Mamici si bebelusi de iulie - august (89)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
Sunteti mortale cu foenul si aspiratorul! Aspiratorul avea efect si la Silvia noastra! Si plimbatul cu masina, prin gropi daca se poate!
Avent Isis ma tenteaza si pe mine. Eu si sotul suntem ambii ingineri, tre' sa ne descurcam cu ea. Sotul a incercat mai multe "la mana" in Carrefour si a zis ca Avent Isis pare cea mai buna.
Daca mai multe ziceti ca e buna, cred ca la ea raman.
Thanks si mult curaj si felicitari si de toate.
Lavi02
28+ saptamani
lavi02 spune:
mamini, ai o dulceata de dulceata de dulceata.....
Vreau si eu! Lasa ca o sa am in curand. Mi s0a facut dor de bebeluuuusiiiii....
Un
la toate dulceturile mititele!
corbioana spune:
Felicitari Anka sa-ti traiasca flacaul!!!! Refacere rapida!!!!!

Mamini eu nu am avut lapte 2 sapt. in spital nici o sansa la cat eram de cu capul si deprimata si plangeam din nimic, dar am pus bebe la san la fiecare masa inainte, dupa care ii dadeam bibe si vedeam cat papa. po,pa nu am folosit deloc ca ma enerva la culme ca nu iesea nimic sin uite asa mi-a venit mie laptele dupa incercari indelungi si ragade si sterilizat biberoane.Acum ma bucur ca mananca si bibe ca la plimbare asta bagam sau daca nu-s eu acasa. 
Anis simpatica foc Ingrid, cred ca tre sa mergeti la coafor deja 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
anis spune:
corbioana...na' ca acum am si eu cine sa ma duc ..ca imi face concurenta 

AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Corbioana..exact asta am patit si eu ..dar doar cateva zile..nu aveam lapte si aveam si ragade grupa mare..de curgea sange...iar cand a a aprut laptele m-am trezit cu o angorjare...mai sa dau in mastita..si asa am invatat sa folosesc pompa , si tot asa am invatat-o si pe Ingrid sa pape la bibe..si nu a refuzat nici sanul.
Acum daca iesim, ori ma pun ca tiganca si ii dau san, ori daca am muls de la mine in bibe , ii dau bibe.Si nu refuza nici una.
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Gata nu mai pot, l-am pus pe Aidan in scaunelul de masina sa planga.Nu mai stiu ce sa fac am incercat tot.
Voi ce le mai faceti la bebei sa nu planga? Naiba sa ii ia de colici.
Cand plang bebeii vostrii toata ziua vor de mancare????Ca Aidan refuza complet sa manance cand plange.Ce naiba sa mai fac???????
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Denisam spune:
Fetelor am intrat sa va felicit pe toate pt "papuselele de
" pe care le aveti si cat sunt toti de frumosi.
Va doresc sa trecetzi repede de eprioada de colici si sa fie mincaciosi si sanatosi.
Irina, is datoare cu un rapuns, desi suntem cam obositi, asteptam ca weeekendu viitor sa mergem la cabana cu gasca 4 zile si apoi pe 10 sept vrem sa plecam in concediu 2 weeks- ne-am razgandit de la St. martin( resorturile=2 care le-am gasit nu erau f. faine, unul era linga aeroport si ar fi fost cam nasol , mai ales pt 2 weeks si e si similar cu aruba -und evom merge probabil la 5 ani de casato), cred ca vom mai merge again dupa 2 ani in Domincana, la un resort meserias si de acolo vom lua si cateva excursii,cea cu delfinii sa innoti care e mult mai ieftin, dar in principal vrem sa ne bucuram de plaja, innot, mincare si relax-ca sotu meu a devenit f. grijuliu.E si mais curt un pci zboru pina in Dominican decat ST. mArtin dar nu asta a fost principala cauza, oriicum la anul va fi maya riviera sau varadero si peste 2 ani vrem in hawaii-dc lasam pe bebe cu mama![]()
Nuami bine la dulcineea ta si va pupam pe toate!
Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Katink spune:
Buna fetele mele!!!
Cam rarut, dar bine ca reusim sa va citim, asa printre picaturi.
sa incep cu felicitarile.
Paula si Anca, felicitari, sa va traiasca pruncii, sa fie sanatosi ca grasunei vad ca sunt bine de tot, si voua refacere rapida!!!
Deny, la noi functioneaza - cand toate dau gres - iesitul afara la plimbare, si asta normal cand e vreme de plimbare, azi nu stiam ce sa ii mai fac de dimineata de la 9 pana la 12 mi s-a tanguit si facea exact cu spunei si tu... ei bine am pus-o in carut si afara cu ea, mi-a adormit instantaneu pt 2 ore...
Ceai, suzeta si altele... nu folosim ca nu vrea dulcineea mea, am incercat dar scuipa tot ce nu e laptic de mami ![]()
Acuma fug la masa ca doarme Emma si poate adorm si eu putin.
Gasca de gravidute... nasteri usoare si bebelusi sanatosi!!!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi
deny_82 spune:
Katink exact astea sunt orele la care si al meu print plange cel mai rau....Azi a iesit mama cu el afara chiar cand plangea el cel mai rau....A coborat 2 trepte si s-a potolit brusc.....Cred ca asa vom face si maine...Sper sa tina....
Deny si bebe David-Andrei(02.08.2005)
emaaimee spune:
mamini-scumpa foc papusica Veve.Nu imi aminti de dor de casa ca era sa dau divort de dor dupa ce s-a nascut pitica,nu se mai putea saracul sot intelege cu mine si cate plansete de vreau la mama am tras
anis-cand s-o vad si eu pe cretzulina imi scrie ca nu mai sunt pozele publice.Vreau si eu sa le vad
Anca-felicitari pt bebele Matei.Refacere rapida!
acusor-cred ca nasti azi si tu.Oricum fugi la spital.
Mada-iti facem galerie.
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos