb 20+
Maria28 spune:
Monica eu te intrebasem cum se numeste siropul ,ma bucur ca ti-ai amintit de intrebare ...mult sa mai scris de cand am postat eu acolo ![]()
Denisa cum ti s-a ghicit ...mor de curiozitate ,zine si noua 
Si eu am sa fiu plecata toata saptamana viitoare ,facem un tur al tarii ,sper sa ajungem si la mare ,doar sper ![]()
Ass ,si am uitat sa va spun ce mi sa intamplat ieri dupa ce m-am trezit ,am simtit cum imi sare burta de 4 ori in sus ,a fost chiar sub buric ...am fost asa bucuroasa 
pupici
14fix