Mamici si bebelusi de iulie - august (89)
Raspunsuri - Pagina 10
irinabungau spune:
Mamini, este atat de dulce Veve a ta!!!!! Mii de pupici!!! Te cred ca-ti este greu iubitica dar zilele mai grele vor trece si vine perioada aceea frumoasa, inca putina rabdare...
Anka, felicitari pentru bebe Matei cel grasunel, sa fiti sanatosiu si va asteptam curand acasa!!!!
Acusor, tinem pumnii, sa auzim de bine!!!!
Mada, tu chiar vei fi ultima... dar te asteptam si te incurajam draga mea!!!!!
Mamini vad ca i-ati dat deja suzeta, eu ma chinui cu a mea ca-si mananca manutzele tot timpul, ar vrea sa suga in permanenta mai ales in timpul zilei cand cu greu o adorm... Avem show time every day intre 9-19... asa-i la noi... mai doarme juma de or, plange, o luam in brate, se linisteste, cum o punem in patut... parca are ghimpi!!!!!
Hai va pup ca urla....
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
MONAI spune:
Mamini, Veve Sofia e o scumpa, seamana foarte bine cu sotul tau
. De ce nu-ti setezi si tu la semnatura pozele?
Pentru mine Avent Isis a fost super, trebuie doar sa ai grija sa se lipeasca bine de san si sa se creeze vid (mie mi-a fost usor ca-s maritata cu un inginer
).
Sa auzim numai de bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
anis spune:
Deny, la mine la colici adoarme cu foenul, doar ii dau drumul si cum il aude se calmeaza.
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Ankak Felicitariiiiiiiii!!!!!!Sa va traiasca bebe garasunel!
MonaI asa e..daca faci vid cu pompa trage lapticul imediat..in prima zi ce am m-ai injurat...da' noroc ca si eu sunt maritata tot cu un inginer ![]()
AniS si
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
Mamini, sa-ti traiasca printesa! E superba!
Si eu am folosit pompa Avent si a fost f. buna. Chiar mi-a desfundat canale la sanul drept.
Andreea, mamica lui
Tudor - 10.08.2005
POZE
MirelaV spune:
fetele, eu abia acum am primit sms de la Ankak. Felicitari mamica noua si sper k Matei sa va aduca numai impliniri.
modific listuta mai tarziu, sunt la serviciu..
Anca va transimite pupici.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
pozici
mamini spune:
multumesc, fetelor si mie mi se pare dragalasha Veve, ca e a mea 
pompa mea Avent nu prea face vid, cred ca pur si simplu nu e buna a mea, oricum in primele zile am cumparat si electrica Medela si fac treaba cu ea.
Anka, felicitari! sa traiasca puiul!
pupicei
M
deny_82 spune:
Anis,am citit in paginile anterioare cum ca folosesti feonul...si l-am incercat si eu dar degeaba ,nu merge.....am mai auzit si de aspirator ...nu mai stiu cine zicea....pe asta nu l-am incercat(nu am aspirator....din lipsa de covoare)dar o sa ma duc sa cumpar unu pt. colicii lu fii-miu.....Acum ca o sa trebuiasca sa-mi iau si covoare ....sa nu faca buba baiatu cand o cade![]()
![]()
![]()
anis spune:
Deny, la mine merge si aspiratorul si foenul.nici eu nu am covoare..dar folosesc aspiratol pe gresie.
Incearac sa folosesti foenul mai intai sa-l indrepti spre bebe la burtica ...asa cateva zile...dupa care e de ajuns sa ii dai doar drumul .
AniS si
anis spune:
Am m-ai pus niste poze cu Ingrid:
Ingrid ingerashul pe care mi l-a dat Dumnezeu
AniS si