Mamici si bebelusi de iulie - august (89)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
Tot eu, mami de noiembrie.
Am venit sa va incurajez cu alaptatul 100%. Odata ce introduci laptele praf sau orice alt lichid iti scade secretia lactata. Din experienta mea si din teorie. Ceai n-are nici un sens sa-i dati, iar zahar sau alt indulcitor oricum nu e indicat pana la 1 an.
Mamini, fii tare. Se aduna depresia post natala cu toata suferinta pe care ai avut-o (am mai citit din cand in cand pe la voi). Dar daca depasesti momentul si continui cu lapticul o sa vezi ca in curand alaptatul devine o placere. Ideal ar fi sa renunti la biberon si sa o determini sa suga direct.
Nu fiti disperate cu colicii. Foarte multi copii au si pe la 3 luni trec. Nu se stie exact cauza, nici nu se stie exact daca e o chestie in burtica sau doar e o problema de adaptare la noul mediu. Si noi i-am trait 3 luni la fetita noastra si nu credeam ca or sa se mai termine! Dar s-au terminat.
Scuze daca v-am deranjat cu sfaturile mele, o sa vad eu peste 2 luni cum le aplic la fata locului!
Va pup.
Acusor sper ca ai plecat la spital. Orice chestie maronie = sangerare in lunile mari trebuie mers urgent la spital. Eu banuiesc ca era lichidul si ca in curand Acusor va fi mamica.
mamini spune:
MonaI era la pag 5 linkul
:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/album?.dir=2897&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos
M
anis spune:
ok fetele am inteles...eu nu i-am dat ceai deloc...dartot vorbeam cu niste mamici si ele ziceau ca da...si eu sunt tot pt lapticul de mama
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Lavi, multumesc de incurajare, deocamdata suntem asa in urma cu greutatea si ea inca slabita ca nu ma incumet sa nu stiu cit ii dau sa pape. sper sa ne punem pe picioare si sa iesim la liman si cu alaptatul. pina atunci traiasca Medela electric, ca eu cu Aventul nu am facut treaba, ori e pompa proasta, ori nu o folosesc eu cum trebuie.
M
gabiarama spune:
Salutari mamicilor si piticilor !
Eu sunt o mamica de sept-oct si vreau sa va dau o veste buna .Tocmai am primit un sms de la o buna prietena ANKA :
"Ma numesc Matei , am 4kg si 100g,am venit pe lume la ora 10 fara 5.Mama e cam ametita ,dar sintem bine "
Cu siguranta ca ea a anuntat si pe Mirela , dar am vrut sa aflati vestea cit mai repede .
Nastere usoara celor care nu au nascut inca si multa sanatate copilasilor vostri .
Gabi , 35 +
http://community.webshots.com/user/gabiarama
caterina71 spune:
Buna fetelor
Kulta, felicitari pentru bebe Sebi! Sa fie cuminte si mancacios!
Anca, Acusor, nasteri usoare! Sa va traiasca puiutii!
Albinutza, felicitarie pentru sot si petrecere frumoasa maine, la botez!
Noi abia maine mergem la controlul de o luna, n-am mai fost miecuri. Abia astept sa aflu cat a cescut in lungime ca eu n-o pot masura bine. In greutate a luat 1,100 Kg de cand am iesit din spital. A, si ne chinuim in continuare cu colicii, noaptea doarme pe burta, pusa pe pieptul meu. Iar eu vad filme ca sa treaca timpul. Sunt multumita ca adoarme ea intre supturi si nu mai plange. Dar or sa treaca si colicii astia!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
deny_82 spune:
Mamini...sa-ti traiasca papusica....e frumoasa foc!!!
Deny si bebe David-Andrei(02.08.2005)
lavi02 spune:
Mamini, bine ca zici ca pompa de la Avent nu-i buna ca eu din aia ma pregateam sa iau.
Chiar fetelor, care pompa e buna?
Eu la Silvia am avut o aberatie ieftina si nu era cine stie ce. Si eu stiu ca pompele electrice sunt cele mai bune dar vreau o pompa numai pt inceput - febra laptelui si eventual pt golirea sanilor dupa supt, desi inca nu sunt convinsa ca TREBUIE. Ma mai informez.
Mamini, gandeste-te ca e cel mai bun lucru pe care il poti face pentru puiuta, sa-i dai laptic de la tine. Bea multe lichide si incearca sa fii cat mai linistita, ca sa ai lapte. Laptele scade de la stres si de la durere, dar dupa ce o sa treci de astea o sa fie bine, sa vezi!
deny_82 spune:
Avem si noi o problema ....si pana acum nu i-am gasit nici un remdiu....nu poate dormi....a atat de agitat incat da din manute si din picioruse asa de tare pana se trezeste ....si se pune pe plansssss si o luam iar de la cap...tzatica, plimbarica ,leganat ,adormit.....si inca ceva...se sperie de manute...Am incercat sa-l infas ...ma gandeam ca asa nu se va mai agita..dar de unde ...nu suporta de nici o culoare....se screme sa se dezlege pana i se urca tot sangele in cap.....se face rosu ca racu si se pune din nou pe plans.....abia, abia adoarme....Nu mai spun si de colicii nenorociti care il chinuie saracutul....ca mi se rupe inimioara....Nu mai stiu ce sa-i mai fac....
Deny si bebe David-Andrei(02.08.2005)
anis spune:
LAvi, eu am pompa de la Avent si e f buna.O folosesc de la inceput de 3 sapt..si e super..trage a fix laptele.
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."