Mamici si bebelusi de iulie - august (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu sunt franta, Ingrid a avut toata ziua colici....Nu stiu ce sa mai fac...Cred ca de o saptamana, sau mai bine zis intr-o saptamana..doar o singura zi a fost fara colici..in rest.doamne mi se sfasie sufletul

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

buna dimineata, stau si scriu cu laptopul pe genunchi, fiindca pe masa e o cutie in care doarme Veve. e tare scumpa si au inceput durerile de burtica si nu mai pot de mila ei.

Irina, laptic e ceva,dar nu f mult, ma mulg fiindca ea singura trage 5-10g si atit si fiindca o hranim sa o ingrasam nu merge de la tzitzi, asa, cind si cind, de placere. imi vine sa renunt la faza cu alaptatul total, fiindca oricum sterilizez la biberoane si ma simt nesigura si ma innebuneste toata lumea aici cu alaptatul,sunt nu stiu ce monstru cu 7 capete ca nu am lapte pt copil. ma seaca faza asta si am obosit.

Iubi face tura de noapte cu fata, eu dorm.dupa ce ca eram stoarsa dupa operatie si infectii, alaltaieri am avut o singerare naspa, am spoit toata casa cu singe pina la baie- era ca in filmele horror cu maceluri bestiale. in fine, alergasem mult toata ziua si cred ca trebuie sa ma odihnesc mai mult.

DanaB, sa iti traiasca Pooh, e f frumos! ai grija de tine, la voi se pun copci- sa stii ca sunt mai bune, aici se pun fire si ies usor si se infecteaza usor. ce fire mi-au pus in sala s-au vindecat frumos, ce mi-au pus in salon s-au infectat- deh, daca ma coseau bine din prima sau imi dadeau antibiotic de la sutura secundara, nu s-ar fi intimplat asa. dar asta e. incet, incet, sper sa se vindece. a facut in sfirsit o crusta si nu mai supureaza si zeia o pauza, ca doua saptamini mi-a ajuns.

MonaI pe noi voia sa ne cheme la sf lui sept cu fata urmatoarea data, dar am mai cerut macar o vizita pt controlul greutatii la inceputul lui septembrie.

VREAU ACASA! adica in Ro, la mama, la tata, la bunica...mai mare rusinea, o sa ziceti, dar va spun din suflet: tare e greu sa fii departe, mai ales cind ai probleme si nu se uita nimeni la tine. daca nu ar fi iubitul meu sa ma ajute si sa ma sprijine, cred ca as muri.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Offf Mamini, eu vreau la mama cateodata chiar daca sta la cativa km de mine, asa ca te inteleg, de fapt stii ca ti-am spus ca sunt oameni care chiar nu se pot acomoda departe. Dar si la voi, care v-ati acomodat bine, e normal in clipele grele sa existe dorul de cei care te iubesc si langa care te simti in siguranta. Fii tare, e doar o perioada care va trece pe masura ce si tu te vei reface.

Anca, imi pare rau ca n-am intrat aseara sa te incurajez si eu. Tinem pumnii sa vina Matei cu bine.

Acusor, eu zic sa dai un el la doctor sa intrebi. E cel mai safe.

Eu am bantuit ieri toata ziua, am urcat cele 4 etaje de la bloc de 3 ori si degeaba. Am zis ca azi o iau de la capat. Stiu ca lui bebe ii e mai bine inauntru cat mai mult, dar eu chiar simt ca nu mai pot.Si as vrea sa vina natural, pentru ca doctora mi-a spus ca ea nu induce nasteri. Ori asteptam, ori facem cezariana. Aveti vreo idee de ce n-ar induce? E vreun risc?

Pupici
Mada&Daria 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele...acum sunt ca o , ca pana acum eram zombi

Dupa 3 nopti de calvar, in care nu stiu daca am dormit 3 ore in toate cele 3 nopti, din cauza colicilor, saracutzu' nici nu mai manca, azi-noaptea a dormit de la 10 seara la 5 dimineazta. Cand s-a trezit isi baga tot pumnul in guritza de foame.
Maine e ziua cea mare avem botezul, abia astept sa-l increstinam, ca poate si de-asta e asha agitat. Azi e ziua lui sotu' asha ca avem dublu eveniment in familie

Acusor, sa inteleg ca e pe vine????

KULTA felicitari, ai vazut ca a venit pana la urma si SEBI!!!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Albinuzza, sa iti traiasca sotul si sa fie intr-un ceas bun botezul miine, sa va ajute Dumnezeu si sa fiti sanatosi!

Ankak, eu acum am vazut, nastere usoara!

Acusor, hai si tu, tinem pumnii!

Mada, la fel! galerie... multumesc pt incurajari, citeodata sunt mai bebe decit fie-mea.

si mult asteptatele poze cu Veve:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/album?.dir=2897&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamici ...voi dati ceiutz la copii? De care?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis eu nu ii dau nimic Sarei in afara de tzitzi. Am incercat sa-i dau o data ceai, dar nu a vrut, asa ca eu sunt bucuroasa ca nu simte alte gusturi in afara de laptele de mama.
Mamini, draga mea, stiu ce greu trebuie sa va fie. Si eu glumesc cu sotul meu si ii spun ca abia astept weekend-ul. Dar nu stiu cand va veni acel weekend in care voi dormi pe saturate, ca pe vremuri. Probabil cand imi vor fi copii la casa lor. Dar noi sa fim sanatosi, ca atunci e mai usor.
Irina, vacanta la Venetia va fi probabil la anul, macar sa stea fata in fundulet si sa doarma mai mult.
, LA MULTI ANI sotului tau si maine sa fie bine la botez.
Ieri dupa-masa Sara a fost parca turbata. Nu reusea sa faca kk si vreo doua ore s-a scremut, a marait, a plans. Am incercat sa o ajut in fel si chip, cu exercitii, ba o leganam, orice o enerva. Intr-un tarziu a reusit, dar a adormit tare agitata, s-a trezit tot din 2 in 2 h azi-noapte, a fost maraita...
Maine mergem, in sfarsit, la bunica batrana la tara. Mi-e cam groaza de drum, desi nu sunt decat vreo 100 km, dar cum se circula la noi...
MULT NOROC FETELOR CARE TREBUIE SA NASCA.
Mada, eu am nascut indus. E bine, dupa parerea mea, pentru ca esti non-stop sub supraveghere medicala. Aveam, dupa calcule, 39 de saptamani. Fatuca a fost cam mititica (2,800 kg), cred eu ca mai statea 2 saptamani, dupa calculele mele, dar doctorul meu pleca in concediu si trebuia musai sa nasc cu el.
Va pupam, sper ca azi sa fie o zi mai buna.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini ce draguta e mica Ioana o scumpica, si seamana cu tine gurita e ta ;) si are si perisor la greu ce copii pletosi avem le facem coafuri deja domle. Iti tin pumnii sa treci peste perioada asta grea si sa vina si lapticul , sa nu renunti ca va veni dar nu te mai lua dupa nebunii aia de acolo ca la modul cum te-au tratat la operatie putea sa-si de asi ei seama ca estio stresata si ca de asta nu ai lapte, da-i incolo.
Voiam sa te intreb vad ca i-ai dat deja suzeta e ok ???

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

MonaI, drum bun miine si sa va simtiti bine cu bunica...

Anis, eu stiu ca nu se da nici ceai nici apa, dar face fiecare cum stie...

Ioana, multumesc, mie mi se pare ca seamana cu tac-su, ca si el e botos, e haioasa, se strimba mult si isi misca sprincenele si nasul si buzitele...suzeta i-au dat-o din spital, sa o linisteasca, fiindca plingea. eu ziceam ca nu o sa ii dau, dar din cind in cind o vrea. si ne dezvatam cind suntem mai maricele.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, unde pot vedea si eu poze cu voi?

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput