Mamici si bebelusi de iulie - august (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Pai inseamna ca noi suntem fericiti ca Bibi papa si mai se supara ea putin si tot papa.Supararea tine un min-max5,dar tot papa.Si doarme si ziua in mai multe reprize a cate jum de ora ,o ora ,2 chiar.Chiar ma bucur ca am invatat-o sa doarma si ziua.De la iesit afara ni se trageIar noaptea nu se supara mai deloc,sper ca sa nu se agraveze.
Pupici la burticile chinuite de colici.
Nici eu nu m-am impacat cu pompa manuala,am putut cu mana,am scos 25ml in 15min.Doar de vreo 3-4 ori cand i-am dat Colief si a trebuit sa amestec picaturile cu laptic de la mine.
-la multi ani sotului si sa aveti o zi frumoasa maine la botez.
MONAI-drum bun la bunica.

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Nici noi nu folosim suzeta pe care o scuipa cu un dispret teribil.Se stramba ca nu curge nimic si sta sa maraie.E buna de pozaCeaiuri nu ii dau.Iar la biberon a fost un chin cand am vrut sa ii dau amestecul cu Colief,a tras o data asa chinuit cu balute si plansete asa ca am fost nevoita sa ii dau cu lingurita si s-a suparat,s-a strambat,a scuipat,a plans.I-am inchis saracutei gurita fortat ca sa inghita
Multumim Denisa!Si tie iti urez la fel si crestere armonioasa in burtica pana il vezi pe bb la fatza!Chiar stii ce e bebele?

Mergi la inceput

Adriana-tine-l pe umar in pozitie de ragait.Merge sau ai incercat si nu mai vrea sa stea?Pupici lui Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Am venit si eu de la coafor. Poate daca sunt data cu french sunt mai atragatoare pentru buburuza mea si ii dau curaj sa iasa.

Anca, felicitari pentru tine si Matei cel grasunel!!! Sa va recuperati cat mai repede!

Acusor, tinem pumnii!

Eu incep sa cred ca mai bine ma inscriam la listuta de sep-oct...

Pupici
Mada & Daria 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Blackpantero..incearca feonul si aspiratorul..sau punei o sticluta calda la burtica..

Poze cu Ingrid ingerashul pe care mi l-a dat Dumnezeu

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Ema,eu cand ii dau picaturi cu lingurita puiului il tin un pic de nasuc si inghite fara probleme.....chiar daca nu ii place trebuie ca nu se mai poate......fir-ar ei sa fie de colici....ca le declar razboi..

Deny si bebe David-Andrei(02.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Adriana,continua sa fii calma si rabdatoare cu el.....tu esti o tipa tare ce gandeste pozitiv....nu te lasa acum....

Deny si bebe David-Andrei(02.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara!!!
Va multumesc de raspunsuri.
Azi Petra a papat cam 75 ml la o masa, dupa care a mai vrut san... pana a adormit. Tot azi am inceput sa ragaim..... in sfarsit. Cred ca ne obisnuim una cu cealalta. Astazi am scos-o in balcon 5 minute, iar maine am sa o scot 15 minute, iar poimaine am sa o tin o ora pe balcon, dupa care vom iesi afara... Cred ca e bine asa!!!
Botezul ne-am gandit sa il facem pe 25 septembrie, cam la 45 de zile.
Noi ii dam Bonnisan, de 2 ori pe zi, cate 5 picaturi....si parca e mai bine cu plansul (mai bine zis cu "stransul" burticii)
Iar de baita ce sa mai zic... i-am facut pana acum de 2 ori (ii facem tot la 2 zile) .. si incep sa ma obisnuiesc. Abia astept sa ii fac din nou masajul cu ulei!!!!
Va pup,

Codruta & printesa Petra 9 august

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

FELICITARI ANCA PENTRU BB MATEI! SA CREASCA MARE SI SANATOS! TIE REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT!

Acusor, nu ai nascut? Tinem pumnii!

Mada, facem galerie sa vina Daria mai repede.

Anis, ti-am vazut cretulina. E o superba. Si ce par are!

Noi miercuri am facut 2 saptamani, si am mai pus cateva poze.
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Tudor a luat tot ce i s-a dat. A supt de la san. In spital s-a obisnuit si cu lingurita. Apoi biberon. Si siringa cu care ii dau anumite medicamente. Cu suzeta mai dureaza, uneori o ia alteori nu.
Cel mai haios a fost cand i-am dat calciu cu siringa. A fost tare uimit de gust.

Chiar, voua vi s-a recomandat calciu pentru bebelusi?

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput