Mamici de ianuarie-februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTELOR!
Gata, au plecat rudele! Mi-a fost tare dor de voi! Am de citit nu gluma, ati scris o gramada!
Abia asteptam sa intru sa vad ce ati mai scris, cati baietei, cate fetite...Vad ca au mai aparut totusi si fetite. Felicitari tuturor si sa aveti bebelusi sanatosi!
Eu am facut marti echo morfologica si Ayan e sanatos tun, multumim lui Dumnezeu! Am avut niste emotii! Am tremurat ca varga tot timpul “evenimentului”, de m-a intrebat doctorul de cateva ori daca ma simt bine. Si Gabi a fost emotionat cand l-a vazut. A fost frumos, ca l-am vazut mult mai clar, dar a fost si stresant pana ne-a zis dr. ca e totul bine. Acum ne mandrim la toata lumea cu inregistrarea video! Ayan sugea degetelul, se freca la ochisori si se s-a miscat in continuu, desi eu nu simteam ca se misca. Am inceput deja sa ne dam cu parerea cu cine seamana, eu zic ca seamana cu Gabi, iar restul lumii zice ca seamana cu mine!
Acum il simt mai bine cum misca, mai puternic. Burtica a mai crescut, mai fac niste poze zilele astea.
In rest nu am facut mare lucru, m-am plimbat, m-am odihnit si abia astept sa plecam in Turcia, desi mi-e cam frica cu avianele astea care se tot prabusesc.
Am primit hainute frumoase de gravida, cateva costumase pentru Ayan, sosetute, biberoane, paturica. Toate sunt superbe!
Va pup pe toate!
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Seara buna, fetele
RALU, felicitari pentru fetita, ma bucur pentru tine, sa-ti traiasca!
MARIA, nu stiu ce sa zic cu durerile astea de cap, si eu am auzit ca sunt mai frecvente la mamele de baietei dar nu e o regula, cred, o depinde de hormoni, cine stie.
ALINA, bine ai revenit, sa poarte bebe al tau sanatos hainutele primite si sa ai un zbor safe pana in Turcia.
MARAKI, tu ai vise erotice cu Cristian Tudor Popescu, dar eu am avut acum vreo 3 luni cred cu Mugur Mihaescu de la Vacanta Mare, asta ca sa vezi la ce imi sta mie gandul in subconstient p-acolo!
Eu si sotul ne-am intors de la plimbare, am facut o plimbare de vreo ora pe jos, ca am inceput sa ne pregatim pentru nastere si am zis ca sa facem miscare cat mai multa. Asa ca acum mi-e foame, normal, mi-am pus sotul sa faca ceva bun si fara calorii, am subliniat! Asa ca sa vad de ce e in stare.
Maine plecam la socri la Ploiesti si o sa stam pana duminica sau luni asa ca nu mai am de unde sa intru pe net, ca socrii nu au calculator, parca vad ca se mai fac vreo 4 capitole pana vin eu. Dar abia astept sa va citesc.
Asa ca pupici voua si bebeilor si sa aveti un week end minunat.
Anda si bebe Mark 20+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

ANDA ce haioasa esti!Vise erotice cu Mugur Mihaescu!!!
Acum m-am trezit si eu;cu o mare durere de cap.Citind ce ati scris,probabil ca voi avea baietel,desi imi doresc enorm o fetita.
Cand am fost saptamana trecuta la eco,doctorul nu mi-a spus sexul copilasului;eram in 17 saptamani si cateva zile.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ayumi la voi nu aveti voie decat un copil sau am luat-o eu razna de tot la ora asta? Scuze daca bat campii .
Irina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ba da,irina.La noi ai voie sa faci cati copii vrei.Insa natalitatea e in scadere.Un singur copil ai voie sa faci,probabil,in China.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

WOW ! Ce de noutati !

Raluca, pentru fetitza ! Ma bucur pentru tine.
Pe ce adresa de mail vrei sa-ti trimit pozele ?
Am pus pozele cu burtica ta pe site.

Paula, imi place ca ai ales numele de Paul pentru puiul tau. Foarte frumos !
Am adaugat numele lui.

Maria, Doamne, cat esti de frumoasa .
Am adaugat si poza ta si linkul catre album.

Alina ! Abia astept sa-ti vad pozele. A crescut burtica si mai mult, asa e ?
Bine ca Ayan e sanatos tun, felicitari.

--------------------------
In dimineata asta am avut o experienta foarte neplacuta.
Eu lucrez la consiliul judetean. In dimineata aceasta a avut loc o sedinta a consiliului. Noi, cei de la serviciul informatica, filmam sedintele (transparenta informatiei publice). In general eu filmez.
Dar azi am avut o cadere de calciu. In timp ce eram in mijlocul salii si filmam, am simtit ca imi pierd cunostinta, am realizat ce mi se intampla, n-am mai vazut nimic, am inceput sa transpir abundent si mi-era teama ca o sa cad jos.
M-am tinut de trepied si timp de cateva secunde-minute (nu stiu...) am fost dusa.
Noroc ca mi-am revenit si ca sedinta era pe sfarsite.
Acum sunt bine, am mancat niste zahar, dar asta inseamna ca neaparat trebuie sa iau niste suplimente de calciu.
Am mai patit asa ceva si cand eram insarcinata cu Oana, dar atunci eram prin luna a 7-a.

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mirela draguta multumesc mult pentru urari! Abia azi am citit mesajul tau ca ieri nu am avut timp ca m-am sarbatorit pana noaptea tarziu. Cel mai frumos cadou l-am primit ieri dimineata cand m-am trezit si langa mine in pat statea ....MAMA (venita in dimineata respectiva de la Constanta, ca doar o data face puisorul ei un sfert de secol)
Bebe al meu a fost cel mai agitat! Au fost nasii la noi cu baietelul lor de 1 an si 8 luni(care la 22.30 a adormit), niste prieteni cu un baietel de 7 luni jumate care a adormit la 23.30 si bebe a meu a stat treaz pana la 2, cand s-a culcat mami a lui....parca a stiut ca e ziua mea, dragul mamii, si a sarbatorit in felul lui (prin intoarceri, rasuciri si ciocaneli)
Pup fetele gravidoase si puiuti mici si harnicuti din burtici!
Ioana si 22+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neata fetelor!

Dana, ai grija de tine, ia calciu!
Ioana ma bucur ca ai petrecut bine de ziua ta, dar ce mica esti, 25 de ani! Ce frumos ca a venit mama ta a te vada. Maica-mea e fericita de cand stie de BB, cred ca este unul dintre cele mai frumoase lucruri din viata ei.
Alina, cand pleci in Turcia?
Eu m-am trezit azi-noapte ca imi era frig rau de tot (aveam frisoane) si a fost forte neplacut. si ma durea si burta, nici pana acum nu am inteles de ce am durerile astea de burta.

J 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!
Si noi plecam pe 13 sept. in Creta, hotel de 4 stele.
Plecam de pe Otopeni, dar si eu ma gandesc cu groaza la toate avioanele care au picat.

Eu vise erotice am avut, dar numai cu Clau, chiar la inceputul sarcinii ma visam cu fosti iubiti. va dati seama? daca ar stii al meu.....

Hai sa va spun ce am patit si eu ieri: in partea dreapta sus, am imbracate in portelan un dinte si 2 masele.
de vreo luna tot am simti ca se misca in spate la ultima masea ceva.Am zis doamne sa nu se dezlipeasca!!!
si ieri ata l-am miscat cu limba si pe urma cu degetele ca m-am trezit cu cei 3 dinti de portelan in mana.
Azi merg cu o colega la un dentist sa vedem sa mi lipeasca la loc.
Bine ca lucrarea de dedesubt e ok, cel putin asa sper eu, si numai lipiciul ala a fost de vina, ca s-a dus.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Paula, numai bine Alexei . Insanatosire rapida !
Iar pentru tine si bebe Paul multi pupici !

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput