Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna dimineta fetele !
Ralu ,eu tot la Badea am ramas ,la fel ca si tine am auzit numai lucruri bune despre ea ,in schimb nu am avut sansa sa vorbesc cu nimeni care sa fi nascut cu ea .Tu esti la Podasca ?..nu mai stiu sigur Uite un nume foarte frumos de fetitza ,care mi-ar fi placut sa-l pun ,dar e fetitza unor cunostinte ..si nu vreau sa ofensez pe nimeni ...Antonia !
Alina ,bine ai revenit ,ma bucur sa aud numai vesti bune despre tine si de bebe .Hmm cu semanatu e cam greu ,chiar si dupa ce ai sa-l ti in brate ,..uite cumnatamea a nascut un baiat ,era mic ,rosu si toata lumea zicea ca va semana cu ea ca avea parul negru ,acum e blond tot si cu ochi albastrii ca tatsu' .Si se mai zice ca daca e baiat seamana cu mama si daca e fata seamana cu tata ..he hee ,a lu cumnatamea e leit taicasu .Asteptam pozicile cu burtica
Anda ,fa plimbari cat mai multe nu neapart lungi ca cine stie ,obosesti prea tare .Eu ma gandeam sa nu mai folosesc liftu ,dar stiu eu ...sunt obisnuita prost Anda sa ai un weekend cat mai placut si vreme frumoasa
Ayumi si eu tot fetita imi doresc ,dar fie ce o fi ca in ultimul timp nu imi doresc decat sa il tin in brate mai repede ,sa fie sanatos sau sanatoasa ca restu nu mai conteaza .
Daniela ai grija de tine ,cand am inceput sa citesc m-am speriat am crezut ca ai cazut jos ,tu nu iei vitamine deloc ?
LA MULTI ANI Ioana ,cam cu intarziere ..dar ma bucur ca ai petrecut bine acolo ..multa sanatate si tot ce iti doresti .
Eu l-am simtit pe bebe ieri ,au fost 4 sarituri chiar sub buric ,asa m-am bucurat
JG cred ca durerile de burtic pe care le ai avut ,daca spui ca sa intamplat pe cand aveai frisoane e de la frig ,burta se strange si te doare ..sper sa fie bine si sa nu mai ai dureri .
Gio si eu am tot imbracat cateva masele ,mie mi-a dat o explicatie doctoru ..cica ar fi de la numarul de oxidanti care sunt in metalul respectiv ,partea care e lipita prin adeziv de dinte ..cica daca numarul lor e mic atunci cu bucata respectiva vor fi probleme .Nimeni nu stie cati oxidanti sunt sau nu ..e chestie de noroc ,eu am patit-o ..numai cand eram pe drum ..off nimic nu am mai mancat pana am ajuns in Brasov sa imi puna coronita inapoi ...Bine ca la tine sa intamplat acum si nu in concediu ca ar fi fost mare pacat .
pupici la toate fetele
[gravi ]14 fixxxxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA FETELOR!
Eu am petrecut o seara cam nasoala ieri: dupa ce pe la pranz stateam pe vine si m-am dezechilibrat si m-am cam lovit cu piciorul in burta, aseara s-a gasit Gabi sa se urce in pat pe partea mea, peste mine, si m-a lovit cu genunchiul in burta. E adevarat, nu m-a lovit tare, dar a fost de-ajuns sa-mi fac eu scenarii. Nu pot sa zic in cuvinte ce crize de nervi am facut, ce a fost la gura mea si , mai ales, ce ingrijorata am fost. Am sunat-o pe dr. dimineata si a inceput sa rada, a zis ca sunt gravide care cad pe burta si nu se intampla nimic, ca bebelusul e protejat. Asa sunt eu, trebuie sa-mi fac tot timpul griji din ceva. Si ca sa fie seara completa, am uitat sa va zic ca inainte de chestia asta, am incercat sa prestez pentru prima oara de cand sunt insarcinata si a fost groaznic, nu mai incerc, mi-e clar ca n-am sa fac sex pe perioada sarcinii, asta e.
JANINA, in Turcia plec pe 4 Septembrie. ANDA, merci, sper si eu sa fie un zbor safe, mi-e tare teama. Distractie placuta la socri, sa te relaxezi si sa pe odihnesti.
DANA, intr-adevar, burtica a crescut, dar tocmai m-am uitat la pozele GIOVEI si, desi avem amandoua baietei, mi se pare diferita forma burtii. Deci clar nu e nici o legatura intre forma burtii si sexul copilului. Am sa fac azi niste poze cand vine Gabi.
GIOVA, apropo, ai o burtica mare, mare si tu!
DANA, ai grija de tine. Eu stiu ca nu poti sa iei suplimente de calciu pana in luna a 7-a. Sanatate multa!
JANINA, noaptea trecuta chiar a fost frig, si eu m-am invelit mai bine. Ai grija cu durerile de burtica, ia No-Spa. Intreba dr. ca s-ar putea sa te doara si din cauza fibromului si sa fie normal in cazul tau cu durerile astea. Nu te mai ingrijora!
MARIA, si mie mi se pare cam aiurea cu semanatul asta, dar cred ca nu ne putem abtine sa ne gandim la asta.
Cu visele erotice stau prost, n-am cu ce sa ma laud, ca ultimul lucru de care-mi arde in perioada asta este sexul, fie el si cu Brad Pitt.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Maria, iau si eu Materna inca de luna trecuta, dar tot nu e suficient.
-----------------
Alina, eu am luat si la prima sarcina suplimente de Calciu din luna a 4-a si chiar asa la analizele din ultimul trimestru de sarcina stateam foarte prost cu calciul. Bebele consuma foarte mult.

Stai linistita cu loviturile. Ai vazut ca si dr. ti-a explicat ca bebe e foarte bine protejat. Gandeste-te numai la lichidul in care inoata acolo.
-----------------
Am vorbit cu dr. de familie si mi-a spus sa trec pe la ea sa-mi dea suplimente de Calciu si de Fier.
Dar nu stiu cand o sa reusesc sa ajung, sunt foarte aglomerata. Sper sa apuc sa-mi fac timp.
-----------------
Sambata viitoare am mare petrecere in familie, implineste Oana 2 anisori. Trebuie sa ma ocup de toate.
In plus, pe 1 septembrie incepe si cresa, mai am cumparaturi de facut, sa-i croiesc o traistutza...
-----------------
Raluca, ai o burtica mare si frumoasa . Arati foarte bine !
-----------------

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Ralu felicitari pentru fetita, sa fie intr-un ceas bun.
Merci pentru raspunsurile voastre. Voi luati materna sau alte suplimente ?
Concediu placut pentru cele care pleaca in CO.
T Ioana - tu esti din Constanta? (eu sunt din Mangalia) .

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Dana mie aici mi-au zis ca nu se ia calciul impreuna cu fierul si in plus calciul se ia mai tarziu. Asta in conditiile in care mie nu mi-au dat nimic sa iau au zis ca doar din luna a 7 a parca o sa refac analizele si daca e nevoie abia atunci fier dar calciu nu .
Alina ma bucur ca ai revenit cu vesti bune si mai ales distractie placuta in vacanta.
Ioana la multi ani pentru ziua ta si poate ne mai dai amanunte cand faci eco ( nu de alta dar cum suntem aproape la fel cu dpn sunt tare curioasa ca eu aici mai fac doar o eco inainte de nastere si mi-ar place sa stiu tu ce mai faci).
Ayumi ti-am zis ca stiam eu ceva ca intr-una din tari ai voie doar un copil insa nu mai stiam asa sigur insa la mine in cap japonezi ,coreeni, chinezi sunt cam pe acolo toti .Nu ne-ai povestit niciodata cum se procedeaza la voi ma refer la cate ecografii faceti , cate controale sau ce obiceiuri mai diferite de noi sunt.
Fetelor eu de cand am ramas insarcinata imi tot amorteste piciorul stang cans stau intinsa mai ales( uneori si noaptea in somn). Voua vi se intampla?
Maraki, Denisa toate bune?
Irina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Dana, eu nu iau calciu deocamdata dar iau fier, pastilele se numesc Sorbifer Durules, fe+vitC. Le poti lua de la farmacie, si iei una pe zi.
Sa stiti ca inca ma cam doare burta, am luat no-spa de dimineata dar nu a cedat.

J 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Buna J G, si scuze ca ma bag.Dar medicul meu m-a pus sa iau Magne B6 (pe linga altele)...sau MagneLact...varianta romineasca de doar 120.000 lei.De cind iau ma simt mult mai bine!
16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare! Am reusit sa intru si eu in sfarsit pe ziua de azi, am o zi infernala la munca.
Merci pentru felicitari tuturor si va doresc din suflet sa aflati si voi numai vesti bune despre bebeii vostri.
Dana, merci pentru poza, dar pozele cu burtica sunt puse acolo numai provizoriu pentru ca sunt facute cu telefonul si rezolutia nu e buna deloc. Poti sa imi trimiti pe orice adresa, le accesez pe ambele, dar daca sunt foarte mari, iti dau adresa de business pe PB, doar sa imi spui. Imi pare rau pentru caderea ta de calciu, dar ai mare grija cu suplimentul de calciu, am cititi ca provoaca contractii. Incearca sa papi oua si lapte, dar nu ca mine cu pepene .

Maria, iti urez bafta cu doctorita ta, da eu la Podasca sunt si e bestial.
Irina, amortirile sunt frecvente in sarcina, apasa bebe pe nu stiu ce vase. Eu iau Tarosin si MagneB6 si de doua zile nu mai am mana asa de amartita, dar nici nu mai dorm deloc pe dreapta.
Fetele, eu nu reusesc sa imi acitvez PM-ul, please help.

Ralu 20+
Eu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Fetita bebe: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Raluca merci pentru raspuns .Ralu stiu ca la mesaje private trebuie activata casuta unde scrie "activeaza mesajele private". Incearac sa intri ori in mesaje private optiuni ori in porfil personalm numai stiu exact unde. Si eu stiam ca in sarcina calciul provoaca contarctii.
Dana uita-te un pic pe mamici noiembrie -decembrie la ultimele doua pagini caci e o mamica acolo care explica foarte bine care e treaba cu calciul si fierul ( lavi 02 cred).
Irina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irina, mersi pentru pontul cu explicatiile date de Lavi02.
Am citit, da, interesant !
O sa discut problema asta cu dr. mea de familie.

Raluca, ti-am trimis pozele pe adresa de Yahoo.

Pentru PM incearca sa urmezi pasii acestia (sper sa functioneze):
- da clic pe butonul Mesaje private din stanga ecranului (zona de butoane albastre)
- o sa descoperi alte butoane, da clic pe Options
- bifeaza optiunea Activeaza mesajele private

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput